THE SECRET (SIR)

• Konbuyu başlatan nesrin nur
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde nesrin nur tarafından oluşturulan THE SECRET (SIR) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 56,206 kez görüntülenmiş, 238 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı THE SECRET (SIR)
Konbuyu başlatan nesrin nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ukalaman
S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
glsn sevindm seninde okuduğuna bu kitabıı... kıskandım artık ben bii kere daha  okuyacam ilk vaktimde...güzel sözlerle kalınnnn :) :) :)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  kimya2007;hoşgeldin,aramıza katılmana çok sevindim.emin ol ki bu siteden vazgeçemiyeceksin,kişisel gelişimine çok katkısı olacak.mümin sekman'ın tüm kitapları çok güzel zaten,insana mutlaka bir şeyler katıyor.sevgiyle ve hep mutlu kal arkadaşım :) ;)

K

kimya2007

Kullanıcı
9 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
merhaba nesrin nur, iyi dileklerin için teşekkür ederim. sitede önerilen  kitapları ben de okumak istiyorum.ayrıca bu şekilde yapılan kitap tanıtımları da çok faydalı. sürekli değişim ve gelişim için şart böyle siteler. herkese teşekürler.

Bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız söyleyeyim; Annemdir...
(Abraham Lincoln)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
    çok haklısın kimya2007;bu site gerçekten çok faydalı.hem kişisel gelişim alanına yeni ilgi duyanlara,bir yerden başlamak isteyenlere hem de bu alanda kendini yetiştirmiş olanlara,hangi gruptan olursa olsun,bizlere bu sitenin kattığı yararlar her an devam ediyor,yorumlar da ayrı bir renk getiriyor bence,farklı bakış açılarına açık olmayı öğretiyor bizlere.sevgiler kimya2007 :)

D

diloş

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
evet bende bu aralar bu kitabım adını çok sık duyuyorum ama benim hayatımı gerçekten değiştiren kitap 100\100 düşünce gücüydü orda da düşüncenin herşeyi yapabileceği anlatılıyordu ve benim farklı bir bakış açısıyla bakmamı sağladı onu da tavsiye ederim herkese saygılarımla

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
kesinlikle the secret.. ablacım beni de bu kitapla tanıştırdıgın için burada herkesin önünde sana bir kez daha teşekkür ediyorum  :p  ;) ayrıca kitabı bitirir bitirmez belgeselini de izlemelisiniz inanılmazdı.. bu da benden bir tavsiye arkadaslar.. hepinize mutlu ve sağlıklı günler...

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  aramıza hoşgeldin diloş;%100 düşünce gücü kitabını yıllar önce okumuştum,sonrasında da kaç kez daha okudum hatırlamıyorum,baş ucu kitaplarımdandır mükemmel bir kitaptır,bende senin gibi herkesin okumasını tavsiye ederim.sevgiyle ve mutlu kal arkadaşım... :) :) :)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
Mavison' Alıntı:
kesinlikle the secret.. ablacım beni de bu kitapla tanıştırdıgın için burada herkesin önünde sana bir kez daha teşekkür ediyorum  :p  ;) ayrıca kitabı bitirir bitirmez belgeselini de izlemelisiniz inanılmazdı.. bu da benden bir tavsiye arkadaslar.. hepinize mutlu ve sağlıklı günler...
     canımcım benim,güzel sözlerin için teşekkürler.evet belgeseli mutlaka izlemelisiniz arkadaşlar.burakla ben belgeseli izlerken,çok iyi hatırlıyorum sanki ekrana mıhlanmıştık,film bitene kadar kitlendik resmen.film bittikten sonrada artık ikimizde çekim yasasını hayatlarımızda uygulamaya karar verdik.şimdi bilinçli olarak,bu evrensel yasayı kullanıyoruz ve yaşamın her anından keyif alıyoruz.darısı sizlerin başına :D :D :D

K

kimya2007

Kullanıcı
9 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
merhaba diloş bahsettiğin kitabı okumuştum ben de. farklı bakış açısı yaratıo insanın hayatında güzel bir kitap. bi de başarılı insanların hayat hikayelerini okumak ta çok şey katıyor insanın yaşamına. bol kitaplı günler diliyorum. sevgiyle kal  :)

K

kimya2007

Kullanıcı
9 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
MERHABA OKYANUSYA foruma gönderdiğin rapıd share'den (free bölümü) 1 dosya indirebildim diğerlerini indiremiyorum. bildiğin bi yolu varsa bilgilenmek isterim. teşekür ederim şimdiden.sevgiyle kal.....

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
    kimya2007;arka arkaya indirmeye çalıştıysan,rapidshare ,1.linkten sonra 2.yi indirmek için belli bir süre verir sana,o süreyi doldurduktan sonra devam edebilirsin,eğer sorun buysa tabi.

C

cihancivan

Kullanıcı
6 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Sahit oldugum bir kitapcı dıyologu sizlerle paylasmak istedim:

Bayan: Mitoloji ile ilgili kitap var mı?
Satıcı: Hı? (anlamadı)
Bayan: Tanrılarla ilgili falan.
Satıcı: Tövbe tövbe!    :D :D  :'(

Nesrin nur, ürün ne olursa olsun, elbetteki satıcılar elindeki ürünü allayıp pullayıp kazanca donusturmek ister.Hakları. O yuzden tum elbiseler tam size goredir, tum ayakkabılar ayagınıza cuk oturmustur, tum cdler guzel, tum kıtaplar okunasıdır. O yuzden satıcı bıle o elbıseyi 13 yıldır gıyıyodur, sapasaglamdır, o ayakkabıyı atese atmıs, duvara vurmustur, acılmamıstır, o cd yi dinlemis ici huzurla dolmustur, o kitabı okumus ici mutlulukla dolmustur. Gerci benim satıcı biraz arıza cıktı ama:)

Altınaydan bir yorum gelmedi??

Peki baska bir konu; bu kitabı okumadanda okuyanların hissettiklerini hissedebilen varmı? Yoksa yok guzel kardesım, ben bu kıtabı okumasaydım tas duvardım bıllahi dicek olan?:)

S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
cihancivan' Alıntı:
Peki baska bir konu; bu kitabı okumadanda okuyanların hissettiklerini hissedebilen varmı? Yoksa yok guzel kardesım, ben bu kıtabı okumasaydım tas duvardım bıllahi dicek olan?:)
süper bir konu bu ben açıklamak istiyorum...bugüne kada kişisel gelişim kitabını eline alıp okumuş olan bir insan çekim yasasının başkasında yarattığı etkiyi anlayabilir. nedeni ney biliyormusun...hep yapmak istediğimiz değişim.....hepsinin temelinde bu yatmıyormu zaten bu kitapların......bu yüzden şöyle söyleyeyim nesrin nur bana kitaptan etkilendiğini ve değişime uğradığını söyleyince ben onun nasıl bir değişime uğradığını anlayabiliyorum.... ki şu an bu iki kitabı da hep özet olarak veya yapılan tanıtımlardan okumama rağmen...

cihancivan arkadasım insallah soruyu doğru anlayıp doğru şeyler söylemişimdir!!! :)

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
cihancivan' Alıntı:

Satıcı: Tövbe tövbe!     :D :D  :'(

Nesrin nur, ürün ne olursa olsun, elbetteki satıcılar elindeki ürünü allayıp pullayıp kazanca donusturmek ister.Hakları. O yuzden tum elbiseler tam size goredir, tum ayakkabılar ayagınıza cuk oturmustur, tum cdler guzel, tum kıtaplar okunasıdır. O yuzden satıcı bıle o elbıseyi 13 yıldır gıyıyodur, sapasaglamdır, o ayakkabıyı atese atmıs, duvara vurmustur, acılmamıstır, o cd yi dinlemis ici huzurla dolmustur, o kitabı okumus ici mutlulukla dolmustur. Gerci benim satıcı biraz arıza cıktı ama:)

cihancivan yazdığını tam anlamamış olabilirim o yüzden yorumlar için şimdiden kusura bakma, anladıgım kadarıyla bişeyler yazmak isterim, kitabı okumadan belki okuyanların hissettiklerini hissedemessin ama bu yasayı bilinçli olarak bilsekte bilmesekte, olumlu veya olumsuz hayatınıza müdahale ettiğini düşünüyorum, burada tek fark neden bunu bilinçli bir şekilde uygulamayayim ki, tabi heryerde oldugu gibi bu konuda görecelidir, ama bunu bilinçli uygulayarak bişe kaybedeceğinizi düşünmüyorum, ama bir de kazanacaklarını düşünün bence değer ;) umarım konuyla ilgili olmuştur  :)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
cihancivan' Alıntı:

Satıcı: Tövbe tövbe!     :D :D  :'(

selam cihancivan;ortada bir işletme varsa,ürünlerde pazarlanacaktır.evet seninde dediğin gibi hakları.verdiğin örneklerin her biri ayrı ayrı pazarlama stratejisi ve bunlar olmak zorunda.
    kitabı okumayanlar,okuyanların hissettiklerini anlarlar mı?kişisel gelişime ilgi duyanlar,daha önceden de bu alanda kitaplar okuyanlar,yolun başında olmayanlar anlayabilir.çünkü kendileride aynı duyguları paylaşmışlardır,aynı şeyleri hissetmişlerdir ve farkındalıklarını arttırmışlardır.kendi adıma; birisi bana, "ben şu kitabı okudum ve mükemmeldi,harika duygular hissettim,bakış açım değişti,bu kitaptan sonra kafamda ki soru işaretleri bitti ,kitap bana çok şeyler kazandırdı "derse;ben onun hissettiklerini kitabı okumadanda hissederim ve anlarım.çünkü ben de aynı deneyimi yaşamışımdır ve nasıl bir duygu olduğunu bilirim.ama eğer ben bu konulara yabancıysam ve ilgi duymuyorsam;kitabı okumadan,okuyanın hissettiklerini hissedemem ama merak ederim,anlamak isterim.karşımda bana heyecanla kendisinde ki güzel değişimleri anlatan,etrafa neşe saçan,mantıklı ve coşkulu konuşan biri varsa; ve bende kişisel gelişime yabancıysam,ilgili değilsem, kesinlikle merak ederim ve ilk yapacağımda,karşımda ki insanda bu kadar güzel etkiler bırakmış olan o kitabı alıp okumak olur.
    konumuz kitap ve kitaptan bahsediyoruz,bir kitabı almak ve okumanın kimseye zararı dokunmaz arkadaşım,ne kaybedersiniz ki?ben şu anda hayatımın her anından haz alıyorum,farkındalığımı tamamlamış durumdayım,neşeli,mutlu keyifli ve huzurluyum,hayatı dolu dolu yaşıyorum.sevgiyle kal arkadaşım mutlu ol ve hep iyi hisset :) :D ;)

C

cihancivan

Kullanıcı
6 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Tesekkur ederim yazın için nesrin nur. Sunu soyleyeyimki bazen insanlar ballandıra ballandıra anlatılan seyden sogur, ilgi duymaz. Ornek titanic filmini coook sonra seyredenler var. Sırf o sasa ve ilgiden sıkılıp kacan sinemaseverler hatırımda. Evet birsey cok guzel olabılır ama bu guzellıkten etkilenme potansiyeli olan insanları sogutmamak gerekir. Sozum sana degıl yanlıs anlama. Birsey guzel ve gereklıyse eger arayan zaten onu buluyor. Tavsiye elbetteki yardımcıdır ama sogutacak yada derecede olmamalıdır diye dusunuyorum. Sevgiyle kal.

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
evet kimya 2007 nesrin nur'un da dediği gibi her indirmeden sonra internet bağlantını kesmen yada internet seçeneklerinden geçmişi sıfırlaman gerekiyor.ama en garanti yol internet bağlantını kesmen sonra tekrar denediğinde indirebilirsin.her indirme için bu işlemi uygulamalısın..

K

kimya2007

Kullanıcı
9 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
teşekür ederim nesrin nur ve okyanusya:) dosyaları ardarda  indirmeyip arada bir  internet baglantısını  kesip öyle deniyordum. ama bunu sürekli yapmadım. şimdi her seferinde yapıp tekrar deniycem. sevgiyle kalın.....

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
kimya2007' Alıntı:
teşekür ederim nesrin nur ve okyanusya:) dosyaları ardarda  indirmeyip arada bir  internet baglantısını  kesip öyle deniyordum. ama bunu sürekli yapmadım. şimdi her seferinde yapıp tekrar deniycem. sevgiyle kalın.....
dostum modemi sıfırlamayı biliyosan direk sıfırla tekrar çalıştır hiçbir problem kalmaz, sıfırladıktan sonra da eski ip adresinin değiştiğine kesinlikle emin ol ok ;)

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
cihancivan' Alıntı:
Tesekkur ederim yazın için nesrin nur. Sunu soyleyeyimki bazen insanlar ballandıra ballandıra anlatılan seyden sogur, ilgi duymaz. Ornek titanic filmini coook sonra seyredenler var. Sırf o sasa ve ilgiden sıkılıp kacan sinemaseverler hatırımda. Evet birsey cok guzel olabılır ama bu guzellıkten etkilenme potansiyeli olan insanları sogutmamak gerekir. Sozum sana degıl yanlıs anlama. Birsey guzel ve gereklıyse eger arayan zaten onu buluyor. Tavsiye elbetteki yardımcıdır ama sogutacak yada derecede olmamalıdır diye dusunuyorum. Sevgiyle kal.

cihan dostum senin bu yazdıkların normal hayatta herhangi bir ortamda doğru olabilir ki abartmadan olmalı aynen senin dediğin gibi, ama burası bi paylaşım yeri ve bizim şuan konustugum bölüm de kitap önerileri bölümü, burada insanlar okudukları kitapları diğer insanlarla paylaşır bunun içinde mutlulukları da olur üzüntüleri de olur.. ayrıca normal bir durumda bir kitap önermeyle insan o kitaptan soğumaz , bir çok kişinin önerdiği kitap diğer insanlar tarafından merak edilir, zaten kitaba ilgi duyan insan bir kitaptan okumadan ön yargıyla soğumaz..