Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan?

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,446 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan?
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dideM
G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Yani düşünür ve uzmanlar boşa düşünmüş ve uzman olmuş gibi 3 üncü bir secenek yoktur bilimsel olarak.
Bu 2 secenek dahi kesin değildir.

epey bi açıklayacı oldu korsan teşeküürler :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
GulsahToptas' Alıntı:
Yani düşünür ve uzmanlar boşa düşünmüş ve uzman olmuş gibi 3 üncü bir secenek yoktur bilimsel olarak.
Bu 2 secenek dahi kesin değildir.

epey bi açıklayacı oldu korsan teşeküürler :)
Ben teşekkür ederim abi bildigim bunlar vesselam her 2 düşüncdende insanlar mevcut.

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
kesinlikle korsan ve enteresan olan genelde insanlar garip olayları anlattığında hemen " tavuk mu yumurtadan yoksa yumurta mı tavuktan " esprisini yaparlar.... :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
GulsahToptas' Alıntı:
kesinlikle korsan ve enteresan olan genelde insanlar garip olayları anlattığında hemen " tavuk mu yumurtadan yoksa yumurta mı tavuktan " esprisini yaparlar.... :)
Yaf aslında kesin cevap bendede dünyayı bu espriden arındırmak istemiyorum :)
Devam etsinler bakalım ama azıcık biyolojik evrimini arastırsalar tavuk un cevaba yaklaşırlar 

Ö

ölüdeniz

Korsan' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:
İngiliz düşünür ve uzmanlar yüzyıllardır süren bu soruya cevap buldular tavuk yokken yumurta vardı yani tavuk yumurtadan çıkar ;)
Alakası yok abi ingiliz uzmanları anladımda düşünürlerde ne oluyoki :)

Düşünüp düşünüp kararmı vermişler yoksa bir analiz felan yapmışllarmı neye dayandırıolar
Korsan bunu ben söylemiyorum hani sen her zaman bilimsellikten bahsedersin ya yoksa bilime inanmaktan vazmı geçtin.alttaki linkte adamlar araştırma yapmışlar ve son noktayı koymuşlar.

http://www.milliyet.com.tr/2006/05/26/son/sonyas06.asp

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
:) Türk ev hanımı olarak olaya şöyle bakıyorum;
Sonuçta güzel ve pişirilmesinin kolaylığı açısından kurtarıcı yemekler sınıfında olan tavuk ve yumurta, nerden çıkmışsa, nasıl çıkmışsa... iyi ki varlar yav.:)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Su pericim alınma darılma ama bu yorumu yapmak istedim;
Bir deli kuyuya taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış! :D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
ölüdeniz' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:
İngiliz düşünür ve uzmanlar yüzyıllardır süren bu soruya cevap buldular tavuk yokken yumurta vardı yani tavuk yumurtadan çıkar ;)
Alakası yok abi ingiliz uzmanları anladımda düşünürlerde ne oluyoki :)

Düşünüp düşünüp kararmı vermişler yoksa bir analiz felan yapmışllarmı neye dayandırıolar
Korsan bunu ben söylemiyorum hani sen her zaman bilimsellikten bahsedersin ya yoksa bilime inanmaktan vazmı geçtin.alttaki linkte adamlar araştırma yapmışlar ve son noktayı koymuşlar.

http://www.milliyet.com.tr/2006/05/26/son/sonyas06.asp
Bir önceki cevabımı okuma tenezzülünde bulunsa idin bilimsel olarakta 2 seceneğinde kesin dogru olmadıgını anlardın
Ve verdiğin linkteki yazıyı tam okudu isen ingiliz tavuk fedarsyonu başkanının desteğini bilimsel olarak baz alırsan o başka  :)

Dediğim gibi kanıt her şey demektir. bu ve gibi konularda kanıttanda kastım somut kanıttır.son nokta öyle konulur.
Her bilim adamının dediğine inanacak olursan sana bilim adamlarının yazdıklarından bir makale hazırlayam hepside sözde son noktayı koymuş.

Ama sen benim ilk cevabımı oku istersen ve tavuk federasyonu başkanlarının destek verdiği arastırmalara bilimsel olarak yaklaşma.Bilim felsefesi bir uzman arkadasta fikir beyan etmiş bende diyorumki ne tavuk vardı bilimsel olarak nede yumurta ve bu benim dediğimi sadece o felsefe uzmanı arkadaş değil her bilim adamı kabul edio.Bir bilim adamı desinki Hayır.
Tavuk federasyonu başkanları diyebilir ama.

Ben dedimki tavugun yumurtadan yada yumurtanın tavuktan çıkma durumun 2 görüşü vardır 2 side KESİN değildir.
İlk cevap ölüdeniz bi oku istersen

R

Real_Factor

Kullanıcı
9 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Biraz karışık ama bence ikiside birbirinden çıkar :) :D ;D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Zynep' Alıntı:
Su pericim alınma darılma ama bu yorumu yapmak istedim;
Bir deli kuyuya taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış! :D
Deli benmi oluyorum adminim..o zman sizlerde tayfamsınız.. ;D

S

SUNFLOWERS

Arkadaşlar en sonunda yapılan bilimsel araştırmalardan bir sonuç bulundu.
VE cevabı 2001 yılında televizyonda verildi.
Yumurta tavuktan çıkar.
Yumurtadan civciv çıkar.
Civciv de büyüyüp tavuk olur...
Yani tavuk ile vivciv farklı şeyler...
Yumurta tavuktan çıkar
İnşallah son noktayı ben koymuş olurum böylelikle..  :D :D

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Nasıl farklı Ayşem?
Civcivin büyüğüne tavuk deniyor işte?
Yani örneğin, ben, küçükken "çocuk"tum, "kızım" derlerdi, büyüdüm "genç kız" oldum, "küçük hanım" dediler, şimdi itiyarladım, "hanım" oldum:)
Ama sonuçta hepsi benim!
Bu arada bende bir bilimsel keşifte bulundum;
Ben tavuk değilim! :D :D

S

SUNFLOWERS

Zynep' Alıntı:
Nasıl farklı Ayşem?
Civcivin büyüğüne tavuk deniyor işte?
Yani örneğin, ben, küçükken "çocuk"tum, "kızım" derlerdi, büyüdüm "genç kız" oldum, "küçük hanım" dediler, şimdi itiyarladım, "hanım" oldum:)
Ama sonuçta hepsi benim!
Bu arada bende bir bilimsel keşifte bulundum;
Ben tavuk değilim! :D :D
;D ;D ;D ;D