yüreğim seni çok sevdi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kabeka' Alıntı:
Bırak su perisi zeynebin kitap falan yazdığı yok! bizi kandırıyor 12 sene öncede bana demişti "1 haftaya çıkar sana imzalayıp gönderirim merak etme!" diye...
ben çoktan vaz geçtim... yollasa bile okurmuyum bilmiyorum hevesim kaçtı :-\

Bak sen,demek sırada sen de  varsın...banada 1.5 sene önce demişti,ilk baskısını imzalayıp gönderecegim diye...Bak ben halen bir ümid bekliyordum,şimdi o ümidim suya düştü  :-\
Gelsede istemem artık... Morel sıfırın altında 39 derece  :-X

kabeka' Alıntı:
Bırak su perisi zeynebin kitap falan yazdığı yok! bizi kandırıyor 12 sene öncede bana demişti "1 haftaya çıkar sana imzalayıp gönderirim merak etme!" diye...
ben çoktan vaz geçtim... yollasa bile okurmuyum bilmiyorum hevesim kaçtı :-\

:)
Sizi seviyorum...

121lcv8.gif

kabeka' Alıntı:
Hemende havaya giriyon ya.. ben sana empatlardan bahsetmişmiydim.. :) İşte bir empatta burda,seni ruhunu ele geçirip etkisi altına almış  ama,beni ele geçirsede ruhuma asla ulaşamayacak,empatlardan korunmak için özel kolyem var nabeer... :D

olayın farkındayım :)  ben sadece istenilen tepkiyi veriyorum ::) bende "onlardan" biriyim kimseye söyleme ama
56hl0.png

sana ne söylesem ertesi gün başkasının ağzından duyuyorum >:(
nasıl birisin sen ya tanıyamaz oldum seni
asdxs8.gif

kabeka' Alıntı:
olayın farkındayım :)  ben sadece istenilen tepkiyi veriyorum ::) bende "onlardan" biriyim kimseye söyleme ama
56hl0.png

sana ne söylesem ertesi gün başkasının ağzından duyuyorum >:(
nasıl birisin sen ya tanıyamaz oldum seni
asdxs8.gif

banamı taş attın sen şimdi... aaaaaaaaaa bir yaşıma bu gün girmiştim de,şu saat itibariyle ikinci bir yaşa girecegimi tahmin etmemiştim..  :aglama
konuşma benimle,bende seninle konusmayacagım...iki yaş birden büyümeyi bünyem kaldıramaz.. >:(

Zynep' Alıntı:

Sensin:) bilimsel açıklamasını kabeka yapsın,ben şuan yapacak durumda degilim,üzerime çok pis bir çamur etıldı,onu temizlemeye çalışıyorum.. bu mini minicik leke nasıl çıkacak ya:(

çamur mu attık >:( şakalaşıyoruz  işte
"arif"olan anlar zaten hayalle gerçeği! olmayanda konuşur gördüğü gibi

ben kaçar haydi kalacam sınavdan :)

empat ayrı empati ayrı zeynep :)

'Biliyorum, imkânsız aşk bu! Ama hükmedemiyorum kendime...' demişti Murat.

'Çünkü, Yüreğim Seni Çok Sevdi! ..' Ardından da dizelere dökmüştü sevdasını.

'Yüreğim seni çok sevdi

o yürek talan

o yürek yangın yeri

o yürek seni istiyor

bir tek seni...'

Aslı ile Murat’ın İstanbul-Bursa-Amerika üçgeninde yaşadıkları destansı aşkın öyküsü.

Herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği kadar gerçek...

bir kitap okurken ağlanırmı diye sorardım ,inanmazdım insanlara ve çok haklılar ağlamakta. 3 günde bitirdim kitabı şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar okuyun.

Geri