YA KADINLAR OLMASAYDI...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsan' Alıntı:
İş varsayım olunca o zaten varsayımda :)
Abi en iyisi sen açtırma kutuyu söyletme kötüyü diye bir söz var bizim burada :)
Aynen o sözü diyom ben :)

o zaman bende diyorum ki şu şartlar altında ,
ilki varlar .
erkek olmak kolay bu dünyada :)

peka1a' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
peka1a' Alıntı:
bence boş bir anket olmuş .
diğe arkadaşlarıma katılıyorum yani bu bir imkansızlık .
en basitinden nesiller devam etmezdi ...

Zaten bir varsayımı tartışıyoruz abi :)
Acaba nasıl olurdu gibi

tamam abi bir varsayımda ,
o zaman Adem'in tek dünyaya gelmiş olması lazımdı en büyük varsayımda ...
o da ölürdü
sonra hiç bişey olmazdı :)

Varsayım diyoruz, siz hala bilinen somut gerçekten sözederek "olmaz" diyorsunuz? Biraz farklı düşünüp, üreme olayını koyun bir kenara ve öyle düşünün, farzedin üreme sorunu yok, sadece erkeklerin olduğu bir dünya?

Hemen ben yanıtlayayım; Eğer dünyada sadece erkekler olsaydı ve hiç kadın tanımamış olsalardı, belli bir düzen kurarlardı ve o düzende yaşamayı sürdürürlerdi! Tıpkı erkeksiz bir dünyada kadınların yaşayabiceği gibi...  :D :D

peka1a' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
Abi en iyisi sen açtırma kutuyu söyletme kötüyü diye bir söz var bizim burada :)

ilki varlar .

:):)
Kadınlar iyi ki varlar yani! :)
Sadece üreme değil konu.

Bayanlar bu dünyanın süsü,
bence hayat onlarla güzel ve yaşanılabilir.....

Hmmmmm
Kadınlar olmasaydı insanlık entrika denen olgudan bi baher olurdu heralde
Kadınlar olmasaydı
Bana göre bazı şaçma duygularla hiç tanışmamış olurduk
Kadınlar olmasaydı feminizm denen ön yargılı bir felsefe ilede tanışmamış oluruduk :)
Kadınlar olmasa idi şehzade mustafa hayatta olurdu
Kadınlar olmasa kanuni yaptıgı yanlışları yapmazdı heralde :)

Tamamen varsayımdan ibaret bir yorumdur.
Gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur......

ne kadın olmadan, ne de erkek olmadan dünya yaşanmazki. hep aynı fikirler, aynı yaşam stilleri, herşey aynı olur. ama karşıt cinsler bir arada olduğu zaman dünya daha çekişmeli olur. farklılıklar olur hayatta.benceeee tabi  ;) :)

peka1a' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
peka1a' Alıntı:
Korsan' Alıntı:

ilki varlar .

:):)
Kadınlar iyi ki varlar yani! :)
Sadece üreme değil konu.

tabi ki sadece üreme değil .
ne bileyim ,
bulaşıklar var , çamaşırlar var , ütü var ...
ooo daha say say bitmez :)

Korsanında dediği gibi ana unsur bence de erkekler ...

Teşekkür ederim Peka1a yalnız buda bir varsayım üzerinden çıkarılmış bir sonuç :)
Ama kısmen haklıyız gibi

Varsayım diyoruz, siz hala bilinen somut gerçekten sözederek "olmaz" diyorsunuz? Biraz farklı düşünüp, üreme olayını koyun bir kenara ve öyle düşünün, farzedin üreme sorunu yok, sadece erkeklerin olduğu bir dünya?

Sadece erkeklerin oldugu bir dunyada şöyle olabilir mi ? :)
Kaba, yolda yürüken osuran, yere tüküren ,Yemegın ortasında geğiren bir insan olurdu diye düşünüyorum.. Ve belkide dahası..

Yani kadın olmasaydı bu yukarda saydıgım sıfatlar butun erkeklerde olurdu... Ama şimdi kadınların ince ve narin yapısı erkekleri kibarlaştırıyor.. Yanılıyor olabilir miyim  ::)..

Jazira' Alıntı:

Sadece erkeklerin oldugu bir dunyada şöyle olabilir mi ? :)
Kaba, yolda yürüken osuran, yere tüküren ,Yemegın ortasında geğiren bir insan olurdu diye düşünüyorum.. Ve belkide dahası..

Yani kadın olmasaydı bu yukarda saydıgım sıfatlar butun erkeklerde olurdu... Ama şimdi kadınların ince ve narin yapısı erkekleri kibarlaştırıyor.. Yanılıyor olabilir miyim  ::)..

:kahkaha

Kadınlar olmasaydı insanlık entrika denen olgudan bi baher olurdu heralde

Dünya üzerinde kanıtlanmış entrikaların çoğu erkeklerin imzasını taşımaktadır. Eğer kadınların neden olduğu düşünülürse, erkeklerin saf, kadınların daha zeki olduğu gerçeğine  varmamız gerekir.

Kadınlar olmasaydı
Bana göre bazı şaçma duygularla hiç tanışmamış olurduk

Bana göre dediğinde, aklıma ilk gelen "aşk" diğer yorumlarına bakarak; sevmek insanoğlunun doğasında vardır, istisnalar harici diğerleri için söyleyebileceğim şey, kabul edelim ki, aynı cinsin birbirine duyduğu aşkta var, ve onlarında yaşadığı problemler var.

Kadınlar olmasa idi şehzade mustafa hayatta olurdu

Ölüm kadının değil, Allah'ın emri, öyle ya da böyle Şehzade Murat'ta Hakkın rahmetine kavuşurdu. Bu arada tarih bilgilerini unutmuşum yav, Şehzade neden ölmüştü? :P

Kadınlar olmasa kanuni yaptıgı yanlışları yapmazdı heralde

Sadece bu söz bile kadının erkek üzerindeki hakimiyetinin kanıtı bence! :)

Kadınlar olmasa emin misiniz erkekler bunu istediğinizden?
Buraya yazılanlar sadece hayatınıza aldığınız kadınlara hissettikleriniz, ben de başlayabilirim erkekler şöyle böyle diye, ama ortya çıkan şudur ki ben sadece tandığım erkeklerden bahsediyorumdur
Yaşamını erkeksiz sürdüren çok kadın bilirim ama erkekler kadınsız yapamazlar.
Her durumda genellemeye karşıyımdır ama bir kadın olarak şunu diyebilirim kadınlar erkeklere göre daha hırslı ve kurnazdır.  :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri