Y
yigitce
Kullanıcı
benim icin bir onurdur zynep...Zynep' Alıntı:Diğer hiç bir yazına ve şiirine haksızlık etmek istemem elbette sevgili yiğtçe, ama ilk okuyuşumda çok nadir şiiri ezberlerim.
Rica ederim ve ben teşekkür ederim dileklerin için.
tesekkür ederim kristal...Kristal' Alıntı:Şiir arşivime ekledim şiirlerini.
Yürekten kutluyorum.
gerci bugünkü hüzün rüzgariyla pek ic acici gecmedi ama peri...su perisi' Alıntı:Erkeklerde ağlar,hemde en harbisinden... :-[
tesekkürler özlem...özlem1980' Alıntı:ya çooook güzel bunlar harika süper den başka diyecek bişi bulamıyorum eline yüreğine sağlık.
evet...gözbebeklerinde o atesi yakabilmek ve yanmaktir sevgi...su perisi' Alıntı:Gözünün içine baktığında, bir tebessüm ettirmek değilmidir sevgi...
ben tesekkür ederim...DileklerPerisi' Alıntı:Teşekkürler Yiğitçe
Çok harika.
bir yazina yorumumda susmak bazen iyidir demistim ya...Zynep' Alıntı:Çaldım bu şiiri attım heybeme yiğitçe...
güzel düsüncelerin icin tesekkürler dileklerperisi...DileklerPerisi' Alıntı:Kalemin hiç susmasın Yiğitçe.
Emeğine, yüreğine ve kalemine sağlık.
Ama kalem tozunu... diyeyim hadi, bir kez yuttun mu, artık sen sussanda kalemine söz dinletmek çok zor değil mi?yigitce' Alıntı:bir yazina yorumumda susmak bazen iyidir demistim ya...Zynep' Alıntı:Çaldım bu şiiri attım heybeme yiğitçe...
konulari farkli ama susmak bazen iyidir...
paylasmak güzel,begenmen daha da güzel zynep...
onur duyarim...
tesekkürler...