S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
demek ki tavuk yumurtadan çıkıyornova' Alıntı:Ey yumurtaya can veren Allah'ım sen nelere kadirsin... Teşekkürler.
Olmaz ama, ben siz yorum yaacaksınız,sorumuz cevaplanacak diye bekliyorudumSafari' Alıntı:ßen bu konuya yorum yapmıcam![]()
uykun gelmiştir ondan anlamamışındır.su perisi' Alıntı:??? vay çok iyi anlattın da ben yine anlamadım![]()
Hay sen çok yaşa leb demeden leblebiyi anladın ama su perisi yinede anlamamıştır.Zynep' Alıntı:Herşey yumurtadan çıkmıyor mu?
İnsan bile?![]()
Alakası yok abi ingiliz uzmanları anladımda düşünürlerde ne oluyokiölüdeniz' Alıntı:İngiliz düşünür ve uzmanlar yüzyıllardır süren bu soruya cevap buldular tavuk yokken yumurta vardı yani tavuk yumurtadan çıkar![]()
Düşünmeye gerek var mı?Korsan' Alıntı:Alakası yok abi ingiliz uzmanları anladımda düşünürlerde ne oluyokiölüdeniz' Alıntı:İngiliz düşünür ve uzmanlar yüzyıllardır süren bu soruya cevap buldular tavuk yokken yumurta vardı yani tavuk yumurtadan çıkar![]()
Düşünüp düşünüp kararmı vermişler yoksa bir analiz felan yapmışllarmı neye dayandırıolar
Abi yazmayayım dedimde vesselam yazayım.Zynep' Alıntı:Düşünmeye gerek var mı?Korsan' Alıntı:Alakası yok abi ingiliz uzmanları anladımda düşünürlerde ne oluyokiölüdeniz' Alıntı:İngiliz düşünür ve uzmanlar yüzyıllardır süren bu soruya cevap buldular tavuk yokken yumurta vardı yani tavuk yumurtadan çıkar![]()
Düşünüp düşünüp kararmı vermişler yoksa bir analiz felan yapmışllarmı neye dayandırıolar
Herşeyin başı yumurta değil mi?![]()