yüreğim seni çok sevdi...

• Konbuyu başlatan berrak
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde berrak tarafından oluşturulan yüreğim seni çok sevdi... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,858 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı yüreğim seni çok sevdi...
Konbuyu başlatan berrak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan berfin_aysegul
G

glad

Kullanıcı
30 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
şiirle aşkını anlatan ve aşkını kalbine kazımış bir adam MURAT.ASLI en az onun kadar onu sever ama sevmek bazen vazgeçmektir deyip, mutsuz olmak yerine aşkını bırakıp uzaklaşır ama Murat onu asla unutmayacak ve vazgeçmeyecektir.acaba böyle mi olmalı dedirten herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği ender kitablardan.Okumanız dileğiyle herkese iyi bayramlar. :) :) :)

G

glad

Kullanıcı
30 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
mavison ilgine teşekkürler.okuman dileğiyle. :) :)

N

nebahat

Kullanıcı
24 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
adana
hiç bir kitap beni böyle etkilememişti belkide böyle bir aşk bulamadığım için  :'( :'(

K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
bende okudum
zaman kaybı olarak düşünüyorum
200. sayfasından sonra bayıyor :)

A

_aslı_1

Kullanıcı
6 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
arkadaşlar bu canan tan'ın yüreğim seni çok sevdi ve piraye adlı romanlarının ikisinide okudum ve zaman kaybı olarak düşünüyorum,kitapların başında geçirdiğim onca zaman acıyorum,ayrıca piraye adlı romanla bu roman aynı sadece sonları farklı.yazar şiirden şiir sevgisinden bahsediyo ünlü şairlerden alıntılar yapmış;edebiyat hocamla oturup konuştuğumuzda bu roman hakkında eğer o şairlere saygısı olsa böyle bi kitapta kullanmazdı diye bencede çok haklı.eğer o büyük şairlerimize saygısı olsaydı böyle kötü bi kitapda kullanmazdı şiirleri.
biraz ağır bi yorum oldu kusura bakmayın.

T

tnctrkcell

bu kitabı almayı düşünüyordum zaten teşekkür ederim öneri için ;)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
tnctrkcell' Alıntı:
bu kitabı almayı düşünüyordum zaten teşekkür ederim öneri için ;)
Daha iyi kitaplar var Musti yav...
Yazara saygısızlık olmasın ama, çok bir şey kaçırmışsın olmazsın okumamakla.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bu arada:) eklemek isterim ki; Canan Tan Hanım'a kitapla ilgili attığım maile hala yanıt gelmedi!
"Murat ne ara askerliğini yaptı acaba?" gibi basit bir soru sormuştum kendisine... ;)

T

tnctrkcell

Daha iyi kitaplar var Musti yav...
Yazara saygısızlık olmasın ama, çok bir şey kaçırmışsın olmazsın okumamakla.
mailine cevap gelmemesinin kıskançlığı olabilir mi acaba ?  :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Pirayeyi aldım okumam için gözüme bakıyor  :) Kesinlikle begenecegimi hissettigim bir roman olacagından adım kadar eminim,bazen okumadan hisseder ya insan:)
Canan TAN' a gelince kızım bütün kitaplarını okudu,ben şöylesi bvir baktım,hiç içim ısınmadı,çerez niyetine belki bir ara okurum:)
yinede paylaşımın için teşekkürler...

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
su perisi' Alıntı:
Pirayeyi aldım okumam için gözüme bakıyor  :) Kesinlikle begenecegimi hissettigim bir roman olacagından adım kadar eminim,bazen okumadan hisseder ya insan:)
Canan TAN' a gelince kızım bütün kitaplarını okudu,ben şöylesi bvir baktım,hiç içim ısınmadı,çerez niyetine belki bir ara okurum:)
yinede paylaşımın için teşekkürler...
Sanırım gençlik çağındakiler için yazılmış kitaplar zaten perim. :) Üstteki yorumlara gözatmışsındır sende, hepimizin fikri aşağı yukarı aynı bu konuda.:)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Evet okudum Zynepcim,Biz yaşlanmışmıyız nedir,hiç sarmıyor da .... :D

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
su perisi' Alıntı:
:):)
Akıllandık diyelim perim.
Yakında kendi kitabımı yazarım ben; "Züğürt Tesellisi"...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Zynep' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
:):)
Akıllandık diyelim perim.
Yakında kendi kitabımı yazarım ben; "Züğürt Tesellisi"...
İlk baskısını bana göndereceğin kitabın bumuydu yoksa,halen bekliyorum,ölmeden elime ulaşır inş.. :)

K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
Bırak su perisi zeynebin kitap falan yazdığı yok! bizi kandırıyor 12 sene öncede bana demişti "1 haftaya çıkar sana imzalayıp gönderirim merak etme!" diye...
ben çoktan vaz geçtim... yollasa bile okurmuyum bilmiyorum hevesim kaçtı :-\