tanışma mesajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hos geldiniz  bu sayfaya herkese selam arkadaslar.javascript:void(0);
Ağlayan

teşekkürler PESİMANİA,ilgi alanların ortak olduğu bir sitede sizlerle buluşmak gerçekten çok güzel.Bu arada yeni üyelerimizin hepsine hoşgeldiniz diyorum kesinlikle doğru yerdesiniz

merhaba herkese bu form çok dikkatimi çekti ve gerçekten güzel bir içeriğe sahip burda olan herkese saygılar..

Merhaba arkdaşlar ben ünv de okuyorum... artık msn den sıkıldım kişisel gelişim olarak burayı buldum bakalım gelişcekmiyiz:))) :)

slm arkadaşlar ben de teni üye oldum bu siteyi çok beğendim  burda çok şey öğreneceğime inanıyorum ki :)

merhaba arkadaşlar bende ilk mesajımı atayım amacıma yönelik bir site bende diş hekimliği öğrencisiyim kendimi geliştirmek benim için çok önemli olduğu için buradayım ;)

beyssa' Alıntı:
merhaba arkadaşlar bende ilk mesajımı atayım amacıma yönelik bir site bende diş hekimliği öğrencisiyim kendimi geliştirmek benim için çok önemli olduğu için buradayım ;)

Aramıza hoşgeldin. Herhalde yenilenen sitemizin, ilk "merhaba!" diyeni sen oldun...

Arkadaşlar ben bu siteye henüz üye oldum.merhaba diyelim bu yeni arkadaşlıklarda.gününüz.dakikalarınız ve saniyeleriniz umutla mutlulukla geçsin

kırılgan' Alıntı:
Arkadaşlar ben bu siteye henüz üye oldum.merhaba diyelim bu yeni arkadaşlıklarda.gününüz.dakikalarınız ve saniyeleriniz umutla mutlulukla geçsin
teşekkür ederiz hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim sizede  ;)

Geri