dideM' Alıntı:Bu test paylaşılmıştı zannedersem deeeniiiz'cim
deeeniiiz' Alıntı:ozaman sen çözmezsin didemcim
Bu test Kişisel Gelişim Ana Sayfasında yayınlanmıştır, Forum sayfalarımızda ilk kez yer almaktadır. Dolayısı ile herhangi bir problem yoktur.dideM' Alıntı:Yeni konular açmadan önce aratman gerekir. Sitede olan bir konuyu açarsan moderatörler tarafından konun kilitlenir.
Bilgin olsun.
vatandaş çıktımdeeeniiiz' Alıntı:aydınlattığın için teşekkürler
;D ;DKorsan' Alıntı:9 doğru : Toplumla uyuşamayan psikolojisi bozuk vaka...
O kadar belli oluyomuki
Ben asla gülmeyeceğim. Hatta gülümsemeyeceğim.Korsan' Alıntı:9 doğru : Toplumla uyuşamayan psikolojisi bozuk vaka...
O kadar belli oluyomuki
Canım kardeşim beni ilgilendiren kaç doğru bildiğin değil ki? Çıkan sonuçta yazanlarKorsan' Alıntı:Aferin size bilsem test sonucunu açıklamazdım
Sanki tek 9 dogru bilen benim elbet bi kaç tane daha bilen olucak
Umarım
Bazen sonuçlar yanıltıcı olabilir özellikle zeka konularında einsten bi örnek yani ilk okulda ki testleri hiç olumlu değil ama sonuca bakZynep' Alıntı:Korsan' Alıntı:Aferin size bilsem test sonucunu açıklamazdım
Sanki tek 9 dogru bilen benim elbet bi kaç tane daha bilen olucak
Umarım
Nerde hani çiçeklerimiz?deeeniiiz' Alıntı:hepimizin zeki oluşu mutluluk verici ;D hepinizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum çiçekleriniz odalarınıza yolluyorum
;DAlıntı sahibi: deeeniiiz üzerinde Dün 23:11:29
hepimizin zeki oluşu mutluluk verici Grin hepinizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum çiçekleriniz odalarınıza yolluyorum
Nerde hani çiçeklerimiz?
Zeka gözümüzü kör mü etti?