AĞLAYIN GENÇLEŞİN!!

• Konbuyu başlatan Kristal
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde Kristal tarafından oluşturulan AĞLAYIN GENÇLEŞİN!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,881 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı AĞLAYIN GENÇLEŞİN!!
Konbuyu başlatan Kristal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Harun
R

roze

Ağlamak güzeldir, duygularımızı dışarı atmamızı sağlar. İnsanı çook rahatlatır. Bir de gençleştirdigini öğrendim şimdi :) Demek ki neymiş, ağlamak istediğimiz zaman kendimizi tutmayacakmışız... ;)

B

bir dost

Kullanıcı
19 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Konya
yine de Allah ağlatmasın.hep gülelim... ;)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hızlı yaşlanmamıza sebep,üzüntü ve yerçekimi.Üzüntü ve kederi ancak ağlayarak hafifletebilir,ruhumuzu bu şekilde rahatlatabiliriz.Yerçekimini hayatımızdan çıkaramayacağımıza göre üzüntüleri de ağlayarak yok edicez,baktık olmuyor yaşlılığa estetikle müdahale edicez :p

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ağlamak en az gülmek kadar önemli.  Bunu dün gece içimin bir anlık sıkıntısında gözümden akan yaşlardan sonraki rahatlamada keşfettim..Bir damal yaş çıkınca sanki içimdeki sıkıntıyıda attım...Aslında "öte git" derseniz bile aglayacak bir yapım vardır,o yüzden ilişkilerimde bu sözü hatırlatırım... :)
Şunuda söylemeden geçemeyecegim,sulu göz oldugumu söylemiştim,bunun fiziksel görünüşümdede etkili oldugunu şimdi keşfettim...Demek oluyor ki,bundan sonrada aynen devam edeyim...Daha ilerisini düşünürsem,ilişkilerimde bu "öte git" sözünüde hatırlatmayayım..Baksanaıza zararı yok faydası varmış aglamanın...Hoş güldügüm zaman daha genç ve güzel görünüyorum,agladıgım zaman 1.2 yaş birden çöktügümü hissediyordum ama  ::)

F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Geçen gün hava çok soğuktu 5 dakika boyunca gözümden yaş eksilmedi. Ağlıyabiliyorum.

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Ağladıkdan sonra başıma üşüşen ağrılara deyecek yani genç kalarak

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Benim de ağlayınca başım ağrır. Bazen de çok nadiren yani gülme krizine tutulduğumda ağlamaya başlıyorum. Değişik bir durum pek çözemedim.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Özlem' Alıntı:
Ağladıkdan sonra başıma üşüşen ağrılara deyecek yani genç kalarak
Ya gözlerin şiş ve kanlanmasına:) Bende pek anlayamadım ama,bu araştırma dogru ise,ben gerçegim... ::)

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
ağlamak için kendimi zorlamama gerek yok.çok duygusalım.dalga geçenler oluyor tabiki de.küçük görüyorlar.hocam bana cesaret vermişti,demişti ki:gülmek ne kadar normal bir şeyse ağlamak da bir o kadar gereklidir. tabi ki de normal bişe ama ben "dokunsan ağlar"lardan olduğum için...  ::) :)

B

busra309

Kullanıcı
22 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
ben çok fazla üzülürsem ağlarım.
bunun dışında sinirlenince ya da bir filmdeki duygusal sahnelere genellikle gülerim.

K

kevser gür

Kullanıcı
31 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Hem ağlarım hem gülerim soğukkanlıyımdır. Ama ağlamak ve gülmek gercekten değerli bunu hayatımda gördüm duyguları yüksek seviyede yasıyorsunuz ...