ANNEYE ÖZLEM

• Konbuyu başlatan Mavison
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Edebiyat kategorisinde Mavison tarafından oluşturulan ANNEYE ÖZLEM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 43,595 kez görüntülenmiş, 154 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Edebiyat
Konu Başlığı ANNEYE ÖZLEM
Konbuyu başlatan Mavison
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan belalım
M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
arkadaslar, bu kadar kötü olacağınızı tahmin etmemiştim, kendinizi çok üzmeyin lütfen sizin gibi arkadasları kaybetmek istemem, hepinize yorumları için çok teşekkür ederim

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
arkadaslar bişey sormak istiyorum, annenizle anlaşabiliyormusunuz? bunu neden sordum, annem şimdi benim yanımda olsam acaba tartışırmıydık, çünkü insan yanındayken kıymetini bilmiyo, cvplarınızı bekliyorum

P

prenses_o6

Kullanıcı
5 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
bazen fikir ayrılıkları olabiliyo tabii...

E

ebru_61

Kullanıcı
29 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
trabzon
tabıkı kucuk tartısmalar oluyor fakat saman alevı gıbı hemen sonuyor ınsan yanındayken kymetını bılmelı  :)

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
ebru_61' Alıntı:
ders calıs,gec yatma,copu ındır v.s

bunlar herkesin söylediği şeyler sadece anneler demez benim bildiğim herkes bunları söyler :) bende onu dicektim insan yanındayken kıymetini bilmeli ama yaşamayan da nedense bunu yapamıyor :(

E

ebru_61

Kullanıcı
29 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
trabzon
bencede yasıyorken kıymetını bılmelıyız ''cennet annelerın ayakları altındadır''  ;)

Ö

ömür

Kullanıcı
22 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
bi annenin yokluğu ancak bu kadar güzel anlatılır çok güzel..... Annemi gerçekten çok ama çokkkk özledim  :'( :'( :'(

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
ömür' Alıntı:
bi annenin yokluğu ancak bu kadar güzel anlatılır çok güzel..... Annemi gerçekten çok ama çokkkk özledim  :'( :'( :'(
benim özlediğim kadar değildir.. :'(

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
öncelikle hoşgeldin aramıza ömür, yorumun için teşekkür ederim...

ayrıca benim kadar özlemiş oldugunuzu düşünmüyorum arkadaslar :( safari kusuruma bakma dostum ama ben çok özledim...