gerçağinde 151 çıktı süper zekamışm burda da einstain seviyesi denek zekimişm vayyyyyyyyyy beeeeee yafffffffff... ayrıca değerlendirme kısmını çok beğendim bence gerçekle uyuşan bi yanı var!!!
9 doğrum çıktı.Ya bu guguklu saatler yüzünden, çizgi filmlerde bi tek gördüm guguklu saat o yüzden yanlış yaptım.Bu arada IQ testlerinin gerçekçi olmadığına eminim.Çünkü 2 tane IQ testi denedim kendime.Hatta site adı da sinavonlayn gibi bişeydi.2 testtede 20'de 20 yaptım.Bunda bi tuhaflık yokmu?
yani kusura bakma söylemek zorundayım kaşke emep edip hazırlamasaydın daha çok ana okulu ögrencileri için hazırlanmış galiba bu.Biraz kaba olucak ama tam bir saçmalık. :'(
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.