Testi uyguladıktan sonra şaşırmayın :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UNKAPANI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UNKAPANI

Kullanıcı

Yanımdaki arkadaşlarıma uyguladım kimse resmin hareketsiz olduğuna inanmadı. Haydi buyrun bakalım kim ne kadar stresli..Cevaplarınızı bekliyorum  ;D  ;D

ya resmin kendisinden çok altındaki yazılara hastayım. Hayır bunları yazmak için uzmanlık falan gerekiyor sanırım yoksa bu kadar yaratıcı olunamaz   

Ne alaka Harun  ???

UNKAPANI' Alıntı:
ya resmin kendisinden çok altındaki yazılara hastayım. Hayır bunları yazmak için uzmanlık falan gerekiyor sanırım yoksa bu kadar yaratıcı olunamaz   

Ne alaka Harun  ???
Ya demiş ya amerikada uygulanan stres testi falan diye. Suçlular fıldır fıldır döner görüyomuş muş. Onları dedim  :)

Ya demiş ya amerikada uygulanan stres testi falan diye. Suçlular fıldır fıldır döner görüyomuş muş. Onları dedim 

Amaç eğlenmek boşver sonuç ne çıktı sen onu söyle yoksa sende de mi resim fıldır fıldır dönüyor  ;D

Çok fazla yok ama alt taraf dönerken üst taraf kımıldamıyodu bile:d Onu anlayamadım . :D.Neyse.. Güzel bi paylaşım olmuş

Çok fazla yok ama alt taraf dönerken üst taraf kımıldamıyodu bile:d Onu anlayamadım . .Neyse.. Güzel bi paylaşım olmuş
Ne güzel stresin az.Ben de bir tanesi hariç hepsi az az dönüyodu  ;D

Geri