S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
demek ki tavuk yumurtadan çıkıyornova' Alıntı:Ey yumurtaya can veren Allah'ım sen nelere kadirsin... Teşekkürler.
ßen bu konuya yorum yapmıcam
Olmaz ama, ben siz yorum yaacaksınız,sorumuz cevaplanacak diye bekliyorudumSafari' Alıntı:ßen bu konuya yorum yapmıcam
uykun gelmiştir ondan anlamamışındır. yav çok açık bir şekilde söylüyorum tavuk yumurtadan çıkmıştırsu perisi' Alıntı:??? vay çok iyi anlattın da ben yine anlamadım
Hay sen çok yaşa leb demeden leblebiyi anladın ama su perisi yinede anlamamıştır.Zynep' Alıntı:Herşey yumurtadan çıkmıyor mu?
İnsan bile?
Alakası yok abi ingiliz uzmanları anladımda düşünürlerde ne oluyokiölüdeniz' Alıntı:İngiliz düşünür ve uzmanlar yüzyıllardır süren bu soruya cevap buldular tavuk yokken yumurta vardı yani tavuk yumurtadan çıkar
Düşünmeye gerek var mı?Korsan' Alıntı:Alakası yok abi ingiliz uzmanları anladımda düşünürlerde ne oluyokiölüdeniz' Alıntı:İngiliz düşünür ve uzmanlar yüzyıllardır süren bu soruya cevap buldular tavuk yokken yumurta vardı yani tavuk yumurtadan çıkar
Düşünüp düşünüp kararmı vermişler yoksa bir analiz felan yapmışllarmı neye dayandırıolar
Abi yazmayayım dedimde vesselam yazayım.Zynep' Alıntı:Düşünmeye gerek var mı?Korsan' Alıntı:Alakası yok abi ingiliz uzmanları anladımda düşünürlerde ne oluyokiölüdeniz' Alıntı:İngiliz düşünür ve uzmanlar yüzyıllardır süren bu soruya cevap buldular tavuk yokken yumurta vardı yani tavuk yumurtadan çıkar
Düşünüp düşünüp kararmı vermişler yoksa bir analiz felan yapmışllarmı neye dayandırıolar
Herşeyin başı yumurta değil mi?