Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan?

KRİSTAL hanım yine yapmışsın yapacağını görüntü için teşekkürler.SUNFLOWERS lütfen artık yumurtanın nerden çıktığını sorma sabah bunun la ilgili bir espiri vardı o aklıma geldi ve hala şimdi gülüyorum.elemanlar usta ne oldu neye gülüyon diye soruyorlar.bende siz bana bakmayın diyom ama gülüyom. ;D ;D

ölüdeniz' Alıntı:
KRİSTAL hanım yine yapmışsın yapacağını görüntü için teşekkürler.SUNFLOWERS lütfen artık yumurtanın nerden çıktığını sorma sabah bunun la ilgili bir espiri vardı o aklıma geldi ve hala şimdi gülüyorum.elemanlar usta ne oldu neye gülüyon diye soruyorlar.bende siz bana bakmayın diyom ama gülüyom. ;D ;D

Sen gülmeye devam ;D ;D

SUNFLOWERS evet gülmeye devam ediyorumda, bakıyom sende gülüyorsun hayırdır.yoksa horozun nerden çıktığınamı gülüyon :D ;D

Zynep' Alıntı:
Nasıl farklı Ayşem?
Civcivin büyüğüne tavuk deniyor işte?
Yani örneğin, ben, küçükken "çocuk"tum, "kızım" derlerdi, büyüdüm "genç kız" oldum, "küçük hanım" dediler, şimdi itiyarladım, "hanım" oldum:)
Ama sonuçta hepsi benim!
Bu arada bende bir bilimsel keşifte bulundum;
Ben tavuk değilim! :D :D

Ama felsefeciler öyle demiyor zynepcim  ;D

-İnsan tüysüz yaratılmış bir hayvandır! dedi..Sonra dönemin Sinoplu Diyojen bir tavuk yakaladı kanatlarını yoldu ve Eflatun'a götürdü....

-Bak senin tarifindeki insan şekli bu! dedi... Bunun üzerine Eflatun,insanı yeniden tanımladı:

-İnsan tügsüz,iki ayaklı,yassı düz tırnaklı bir hayvandır! dedi...

Ben demiyorum Eflatun diyor.. :)

yumurta tavuktan çıkar diyorum koca tavuk yumurtadan nasıl çıksın yumurtadan çıkan civcivdir onunda horoz mu tavukmu olacağı belli değildir

cansus88' Alıntı:
yumurta tavuktan çıkar diyorum koca tavuk yumurtadan nasıl çıksın yumurtadan çıkan civcivdir onunda horoz mu tavukmu olacağı belli değildir

yaf günümüzde tavukmu horozmu olduğuda öğreniliyor senin haberin yokmu ;)

Geri