OP
OP
cnslmst
gizemli88' Alıntı:aşk değince yüreğinin en dipsiz kıyısına hiçbirşey görmüyor insan...paylaşımın için teşekkürler arkadaşım.güzeldi.hep aşkla kalalım bence![]()
gizemli88' Alıntı:aşk değince yüreğinin en dipsiz kıyısına hiçbirşey görmüyor insan...paylaşımın için teşekkürler arkadaşım.güzeldi.hep aşkla kalalım bence![]()
Kardelen' Alıntı:sesimi kimselerin duymadığı
sessizce içimden fısıldadığım
feryadımsın sen
gecelere çığlık olan sessizliğimle
içimde yaşattığım en büyük aşksın sen....
büyük aşkların acısıda büyük olur
derler ya bırak desinler, ...
senin olmanın bedeli büyük bir acı çekmekse eğer,
seninle olacağım bir ana bile değer...
yarence' Alıntı:mesut ben böyle yazıyorum ama siz sadece kardelenle yazıyordunuz sanırım....ben böyle bi yanlışlık yapmıyorumdur umarım...öyle birşey yapıyorsam uyarmanızı rica ederim![]()
hayal_12' Alıntı:"İnleyen ruhumu kandırdım yine."
Yüreğine sağlık kardeşim.. Güzel olmuş![]()
Tu Navy' Alıntı:yarence' Alıntı:mesut ben böyle yazıyorum ama siz sadece kardelenle yazıyordunuz sanırım....ben böyle bi yanlışlık yapmıyorumdur umarım...öyle birşey yapıyorsam uyarmanızı rica ederim![]()
ne demek yarence sayfamıza renk katıyorsun... teşekkür ederim...
hayal_12' Alıntı:"İnleyen ruhumu kandırdım yine."
Yüreğine sağlık kardeşim.. Güzel olmuş![]()
teşekkür ederim yavuz... senin kadar olmasada güzel bir şeyler yapmaya uğraşıyoruz...
yarence' Alıntı:mesut ben böyle yazıyorum ama siz sadece kardelenle yazıyordunuz sanırım....ben böyle bi yanlışlık yapmıyorumdur umarım...öyle birşey yapıyorsam uyarmanızı rica ederim![]()
Kardelen' Alıntı:yarence' Alıntı:mesut ben böyle yazıyorum ama siz sadece kardelenle yazıyordunuz sanırım....ben böyle bi yanlışlık yapmıyorumdur umarım...öyle birşey yapıyorsam uyarmanızı rica ederim![]()
balım renk kattığın için tşkleriyiki güzel yüreğinin mısralarını paylaştın
....
yarence' Alıntı:Kardelen' Alıntı:yarence' Alıntı:mesut ben böyle yazıyorum ama siz sadece kardelenle yazıyordunuz sanırım....ben böyle bi yanlışlık yapmıyorumdur umarım...öyle birşey yapıyorsam uyarmanızı rica ederim![]()
balım renk kattığın için tşkleriyiki güzel yüreğinin mısralarını paylaştın
....
teşekkür ederim balım..sen iste yeter ki...ya biran aklıma geldi de o yüzden bi sormak istedim...![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.