M
muratozdemir
Kullanıcı
Bizim ülke olarak ayrı bir eğitimden geçmemiz gerektiğine inanmıyorum o kadarda cahil değil bizim ülkemiz, kendimize bu kadar hakaret etmiyelim, zaten toplumumuzu gerileten esas temelde bu gibi düşüncelerin hakim olması, mesela bir takside yada bir metro istasyonunda bile yabancı biriyle hasber kader sohbete başlasak genelde bu kişilerle yaptığımız sohbet sırasındada bunu yaşıyoruz, ne deniyor? oysa avrupada böylemi diye başlayan ve bizim psikolojimizi bozan bu tür yaklaşımlardan ne kadar uzak durursak ve ne kadar kendimizi geliştirmeye çalışırsak o kadar doğru olacağı kanaatindeyim ve ayrıca bu ülkede çok çeşitli düşünceler birarada yaşıyor herkese aynı şekilde bir doğruyu kabul ettirmek oldukça zor, ha biraz ehlikeyfiz o kadar, eğer böyle söylerseniz size sonuna kadar katılırım...
Ve insanoğlunun azmini kamçılayan o sözede bir kaç cümle ile naçizane eleştri yapmak istiyorum, denedin. yenildin ama yine dene, yine yenil değil’de hedefimiz kazanmak olmalıdır yani dene yenilirsende bırakma devam et dene ve kazan daha doğru gibi geliyor bana...
Sizinle düşüncelerimiz biraz zıt gibi oldu ama bu benim düşüncem sizinkinede tabiki sonsuz saygım var...
Ve insanoğlunun azmini kamçılayan o sözede bir kaç cümle ile naçizane eleştri yapmak istiyorum, denedin. yenildin ama yine dene, yine yenil değil’de hedefimiz kazanmak olmalıdır yani dene yenilirsende bırakma devam et dene ve kazan daha doğru gibi geliyor bana...
Sizinle düşüncelerimiz biraz zıt gibi oldu ama bu benim düşüncem sizinkinede tabiki sonsuz saygım var...