Hımmm "Yüreğim Seni Çok Sevdi" severek duygulanarak hatta zaman zaman ağlayarak okuduğum bir kitaptır. Canan Tan'ın Piraye'sini okuduktan sonra bir daha bu yazarın kitabını okumayacağım diye söz vermiştim kendime ama okudum işte
Piraye'nin sonunda çok şaşırmış ve ağlamıştım. Bu kitapta da aynısı oldu. İki kitaptan hangisi dersek eğer "Yüreğim seni çok sevdi" olur cevabım. Çünkü Murat ve Aslı'nın aşkı son satırlara kadar devam etti. Ne olursa olsun birbirlerini sevmekten vazgeçmediler.
Aslında Piraye ve bu kitap birbirne çok benziyor. Canan Hanım'ın kelimeleri hep aynı. İki kitapta çok ortak nokta var. Yazar kendi kendini taklit etmiş bence. Ama yine de severek okunuyor her iki kitapta. Şiir okumayı pek sevmem bu kitap şiir sevgisini aşıladı biraz bana =) Nazım Hikmet şirlerine sıkça rastlayabilrisiniz.
Kısacası okumanızı tavsiye ederim. Yazarın kitapları çoğunlukla çocuk kitapları. "Eroinle dans, Piraye, Yüreğim seni çok sevdi ve çikolata kaplı hüzünler" sadece bu dört kitap yetişkinler için. Henüz ÇKH okumadım ama okuma listeme aldım.
sevgiler....