K
ne karsi koyabildigim...
nede sirtimi dönebildigim
sagol peri...su perisi' Alıntı:Yamyam mıymışilk defa böylesi bir şiirine denk geldim Yiğit
![]()
Sevdiğini yamyama benzedişin tebessüm ettirdi..Dikkat et kendine yamyammış yamyam![]()
yürekten seviyorsa insan... sartlar etkilese de gözleri gercegi söyler...onu görmek bile yeterdir bence...su perisi' Alıntı:Seven sevdigini asla unutmaz..Gel der merak etme![]()
evet haklisin galiba...bende siirimsi yazi hazziyla yazdim...yani siir diye alt alta koysam,sanirim serbest ölcülü bir siir olurdu...ama verdigi önemli degil mi...okuduguna degiyorsa...basarili denilebilir...Zynep' Alıntı:Yazılarında şiir tadı var ama şiirlerinden biraz daha etkiledi beni bu yazın yiğitçe.
Yamyam şiirine ise tek kelime ile 10 numara dedim!
Teşekkür ederim.
güzel yorumunla katildigin icin sonsuz tesekkürler...eftalya_er' Alıntı:yüreğine sağlık duygular o kadar sıcak,samimi,içten dökülmüş yüreğinden,gözlerinden,ellerinden hissettirebilmek,görmek,yaşamak,dokunmak yürek insanı olmak yüreğinin güzellikleri hiç bitmesin sevgilerimle
elimden geldigince yazmaya ve sizlerle paylasmaya calisiyorum...Şeker Prenses' Alıntı:gerçekten hepsi mükemmel yüreğine sağlık yigitce..![]()
![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.