tesadüf mü yoksa gerçek mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
walla ne yazıım ne yazıım die düşündüm.dicek bişe bulamadm .çok garip  :o

bıldırcın' Alıntı:
Açık Gökyüzü 11 Eylul olaylarinda ikiz kulelere carpan ucaklardan birinin ucus numarasi

Q33 NY imis.

Simdi bir word belgesi aciyorsunuz tertemiz,
bu rakam ve harften olusan ucus numarasini kopyalıyorsunuz.

Daha sonra bu yaziyi karakter buyuklugunu 72
(en buyuk) yapiyorsunuz.

Yazi karakterini de "Wingdings" olarak
ayarliyorsunuz.

SASIRACAKSINIZ... emin olun  Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış

tesadüf mü yoksa gerçek mi... ??
peki ikiz kulelerin patlamadan bikaç hafta önce yahudi bir işadamı tarafından kiralanıp,milyar dolar değerine sigortalandığını ve kulede çalışan yahudilerin işlerine son verildiğini,ayrıca kuleye çarpan uçaktan eşini arayıp veda konuşması yaptığı idda edilen bayanın geçtiğimiz günlerde başka bir ülkede meydana çıktığını biliyormuydunuz????
şaşırmayalım bence hepsi kurulu bir düzen!

Yani...

bıldırcına katılıyorum hepsi kurulu bir düzen

daha ne ayrıntılı planlar ve şaşılacak düzenleri vardır kimbilir :o

Yağmurgölgem' Alıntı:
bıldırcına katılıyorum hepsi kurulu bir düzen

daha ne ayrıntılı planlar ve şaşılacak düzenleri vardır kimbilir :o
Daha detay çok aslında mesela pentagon a çarptığı söylenen uçak!Pentagon’a çarpması için yönlendiren hava korsanı daha kullandığı uçağı yönlendirmeyi bile bilmiyordu!!
  Sözüm ona uçak pentagon a çarpmadan önce çimlere çarpar ama resimlere bakıldığında çimlerin hiç zarar görmediğini rahatlıkla görebilirsiniz...
  Uçağın pentagon a çarptığına dair hiç bir iz yok! Nerede uçağın parçaları resmi açıklama da jet yakıtından kaynaklanan ısı buharlaştırmış demir yığınını!Nasıl bir ısıysa artık..
  Uçağın çarptığı! söylenen yerdeki delik çok ufak,bu kadar büyük bir uçak o kadar küçük bir delik açmış!Allah Allah...
  Bunlar benim görüp duyduklarım biraz kurcalayınca daha çok şey çıkıyor altından...

sehla' Alıntı:
Açık Gökyüzü 11 Eylul olaylarinda ikiz kulelere carpan ucaklardan birinin ucus numarasi

Q33 NY imis.

Simdi bir word belgesi aciyorsunuz tertemiz,
bu rakam ve harften olusan ucus numarasini kopyalıyorsunuz.

Daha sonra bu yaziyi karakter buyuklugunu 72
(en buyuk) yapiyorsunuz.

Yazi karakterini de "Wingdings" olarak
ayarliyorsunuz.

SASIRACAKSINIZ... emin olun  :o :o :o

tesadüf mü yoksa gerçek mi... ??

ben biişi göremedim  :aglama

ilginç. ayrıca aya çıkılmadı diye yırtınıyordum bu kanıtları bilmeden... bana inanmayanlara çok güzel bilgi hemen herkese göstereceğim... :)

Evet şu şifre meselesi oldukça manidar ben Ay konusuna takıldım. Görütnüt sahte olsa bile bu adamlar nasıl olurda bu kadar açık verebilir ki aklım almıyor doğrusu ama söylenenler mantıklı geliyor elinize sağlık arkadaşlar

dünyada tesadüf diye bir şeyin olmadığına göre sanırım gerçek :o şaştım doğrusu

mankavi' Alıntı:
arkadaşlar bence bu tesadüf değil bazı kişilerin birbiriyle iletişim kurmasını sağlayan yol yani şifreli yol.. bence :)
kesinlikle zaten bu sadece bir örnek bunun gibi niceleri var. yani adamlar 10-15 yıllık plan yapmıyorlar. uzun vadeli düşünüyorlar. asırlar öncesine dayanır bunlar. iyi araştırmak öğrenmek ve fırsat vermemek gerekiyor.ülkemiz hakkındada çok planları var. DİKKAT edelim genç kardeşlerim. yazacak çok şey var bu konular hakkında yazışmak isteyen varsa buyursun.

Zaten tesadüfe inanmak kadar salakca bir iş bunu tekrardan kanıtladıgın için tesekkürler =))

Geri