ZEKA TESTİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FreNzA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni konular açmadan önce aratman gerekir. Sitede olan bir konuyu açarsan moderatörler tarafından konun kilitlenir.
Bilgin olsun.

teşekkür ederim didecim ama konu hala kilitli olmadığına göre sorun yok kilitlensede önemli değil ben paylaşmak istedim uyardığın için sağol didemcim

dideM' Alıntı:
Bu test paylaşılmıştı zannedersem deeeniiiz'cim:)

deeeniiiz' Alıntı:
ozaman sen çözmezsin didemcim :)

dideM' Alıntı:
Yeni konular açmadan önce aratman gerekir. Sitede olan bir konuyu açarsan moderatörler tarafından konun kilitlenir.
Bilgin olsun.

Bu test Kişisel Gelişim Ana Sayfasında yayınlanmıştır, Forum sayfalarımızda ilk kez yer almaktadır. Dolayısı ile herhangi bir problem yoktur.
Teşekkürler.

Ben yanıtları ezberlemiştim zaten:)
İlk yaptığımda 7 doğruda kalmıştım. Matematikle ilgili olanlara bakmadığım için:) 2 ve 4 nolu sorular yani.
Birde ayının rengi:)
Ama güzel bir test.
Paylaşım için teşekkürler.

Aferin size bilsem test sonucunu açıklamazdım
Sanki tek 9 dogru bilen benim elbet bi kaç tane daha bilen olucak

Umarım

Korsan' Alıntı:

Umarım

Canım kardeşim beni ilgilendiren kaç doğru bildiğin değil ki? Çıkan sonuçta yazanlar :D :D

Zynep' Alıntı:
Korsan' Alıntı:

Umarım

Bazen sonuçlar yanıltıcı olabilir özellikle zeka konularında einsten bi örnek yani ilk okulda ki testleri hiç olumlu değil ama sonuca bak :)

Canım kardeşim beni ilgilendiren kaç doğru bildiğin değil ki? Çıkan sonuçta yazanlar :D :D

hepimizin zeki oluşu mutluluk verici  ;D hepinizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum çiçekleriniz odalarınıza yolluyorum :)

deeeniiiz' Alıntı:
hepimizin zeki oluşu mutluluk verici  ;D hepinizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum çiçekleriniz odalarınıza yolluyorum :)

Nerde hani çiçeklerimiz?
Zeka gözümüzü kör mü etti?  :D :D

Alıntı sahibi: deeeniiiz üzerinde Dün  23:11:29
hepimizin zeki oluşu mutluluk verici  Grin hepinizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum çiçekleriniz odalarınıza yolluyorum  :)

Nerde hani çiçeklerimiz?
Zeka gözümüzü kör mü etti?  :D  :D
;D

sanırım kargo ufak bi hata yapmış kamyonla gül gönderin dedim bak şunun yaptığına kusura bakmayın ahandaa yolda geliyo ;)

Geri