S
SUNFLOWERS
Kristal' Alıntı:
Teşekkürler kristal. Görsel olarak inceliyoruz,civcivin yumurtadan çıktığını.
Peki yumurta nerden çıktı? ;D ;D
Kristal' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:KRİSTAL hanım yine yapmışsın yapacağını görüntü için teşekkürler.SUNFLOWERS lütfen artık yumurtanın nerden çıktığını sorma sabah bunun la ilgili bir espiri vardı o aklıma geldi ve hala şimdi gülüyorum.elemanlar usta ne oldu neye gülüyon diye soruyorlar.bende siz bana bakmayın diyom ama gülüyom. ;D ;D
ölüdeniz' Alıntı:SUNFLOWERS evet gülmeye devam ediyorumda, bakıyom sende gülüyorsun hayırdır.yoksa horozun nerden çıktığınamı gülüyon;D
SUNFLOWERS' Alıntı:ölüdeniz' Alıntı:SUNFLOWERS evet gülmeye devam ediyorumda, bakıyom sende gülüyorsun hayırdır.yoksa horozun nerden çıktığınamı gülüyon;D
:doverim :doverim
Zynep' Alıntı:Nasıl farklı Ayşem?
Civcivin büyüğüne tavuk deniyor işte?
Yani örneğin, ben, küçükken "çocuk"tum, "kızım" derlerdi, büyüdüm "genç kız" oldum, "küçük hanım" dediler, şimdi itiyarladım, "hanım" oldum
Ama sonuçta hepsi benim!
Bu arada bende bir bilimsel keşifte bulundum;
Ben tavuk değilim!![]()
![]()
cansus88' Alıntı:yumurta tavuktan çıkar diyorum koca tavuk yumurtadan nasıl çıksın yumurtadan çıkan civcivdir onunda horoz mu tavukmu olacağı belli değildir
cansus88' Alıntı:sonuçta ikiside aynı yerden çıkıo
cansus88' Alıntı:yoo gayet sağlıklıyım

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.