tanışma mesajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mehmetd

Kullanıcı
Arkadaşlar ben de siteye üye olalı bir kaç gün oldu ama, bir tanışma mesajı yazmadım. Tüm arkadaşlar sağlık mutluluk, başarı ve huzur dolu günler dilerim.
Saygılarımla.

Ben,Karabük’ten Musa  GÜL.31yaşındayım.İngilizce öğretmeniyim.Siteye yeni üye oldum.Herkese saygılar

selamlar arkadaşlar..kişisel gelişimle ilgili yazıları okumaktan büyük zevk alıyorum..iyiki bu siteyi bulmuşum ;)

hoş geldin papatyamm :) ;)
iyi günler ve başarı dileklerimle

hoş geldin fadime taştan
kişisel gelişim konusunda size ve bize ve bu konuda yürümek isteyen herkese başarılar dilerim.
bu platform da tanıttığım kitap dergi ve sitelere bakarsanız size faydalı olacağı umarım.
iyi günler dileklerimle.

merhaba arkadaşlar bende merve yaşım 14, 1 ay önce üye oldum ama nedense sorduğum soruların cvbı alamadım bana yardımcı olacak biri var mı ???

merhaba bende  sizlere merhaba demek istiyorum.ben de sıf öğretmeniyim.bu siteyi bulduğum için çooookkkkk  mutluyum.hepinize sevgi ve saygılar

hoş geldiniz, sefalar getirdiniz özlem 71
hayat yolculuğunda sağlık, mutluluk ve başarılı günlerin sizlerin ve bizlerin olması dilerim.
saygı, sevgi ve başarılı günler dileklerimle.

Merhaba arkadaşlar ben bugün itibari ile siteye giriş yapmış bulunuyorum herkese kucak dolusu sevgiler.Kişisel gelişim sayfalarındaki ilk günüm inşallah en iyi şekilde sorunlarıma kısa ve kesin çözümler üretmeme yardımcı olursunuz. :  8) 

hoş geldın eczacı44,ben sahsım adına memnunum umarım sende memnun olursun,tekrar aramıza hoş geldin ;) herkeze selamlar :)

hoşgeldiniz sitemize eczacı bey isminiz olmadığından,sitemiz çok güzel siz zaten başarıya az çok ulaşmışssın,bu siteyi geç farketmişssiniz tekrardan hoşgeldiniz sizin tecrübelerdende yeri geldimi faydalanabiliriz,

hoşgeldin beyaz cadı bu site evet çok güzel ama zaman olursa daha çok ilgilenebilirsek daha güzel olcak

Geri