10 YIL SONRA NERDE OLMAK İSTERDİNİZ?

10 yıl sonra ; bildiğim bilgileri paylaşabileceğim,motivasyon üzerine dersler veya seminer verebilecğim bir konumda olmak isterim( çalışmalarım devam ediyor. istemekle yetinemiyorum çünkü. harekete de geçmeliyim. :) )

çok daha bilgili bir turizmci ve  dünyanın her yerini karış karış gezmiş bir insan olmak isterdim 10 yıl sonra dünyanın heryerini bilen birisi olmak isterim tek arzum

Thunder' Alıntı:
10 yıl sonra iş istemiyorum. Eşim ve çocuklarımla şehirden uzak bir kır evinde yaşamak istiyorum.

Çok şey istiyon thunder 10 yıl öncede bana aynısını dedin sen :)
Ama güzel istekler vesselam.

O zaman gelsin düşünürüz.. :) hayatı akışına bırakalım,her zamanda plan yapılmazki:)

beLki buqüne kadar istediklerimizin hiç birisi oLmadı ama bu bundan sonrada istediklerimizin oLmayacaqı anLamına qeLmez...
ben kendimi 10 yıL sonra poLis oLark qöreceğimden eminim... ;)

chatlag merhaba
inşallah bu dileğin snein yaşamına güzellik katacaksa olsun. çok güzel ve sevilmeyince yapılamayacak bi meslek bu polislik.. çok şerefli aynı zamanda . inşallah seviyorsan olsun

buqüne kadar istedikLerimizin oLmaması bunda sonrada istediklerimizin oLmaması anLamına qeLmezben 10 yıL sonra poLis oLarak işimi başarıyLa yapacağıma inanıyorum..

ben senin gibi bir meslektaşımın emniyet teşkilatında olmasndan memnuniyet duyarım..yolun açık olsun

istediğim şeyleri birçoğunu  başarabildiğim  ve başaracağım yerde
tabiiki zirvede olak isterim
şahsen bundan beş yıl önce kendime sormuştum bu soruyu  ama
şuan  olmak istediğim yerde deilim neden acaba

On yıl sonra arkadaşlar ben sanırım hala para sayıyor kredi veriyor yada atm lere müdahele ediyor olacağım :(

Geri