K
ne seninle oluyor ne de sensizne karsi koyabildigim...
nede sirtimi dönebildigim
sagol peri...su perisi' Alıntı:Yamyam mıymış ilk defa böylesi bir şiirine denk geldim Yiğit
Sevdiğini yamyama benzedişin tebessüm ettirdi..Dikkat et kendine yamyammış yamyam
yürekten seviyorsa insan... sartlar etkilese de gözleri gercegi söyler...onu görmek bile yeterdir bence...su perisi' Alıntı:Seven sevdigini asla unutmaz..Gel der merak etme
evet haklisin galiba...bende siirimsi yazi hazziyla yazdim...yani siir diye alt alta koysam,sanirim serbest ölcülü bir siir olurdu...ama verdigi önemli degil mi...okuduguna degiyorsa...basarili denilebilir...Zynep' Alıntı:Yazılarında şiir tadı var ama şiirlerinden biraz daha etkiledi beni bu yazın yiğitçe.
Yamyam şiirine ise tek kelime ile 10 numara dedim!
Teşekkür ederim.
güzel yorumunla katildigin icin sonsuz tesekkürler...eftalya_er' Alıntı:yüreğine sağlık duygular o kadar sıcak,samimi,içten dökülmüş yüreğinden,gözlerinden,ellerinden hissettirebilmek,görmek,yaşamak,dokunmak yürek insanı olmak yüreğinin güzellikleri hiç bitmesin sevgilerimle
elimden geldigince yazmaya ve sizlerle paylasmaya calisiyorum...Şeker Prenses' Alıntı:gerçekten hepsi mükemmel yüreğine sağlık yigitce..