yüreğim seni çok sevdi...

• Konbuyu başlatan berrak
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde berrak tarafından oluşturulan yüreğim seni çok sevdi... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,858 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı yüreğim seni çok sevdi...
Konbuyu başlatan berrak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan berfin_aysegul
M

mydestiny

Kullanıcı
31 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Hımmm "Yüreğim Seni Çok Sevdi" severek duygulanarak hatta zaman zaman ağlayarak okuduğum bir kitaptır. Canan Tan'ın Piraye'sini okuduktan sonra bir daha bu yazarın kitabını okumayacağım diye söz vermiştim kendime ama okudum işte :)

Piraye'nin sonunda çok şaşırmış ve ağlamıştım. Bu kitapta da aynısı oldu. İki kitaptan hangisi dersek eğer "Yüreğim seni çok sevdi" olur cevabım. Çünkü Murat ve Aslı'nın aşkı son satırlara kadar devam etti. Ne olursa olsun birbirlerini sevmekten vazgeçmediler.

Aslında Piraye ve bu kitap birbirne çok benziyor. Canan Hanım'ın kelimeleri hep aynı. İki kitapta  çok ortak nokta var. Yazar kendi kendini taklit etmiş bence. Ama yine de severek okunuyor her iki kitapta. Şiir okumayı pek sevmem bu kitap şiir sevgisini aşıladı biraz bana =) Nazım Hikmet şirlerine sıkça rastlayabilrisiniz.

Kısacası okumanızı tavsiye ederim. Yazarın kitapları çoğunlukla çocuk kitapları. "Eroinle dans, Piraye, Yüreğim seni çok sevdi ve çikolata kaplı hüzünler"  sadece bu dört kitap yetişkinler  için. Henüz ÇKH okumadım ama okuma listeme aldım.

sevgiler....

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bir arkadaşım da çok tavsiye etti o kitabı okumamı.
Ama sonunda ayrılık varsa okumak isteyeceğimi pek sanmıyorum.
Dayanamıyorum o hallere  :( hüznü görmeyi pek istemem herkes sevdiğine
kavuşsun istiyorum napımm...  :-[ :)

M

mydestiny

Kullanıcı
31 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
ASLI..HAN' Alıntı:
bir arkadaşım da çok tavsiye etti o kitabı okumamı.
Ama sonunda ayrılık varsa okumak isteyeceğimi pek sanmıyorum.
Dayanamıyorum o hallere  :( hüznü görmeyi pek istemem herkes sevdiğine
kavuşsun istiyorum napımm...  :-[ :)
O zaman senn bu kitabı okuma. Mutlu son yok kitapta

K

kevser

Kullanıcı
31 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Her iki kitabınıda okudum ama kitaplardaki konular aynı  bana göre mekanlar farlılaştırılmış evet birini okumuk yeterli,"Yüreğim seni çok sevdi"yi okumak yeterli.

S

spiritualsigns

Aynı şehirde geçipte 3 kişi arasındaki aşk üçgeni olsa idi eminim kitap daha çok tutulurdu 8) Bu aralar böyle kitaplara ihtiyacım olduğunu düşünüyorum... Okusam iyi olacak...  :p

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
Bu kitap süper ötesi ya hala etkısınden cıkamadım bastan okuyasım var dızı yapsalar bir numara olur:)))

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
mydestiny' Alıntı:
Hımmm "Yüreğim Seni Çok Sevdi" severek duygulanarak hatta zaman zaman ağlayarak okuduğum bir kitaptır. Canan Tan'ın Piraye'sini okuduktan sonra bir daha bu yazarın kitabını okumayacağım diye söz vermiştim kendime ama okudum işte :)

Piraye'nin sonunda çok şaşırmış ve ağlamıştım. Bu kitapta da aynısı oldu. İki kitaptan hangisi dersek eğer "Yüreğim seni çok sevdi" olur cevabım. Çünkü Murat ve Aslı'nın aşkı son satırlara kadar devam etti. Ne olursa olsun birbirlerini sevmekten vazgeçmediler.

Aslında Piraye ve bu kitap birbirne çok benziyor. Canan Hanım'ın kelimeleri hep aynı. İki kitapta  çok ortak nokta var. Yazar kendi kendini taklit etmiş bence. Ama yine de severek okunuyor her iki kitapta. Şiir okumayı pek sevmem bu kitap şiir sevgisini aşıladı biraz bana =) Nazım Hikmet şirlerine sıkça rastlayabilrisiniz.

Kısacası okumanızı tavsiye ederim. Yazarın kitapları çoğunlukla çocuk kitapları. "Eroinle dans, Piraye, Yüreğim seni çok sevdi ve çikolata kaplı hüzünler"  sadece bu dört kitap yetişkinler  için. Henüz ÇKH okumadım ama okuma listeme aldım.

sevgiler....
Canan hanımın hastası kızım  ::) Pek tarzım degil desem yalan olmaz,ama hiç birinide okumadan önyargılı davranmak istemiyorum...Kızımı çektigine göre bu yazar beni kesin itecekdir :) Tarzlarımız biraz bu yazarla çelişiyorda.. ::)
Ama bu yorumda ve "Piraye" adlı romanında adı geçen büyük usta Nazım HİKMET olunca bir ışık yandı sanki,okumam gerektiği hakkında..
Bakalım  bu sıralar yazarların hayatlarını anlattığı biyoğrafilere merak saldım..Bir türk yazar tercih ettiğimde göz önünde bulunduracağım "PİRAYE" adlı romanı..

berfin_aysegul

berfin_aysegul

Kullanıcı
30 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Afyon
arkadaşlar bende size bir kitap önermek istiyorum umarım okur ve beğenirsiniz KÜRŞAT BAŞAR  BAŞ UCUMDA MÜZİK gerçekten harika bir roman