Şans derken neyi anlatmak istedin Harun? Açar mısın biraz rica etsem?maxMESA' Alıntı:
Aslında sormak istediğim şu Tiyatro ya ilgi gösterilmeli mi ? Örneğin bale ye ilginin az olması bir sorun mudur ? Yoksa bir şans mıdır.
Şöyle. Diyelimki bale çok popüler birşey olsaydı, etrafımızda bir sürü balerin falan gezseydi, bu iyi mi olurdu kötü mü. Birşeyin popüler olması onu kötüleştirir mi. Örneğin bazı müzik grupları çok popüler olduğunda eski takipçileri onları dinlemeyi bırakır. Tiyatro diyorum çok popüler olsaydı, ülkemiz de daha mı çok iyi oyuncu çıkardı. Merak ettiğim şey bu aslında.Zynep' Alıntı:Şans derken neyi anlatmak istedin Harun? Açar mısın biraz rica etsem?maxMESA' Alıntı:
Aslında sormak istediğim şu Tiyatro ya ilgi gösterilmeli mi ? Örneğin bale ye ilginin az olması bir sorun mudur ? Yoksa bir şans mıdır.
Hayır . Aslında tam olarak anlatmak istediğim o değil.Zynep' Alıntı:Bir şeyin popüler olması ona olan ilgiyi artırır şüphesiz. Ama bu durumda sıradanlaşır mı... sanırım anlatmak istediğin bu?
Bir şeyin popüler olması, o şeye olan ilginin artmasına sebep olur. O şeye artan ilgi, gelecekte daha iyilerinin çıkmasına neden olur mu ?
1 Lira yapmışlardı bir ara, yine de ilgi çok azdı.ebruliyn' Alıntı:geçen tv de gördüm tiyatro biletlerine kredi kartı ve iki taksit imkanı sağlamışlar çok üzücü,
ben düzenli her ay giderdim ama bu aralar gitmiyorum ,aslında sinemadan çok tiyatrodan zevk alıyorum,ama müzikal oyunları pek tercih etmiyorum.