canımcım benim,güzel sözlerin için teşekkürler.evet belgeseli mutlaka izlemelisiniz arkadaşlar.burakla ben belgeseli izlerken,çok iyi hatırlıyorum sanki ekrana mıhlanmıştık,film bitene kadar kitlendik resmen.film bittikten sonrada artık ikimizde çekim yasasını hayatlarımızda uygulamaya karar verdik.şimdi bilinçli olarak,bu evrensel yasayı kullanıyoruz ve yaşamın her anından keyif alıyoruz.darısı sizlerin başınaMavison' Alıntı:kesinlikle the secret.. ablacım beni de bu kitapla tanıştırdıgın için burada herkesin önünde sana bir kez daha teşekkür ediyorum ayrıca kitabı bitirir bitirmez belgeselini de izlemelisiniz inanılmazdı.. bu da benden bir tavsiye arkadaslar.. hepinize mutlu ve sağlıklı günler...
süper bir konu bu ben açıklamak istiyorum...bugüne kada kişisel gelişim kitabını eline alıp okumuş olan bir insan çekim yasasının başkasında yarattığı etkiyi anlayabilir. nedeni ney biliyormusun...hep yapmak istediğimiz değişim.....hepsinin temelinde bu yatmıyormu zaten bu kitapların......bu yüzden şöyle söyleyeyim nesrin nur bana kitaptan etkilendiğini ve değişime uğradığını söyleyince ben onun nasıl bir değişime uğradığını anlayabiliyorum.... ki şu an bu iki kitabı da hep özet olarak veya yapılan tanıtımlardan okumama rağmen...cihancivan' Alıntı:Peki baska bir konu; bu kitabı okumadanda okuyanların hissettiklerini hissedebilen varmı? Yoksa yok guzel kardesım, ben bu kıtabı okumasaydım tas duvardım bıllahi dicek olan?
cihancivan' Alıntı:Sahit oldugum bir kitapcı dıyologu sizlerle paylasmak istedim:
Bayan: Mitoloji ile ilgili kitap var mı?
Satıcı: Hı? (anlamadı)
Bayan: Tanrılarla ilgili falan.
Satıcı: Tövbe tövbe! :'(
Nesrin nur, ürün ne olursa olsun, elbetteki satıcılar elindeki ürünü allayıp pullayıp kazanca donusturmek ister.Hakları. O yuzden tum elbiseler tam size goredir, tum ayakkabılar ayagınıza cuk oturmustur, tum cdler guzel, tum kıtaplar okunasıdır. O yuzden satıcı bıle o elbıseyi 13 yıldır gıyıyodur, sapasaglamdır, o ayakkabıyı atese atmıs, duvara vurmustur, acılmamıstır, o cd yi dinlemis ici huzurla dolmustur, o kitabı okumus ici mutlulukla dolmustur. Gerci benim satıcı biraz arıza cıktı ama
Altınaydan bir yorum gelmedi??
Peki baska bir konu; bu kitabı okumadanda okuyanların hissettiklerini hissedebilen varmı? Yoksa yok guzel kardesım, ben bu kıtabı okumasaydım tas duvardım bıllahi dicek olan?
selam cihancivan;ortada bir işletme varsa,ürünlerde pazarlanacaktır.evet seninde dediğin gibi hakları.verdiğin örneklerin her biri ayrı ayrı pazarlama stratejisi ve bunlar olmak zorunda.cihancivan' Alıntı:Sahit oldugum bir kitapcı dıyologu sizlerle paylasmak istedim:
Bayan: Mitoloji ile ilgili kitap var mı?
Satıcı: Hı? (anlamadı)
Bayan: Tanrılarla ilgili falan.
Satıcı: Tövbe tövbe! :'(
Nesrin nur, ürün ne olursa olsun, elbetteki satıcılar elindeki ürünü allayıp pullayıp kazanca donusturmek ister.Hakları. O yuzden tum elbiseler tam size goredir, tum ayakkabılar ayagınıza cuk oturmustur, tum cdler guzel, tum kıtaplar okunasıdır. O yuzden satıcı bıle o elbıseyi 13 yıldır gıyıyodur, sapasaglamdır, o ayakkabıyı atese atmıs, duvara vurmustur, acılmamıstır, o cd yi dinlemis ici huzurla dolmustur, o kitabı okumus ici mutlulukla dolmustur. Gerci benim satıcı biraz arıza cıktı ama
Altınaydan bir yorum gelmedi??
Peki baska bir konu; bu kitabı okumadanda okuyanların hissettiklerini hissedebilen varmı? Yoksa yok guzel kardesım, ben bu kıtabı okumasaydım tas duvardım bıllahi dicek olan?
dostum modemi sıfırlamayı biliyosan direk sıfırla tekrar çalıştır hiçbir problem kalmaz, sıfırladıktan sonra da eski ip adresinin değiştiğine kesinlikle emin ol okkimya2007' Alıntı:teşekür ederim nesrin nur ve okyanusya dosyaları ardarda indirmeyip arada bir internet baglantısını kesip öyle deniyordum. ama bunu sürekli yapmadım. şimdi her seferinde yapıp tekrar deniycem. sevgiyle kalın.....
cihancivan' Alıntı:Tesekkur ederim yazın için nesrin nur. Sunu soyleyeyimki bazen insanlar ballandıra ballandıra anlatılan seyden sogur, ilgi duymaz. Ornek titanic filmini coook sonra seyredenler var. Sırf o sasa ve ilgiden sıkılıp kacan sinemaseverler hatırımda. Evet birsey cok guzel olabılır ama bu guzellıkten etkilenme potansiyeli olan insanları sogutmamak gerekir. Sozum sana degıl yanlıs anlama. Birsey guzel ve gereklıyse eger arayan zaten onu buluyor. Tavsiye elbetteki yardımcıdır ama sogutacak yada derecede olmamalıdır diye dusunuyorum. Sevgiyle kal.