H
Harun
Kullanıcı
Evet ama son zamanda televizyonlarda en çok tiyatro ile ilgili programlar izleniyor. Örneğin,Çok güzel hareketler bunlar, sonraa.. komedi dükkanı, bir tane daha var aklıma gelmedi şimdi.Zynep' Alıntı:1 Lira yapmışlardı bir ara, yine de ilgi çok azdı.ebruliyn' Alıntı:geçen tv de gördüm tiyatro biletlerine kredi kartı ve iki taksit imkanı sağlamışlar çok üzücü,
ben düzenli her ay giderdim ama bu aralar gitmiyorum ,aslında sinemadan çok tiyatrodan zevk alıyorum,ama müzikal oyunları pek tercih etmiyorum.
Şimdi bir de şöyle bir durum var; sinema filmleri artık bilgisayar desteğiyle adeta görsel şölene dönüştürüldü, ve çok daha dinamik. Gençlerin özellikle sinemayı tercih etmelerinin nedeni hem bu şöleni izlemek, hem de daha az para harcamak.
Aslında sinema ile tiyatroyu hiç kıyaslamamak gerek. Benzer gibi görünsede çok çok farklı.
Örneğin bir sinema oyuncusu bir sahnede hata yapsa, çekim başa alınır, ama bir tiyatrocunun böyle bir şansı yok. Eğer usta bir oyuncuysa durumu düzeltebilir ama toparlaması kolay değil gerçekten.
Böyle olunca dizi ya da sinema oyunculuğuna ilgi daha fazla oluyor.
İnsanlar izlediği zaman seviyorlar ama izleme imkanları yok sanırım.