demek ki tavuk yumurtadan çıkıyornova' Alıntı:Ey yumurtaya can veren Allah'ım sen nelere kadirsin... Teşekkürler.
Safari' Alıntı:ßen bu konuya yorum yapmıcam![]()
su perisi' Alıntı:??? vay çok iyi anlattın da ben yine anlamadım![]()
Zynep' Alıntı:Herşey yumurtadan çıkmıyor mu?
İnsan bile?![]()
ölüdeniz' Alıntı:İngiliz düşünür ve uzmanlar yüzyıllardır süren bu soruya cevap buldular tavuk yokken yumurta vardı yani tavuk yumurtadan çıkar![]()
Korsan' Alıntı:ölüdeniz' Alıntı:İngiliz düşünür ve uzmanlar yüzyıllardır süren bu soruya cevap buldular tavuk yokken yumurta vardı yani tavuk yumurtadan çıkar![]()
Alakası yok abi ingiliz uzmanları anladımda düşünürlerde ne oluyoki
Düşünüp düşünüp kararmı vermişler yoksa bir analiz felan yapmışllarmı neye dayandırıolar
Zynep' Alıntı:Korsan' Alıntı:ölüdeniz' Alıntı:İngiliz düşünür ve uzmanlar yüzyıllardır süren bu soruya cevap buldular tavuk yokken yumurta vardı yani tavuk yumurtadan çıkar![]()
Alakası yok abi ingiliz uzmanları anladımda düşünürlerde ne oluyoki
Düşünüp düşünüp kararmı vermişler yoksa bir analiz felan yapmışllarmı neye dayandırıolar
Düşünmeye gerek var mı?
Herşeyin başı yumurta değil mi?![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.