nebahat' Alıntı:hiç bir kitap beni böyle etkilememişti belkide böyle bir aşk bulamadığım için :'( :'(
Daha iyi kitaplar var Musti yav...tnctrkcell' Alıntı:bu kitabı almayı düşünüyordum zaten teşekkür ederim öneri için
mailine cevap gelmemesinin kıskançlığı olabilir mi acaba ?Daha iyi kitaplar var Musti yav...
Yazara saygısızlık olmasın ama, çok bir şey kaçırmışsın olmazsın okumamakla.
Sanırım gençlik çağındakiler için yazılmış kitaplar zaten perim. Üstteki yorumlara gözatmışsındır sende, hepimizin fikri aşağı yukarı aynı bu konuda.su perisi' Alıntı:Pirayeyi aldım okumam için gözüme bakıyor Kesinlikle begenecegimi hissettigim bir roman olacagından adım kadar eminim,bazen okumadan hisseder ya insan
Canan TAN' a gelince kızım bütün kitaplarını okudu,ben şöylesi bvir baktım,hiç içim ısınmadı,çerez niyetine belki bir ara okurum
yinede paylaşımın için teşekkürler...
su perisi' Alıntı:Evet okudum Zynepcim,Biz yaşlanmışmıyız nedir,hiç sarmıyor da ....
İlk baskısını bana göndereceğin kitabın bumuydu yoksa,halen bekliyorum,ölmeden elime ulaşır inş..Zynep' Alıntı:su perisi' Alıntı:Evet okudum Zynepcim,Biz yaşlanmışmıyız nedir,hiç sarmıyor da ....
Akıllandık diyelim perim.
Yakında kendi kitabımı yazarım ben; "Züğürt Tesellisi"...