10 YIL SONRA NERDE OLMAK İSTERDİNİZ?

• Konbuyu başlatan kemal_zengin
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde kemal_zengin tarafından oluşturulan 10 YIL SONRA NERDE OLMAK İSTERDİNİZ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 86,260 kez görüntülenmiş, 132 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı 10 YIL SONRA NERDE OLMAK İSTERDİNİZ?
Konbuyu başlatan kemal_zengin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan peyamiyavuz
sarıkız_0076

sarıkız_0076

Kullanıcı
12 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
sanırım haklısın ama ben 35/40 arası düşünüyorum 10yıl sonra degil...:)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
böyle bir kompozisyon yazmıştım biraz ondan alıntı olacak ama neyse..
                    önce sağlık malum sağlık olmadan hiç bir şey olmuyo birşey elde edemiyorzz..e insan sağlıklı olunca da herşey yerli yerinde oluyo muhtemelen..

sarıkız_0076

sarıkız_0076

Kullanıcı
12 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
10 yıl sonra önce bugün yarın her zaman ve her anı çok iyi degerlendirmek ve belli bir günü yeri zamanı beklemeden kariyer yapmak ve oldugun yerde durmaksızın yükselmek 10 yıl degil ömür boyu böyle sürsün.Hayatı ıskalamadan.  ;)

sarıkız_0076

sarıkız_0076

Kullanıcı
12 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
kariyer kariyer kariyer.10yıl sonra degil son durak aşık oldugum biriyle beraber mükembel bir aile olmak.Tüm sevdiklerimle sevenlerimle beraber olmak. ;)

sarıkız_0076

sarıkız_0076

Kullanıcı
12 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
teşekkür ederim haklısın.

K

kentrites

Kullanıcı
24 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
siirt
mezarda socrates ile birlikte olmayı isterdim

D

demir170

Kullanıcı
3 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ulaşılabilecek en büyük hedefe...
ulaştığım da ise yeni bir hedef yaratabileceğim bir noktaya ulaşmak isterim...

sarıkız_0076

sarıkız_0076

Kullanıcı
12 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
demir170' Alıntı:
ulaşılabilecek en büyük hedefe...
ulaştığım da ise yeni bir hedef yaratabileceğim bir noktaya ulaşmak isterim...
Güzel. :eek:

M

Murky

Kullanıcı
19 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
İşallah herkes 10 yıl sonra olmak istediği yerde olur ;)

B

birtanem

Kullanıcı
30 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
10 yıl sonraki hayatımı düşününce heyecanlanıyorum çünkü geleceğe dair umut doluyum. Oğlum büyümüş ve ben yakışıklı bir delikanlının annesi olarak artık kendime fazlasıyla zaman ayırabilecek konuma geleceğim. Diliyorum 10 yıl sonra ailem ve ben huzurlu, sağlıklı ve mutluluk dolu bir şekilde imkanların daha çok olduğu, en azından sineması, tiyatrosu ve geliştirici faaliyetleri olan güzel bir şehirde oluruz. Bunu yürekten diliyorum....

G

grace

Kullanıcı
8 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
kemal_zengin' Alıntı:
Şu an bulunduğunuz posisyondan tam 10 yıl sonrasını düşünelim  kendi kariyerinizin en tepe noktasında mı yok sa  baska bir yerde mi ? Ya da keske bu mesleği secmeseydim mi diyeceksiniz? SİZ NE DERSİNİZ NERDE OLMAK İSTERDİNİZ..
Şu an bulunduğum yer mesleğimde düşünüp de istediğim bir yer. 19 yıllık meslek hayatımda 10 senedir arzu ettiğim gibi kendi işimi yaparak çalışıyorum. Fakat 10 yıl sonra da kendimi burada görmek istemem.
İstediğim şey farklı bir çalışma alanı. Yine mesleki bilgilerimlerimle de verimli katkıda bulunabileceğim bir yönetim-idari işler çalışması düşünüyorum.
Kendi işini yaparken bu değişim ve belli bir kadroyla uzlaşarak çalışmak gereği gibi bir seçim bazı konuştuğum kişilere uzak ve tehlikeli geliyor.
Bense yerimden işimden memnun olmakla birlikte daha uzun yıllar boyunca bu işi düşünmüyor ve yeni bir yönelim istiyorum. Bunun sebebi gelişme yeniliklere bu birikimlerle daha verimli bir şekilde ulaşma isteği.
Bu yenilik de hem yine insanlara hizmet edebildiğim, onların hoşnutluğuna yönelik, insan ilişkileri yoğun bir tempoda bir yönetim-idari çalışma alanı olabilir diye düşünüyorum.

D

DENİZ YILDIZI1

Kullanıcı
10 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Zaman  ikinci bir tekrarı olmayan tek olgu, zaman gecerken bizden bişeyler götürüyor zaten  önemli olan bizimde bu degerli ikinci tekrarı olmayan olgudan hayatın  bize sunduklarını alabilmemizdir.tabiki her insan kariyerinde  mesleginde en yüksek seviyede olmak ister.

E

ekolıst

Kullanıcı
12 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Malatya
:) gözdenin yüreğinin yansıması benim yüreğimle aynı paralelde... hayat bakalım neler suncak bana benimde istediğim yani hayatımdaki tek noktam kaldı onu da başarırsam artık en tepede ve mutlu benim işte BEN.....

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
ekolıst' Alıntı:
:) gözdenin yüreğinin yansıması benim yüreğimle aynı paralelde... hayat bakalım neler suncak bana benimde istediğim yani hayatımdaki tek noktam kaldı onu da başarırsam artık en tepede ve mutlu benim işte BEN.....
Yani? :)

T

Th£c£m

Kullanıcı
13 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben şu anda lise 2. sınıftaki bi lise öqrencisiyim 10 sene sora üniversiteyi bitirmiş olarak mesleqimde zirvede olan hayatı akışında olan bi genç olmak isterim...

M

Mrs.Jadem

Kullanıcı
7 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
10 yıl sonra hesaplar doğrultusunda olmak istediğim ve büyük bir ihtimal olacağım yer tabi allah kısmet ederse İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğünde Başkomiser Yeşim ..Yazıda bile görmek insanı bir hoş ediyor yaa :)

I

involved

Kullanıcı
15 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Aydın
10 yıl sonra kendimi Diş Hekimi olarak görmek istiyorum...