AĞLAYIN GENÇLEŞİN!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kristal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ağlamak güzeldir, duygularımızı dışarı atmamızı sağlar. İnsanı çook rahatlatır. Bir de gençleştirdigini öğrendim şimdi :) Demek ki neymiş, ağlamak istediğimiz zaman kendimizi tutmayacakmışız... ;)

Hızlı yaşlanmamıza sebep,üzüntü ve yerçekimi.Üzüntü ve kederi ancak ağlayarak hafifletebilir,ruhumuzu bu şekilde rahatlatabiliriz.Yerçekimini hayatımızdan çıkaramayacağımıza göre üzüntüleri de ağlayarak yok edicez,baktık olmuyor yaşlılığa estetikle müdahale edicez :P

Ağlamak en az gülmek kadar önemli.  Bunu dün gece içimin bir anlık sıkıntısında gözümden akan yaşlardan sonraki rahatlamada keşfettim..Bir damal yaş çıkınca sanki içimdeki sıkıntıyıda attım...Aslında "öte git" derseniz bile aglayacak bir yapım vardır,o yüzden ilişkilerimde bu sözü hatırlatırım... :)
Şunuda söylemeden geçemeyecegim,sulu göz oldugumu söylemiştim,bunun fiziksel görünüşümdede etkili oldugunu şimdi keşfettim...Demek oluyor ki,bundan sonrada aynen devam edeyim...Daha ilerisini düşünürsem,ilişkilerimde bu "öte git" sözünüde hatırlatmayayım..Baksanaıza zararı yok faydası varmış aglamanın...Hoş güldügüm zaman daha genç ve güzel görünüyorum,agladıgım zaman 1.2 yaş birden çöktügümü hissediyordum ama  ::)

Benim de ağlayınca başım ağrır. Bazen de çok nadiren yani gülme krizine tutulduğumda ağlamaya başlıyorum. Değişik bir durum pek çözemedim.

Özlem' Alıntı:
Ağladıkdan sonra başıma üşüşen ağrılara deyecek yani genç kalarak
Ya gözlerin şiş ve kanlanmasına:) Bende pek anlayamadım ama,bu araştırma dogru ise,ben gerçegim... ::)

ağlamak için kendimi zorlamama gerek yok.çok duygusalım.dalga geçenler oluyor tabiki de.küçük görüyorlar.hocam bana cesaret vermişti,demişti ki:gülmek ne kadar normal bir şeyse ağlamak da bir o kadar gereklidir. tabi ki de normal bişe ama ben "dokunsan ağlar"lardan olduğum için...  ::) :)

ben çok fazla üzülürsem ağlarım.
bunun dışında sinirlenince ya da bir filmdeki duygusal sahnelere genellikle gülerim.

Hem ağlarım hem gülerim soğukkanlıyımdır. Ama ağlamak ve gülmek gercekten değerli bunu hayatımda gördüm duyguları yüksek seviyede yasıyorsunuz ...

Geri