S
senarist081
Yiğitçe,dostum hayatında böyle duyguların kadar pak geçer inşallah..Umutların da dizelerin kadar şeffaf ve sonzuz olsun..Kalemine ve emeğine sağlık..
haklisin zynep...Zynep' Alıntı:Ama kalem tozunu... diyeyim hadi, bir kez yuttun mu, artık sen sussanda kalemine söz dinletmek çok zor değil mi?yigitce' Alıntı:bir yazina yorumumda susmak bazen iyidir demistim ya...Zynep' Alıntı:Çaldım bu şiiri attım heybeme yiğitçe...
konulari farkli ama susmak bazen iyidir...
paylasmak güzel,begenmen daha da güzel zynep...
onur duyarim...
tesekkürler...
Susmasında zaten!
Özgür kalsın kalemler...
sagolasin Tarik...senarist081' Alıntı:Yiğitçe,dostum hayatında böyle duyguların kadar pak geçer inşallah..Umutların da dizelerin kadar şeffaf ve sonzuz olsun..Kalemine ve emeğine sağlık..
memnuniyet duyarim...DileklerPerisi' Alıntı:Yine harikaydı Yiğitçe
Ben bizimle paylaştıklarının hepsini kendime ekliyorum izninle.
okuyan gözlerinize saglik...Kristal' Alıntı:Kalemine,yüreğine sağlık.
sevgi dolu yüreklere selam olsun...crnkcclr' Alıntı:aşk dolu kaleminden sözcükler eksilmeisn Yiğitçe...
yüreğine sağlık...
tesekkürler lilaslmn...lilaslmn' Alıntı:yazdıkların yetersiz yüreğine bence,daha çok yazmalısın,yoksa içindeki fırtınayı susturamazsın..sabırla yazılarını bekleyeceğim..teşekkürler..
harika dizelerle katkida bulundugun icin tesekkürler...lilaslmn' Alıntı:kelimeler kifayetsiz gelirse yüreğine susmayı yeğle...en büyük coşkular,en büyük yaradılışlar sessizlikte gizli bazen..
akşamdan kalma sarhoşluğumRengi kan kirmizi gülüm,
Bahar sevincim, mutlulugum…
güzel dizelerinle katkida bulunman cok hos...lilaslmn' Alıntı:akşamdan kalma sarhoşluğumRengi kan kirmizi gülüm,
Bahar sevincim, mutlulugum…
geceden kalma düşlerim
yokluğundan kalma bir yalnızlık yaşadığım..
sonunu getiremediğim bir cümle gibi,
yarına varamadığım bir gün gibi
tenine hasret sevdalar gibi
bir türküdür söylemeye çalıştığım..
bilirim,seni sende yaşamak zordur sevgili
haykırışım çaresizliğimin nazik melodisi
istesem de sana gel diyemem ki
inceden bir yalandır anlatmaya çalıştığım..
tesekkürler...SUNFLOWERS' Alıntı:Emeğine sağlık