S
SUNFLOWERS
Teşekkürler kristal. Görsel olarak inceliyoruz,civcivin yumurtadan çıktığını.Kristal' Alıntı:
Peki yumurta nerden çıktı? ;D ;D
Teşekkürler kristal. Görsel olarak inceliyoruz,civcivin yumurtadan çıktığını.Kristal' Alıntı:
Sen gülmeye devam ;D ;Dölüdeniz' Alıntı:KRİSTAL hanım yine yapmışsın yapacağını görüntü için teşekkürler.SUNFLOWERS lütfen artık yumurtanın nerden çıktığını sorma sabah bunun la ilgili bir espiri vardı o aklıma geldi ve hala şimdi gülüyorum.elemanlar usta ne oldu neye gülüyon diye soruyorlar.bende siz bana bakmayın diyom ama gülüyom. ;D ;D
:doverim :doverimölüdeniz' Alıntı:SUNFLOWERS evet gülmeye devam ediyorumda, bakıyom sende gülüyorsun hayırdır.yoksa horozun nerden çıktığınamı gülüyon ;D
kafamı kırdın yeter yaf ;D ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı::doverim :doverimölüdeniz' Alıntı:SUNFLOWERS evet gülmeye devam ediyorumda, bakıyom sende gülüyorsun hayırdır.yoksa horozun nerden çıktığınamı gülüyon ;D
Zynep' Alıntı:Nasıl farklı Ayşem?
Civcivin büyüğüne tavuk deniyor işte?
Yani örneğin, ben, küçükken "çocuk"tum, "kızım" derlerdi, büyüdüm "genç kız" oldum, "küçük hanım" dediler, şimdi itiyarladım, "hanım" oldum
Ama sonuçta hepsi benim!
Bu arada bende bir bilimsel keşifte bulundum;
Ben tavuk değilim!
yaf günümüzde tavukmu horozmu olduğuda öğreniliyor senin haberin yokmucansus88' Alıntı:yumurta tavuktan çıkar diyorum koca tavuk yumurtadan nasıl çıksın yumurtadan çıkan civcivdir onunda horoz mu tavukmu olacağı belli değildir
;D ;D ;D ;D ;Dcansus88' Alıntı:sonuçta ikiside aynı yerden çıkıo
tavuk hastalığına mı yakalandın göz kırpıyondacansus88' Alıntı:
Allah sağlık ve sıhhatinin devamını erdirsincansus88' Alıntı:yoo gayet sağlıklıyım