G
GulsahToptas
Kullanıcı
Üzgünüm ama bayan olarak buna katılamıycam :-\hüzün' Alıntı:Kadınlar olmasaydı,kadınların sizden daha zeki olduklarını hiç bir zaman anlayamıycaktınız
Üzgünüm ama bayan olarak buna katılamıycam :-\hüzün' Alıntı:Kadınlar olmasaydı,kadınların sizden daha zeki olduklarını hiç bir zaman anlayamıycaktınız
gereksiz bir polemik olur katılırsam ama dayanamayacam hayır efendim kadınlar erkeklerden daha zeki değil ama erkeklerde kadınlardan daha zeki değildirhüzün' Alıntı:Katılmadığınız konu hangisi? Kadınların daha zeki olduğumu?
;DKorsan' Alıntı:Kadınlar olmasaydı
Bu Konu olmazdı mesela
merak ettim niyeki?Zynep' Alıntı:Ayyy sessizlik yani!! diyeceğim valla.
Bu konuda okuduğum en... ad koymayayım ama, kötü yorumdu.
Yav kusura bakmayında, elinize bir nimet sunulmuş gibi sessizlik?ama elimizdekilerin kıymetini anlamak için önce onların yokluğunun ne demek olduğunu bilmeliyiz.
anladım. konuyu o şekilde değerlendirmediğimi bilmelisiniz.Zynep' Alıntı:Yav kusura bakmayında, elinize bir nimet sunulmuş gibi sessizlik?ama elimizdekilerin kıymetini anlamak için önce onların yokluğunun ne demek olduğunu bilmeliyiz.
Teşekkür ederim sessizlik sağolasın.sessiz_lik25' Alıntı:korsan birçok konuda size katılıyorum
Korsan' Alıntı:Kadınlar olmasaydı
Bu Konu olmazdı mesela
Ne kadar gerçekçiyim değilmi efza :efza' Alıntı:Korsan' Alıntı:Kadınlar olmasaydı
Bu Konu olmazdı mesela
gerçekten öyle övünebilirsin kendinleKorsan' Alıntı:Övünsemmi acaba bilmiyorumki.
Hem bana neden dil çıkarıon bah kadınlar olmasa sen bana dil çıkarmazdın heheeh
Ay teşekkür ederim sağolasın..efza' Alıntı:gerçekten öyle övünebilirsin kendinle