Söylemek isteyipte söyleyemediklerimiz!Yapmak isteyipte engel olmamasına........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aysu86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o kadar çok şey yaşıyoruz ki hangisi için başka şeyin ardına saklanalım.mesela ben hayatta ki ihanetleri gördükçe ihanete uğramaktan korkuyorum.bu yüzden ne kadar sıcakkanlı olsam bile, insanlara bi o kadar da soğuk davranıyorum..bu yüzden sadece dostlarıma gerçek dostlarıma yakaşabiliyorum.ama içimdeki korku o kdr büyük ki onlardan bile uzaklaşmak istediğim oluyor. bu yüden arkadaşlar bana ya artist kolik derler. ya da korkularıyla yüzleşebilen ama tek korkusu ya da en büyük korkusu ihanet olduğu için konuşmaya lanetlenmiş bir bebeq derler. benimde nickim burdan geliyor :D ;) ???

ah varya sölemek isteyipte anlatmak istediklerim o kadar çokki benimle paylaşıp bana akıl verebilirmzisiniz

13 senelik bir evllik büyük bir aşk ve su an birbirinden nefret eden iki varlık ha bunun sonucunda 2 tane çoçuk ama hep polyanacılık oynayan ben herşeyi iyi yönle gören ben ve ne yapacağımı bilmiyen ben

menekşe bu tür durumlar neredeyse tüm evliliklerde vardır. sen o iki masum çocuğun hatrına bunca şeye katlanabiliyrosun.peki Yüce Yaradan bunu görmüyor mu sanıyorsun.sen ne kadar çok sabredersen mükafatın o kadar büyük olcaktır.çünkü sen o iki masumun hatrına varsın orda. bi de şöyle bir şey aşk sadece hoşlanmaktan doğan bir güneştir.ama sevgi denen şey öyle mi??.hayır.sen sevignin karşılığını alamıyorsan o bir aşktır.ve bir hevestir.aşk senesi 3 senedir derler.benim bir akramda da böyle bir sorun var. 3 tane çocukları var. ama hep sabır.öyle bir nefret ki birbirlerine bıçak çektiler.sen daha kötüsü olabileceğini düşün ve Allah'a şükret.ne olursa olsun sen eğer ki sonuna kadar sabredersen hem bu dünyada hem de öbür dünyada en büyük mükafatı göreceklerden olurusn.

biliyorum dile kolay ama başka çarsi varsa söyler misin,??

yani gerçekten neden kendilerini geliştirip saygın bir insan olmak istemediklerini anlayamıyorum. bilgili insan hep saygı görür.değil mi yani 

bir saniyenin bile değerini bilmek istiyorum..yatağıma uzandıgımda rahat  bir uyku istiyorum telaşsız sakin uyumaya dalışın tadını yaşamak istiyorum...yaşadığıımı zamanı tatmak istiyorum :-[

işte hayatı dolu yaşamak budur.
bu rahatlık kendin için , kendi ruhun için yaptğın şeylerden gelir.
kendine , kendi gelişimine ne kadar önem verirsen bence gece kafanı yastığa koyduğunda o kadar iyi hissedersin. ;)

İçinden ne geçiyorun süslenmiş versiyonu :)
Neyse...
Söylemek isteyipte söyleyemediklerimiz!
Yok böyle bir durumum zaten ne çekiyorsam dilimden çekiyorum. :)

peka1a' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
peka1a' Alıntı:
kanun taksimi dinliyorum .

Ne alaka acaba bu konuya bu yanıt peka1a?

çok bi ayrıntıya girmeye gerek yok aslında .
o an onu söylemek istedim ve söyledim .
yanlış mı olmuş Zynep ?

Yok yok, neden yanlış olsun ki?
Kusuruma bakma, bu kadar birden bu kadar net bir cümle okuyunca, acaba yanlış yere yanlış mesaj mı diye düşünüverdim peka1a... :)
Bunu bizlere söylemen halinde itirazımız olmaz ama kime söylemek isteyipte söyleyemediysen sana kolay gelsin, umarım dile getirebilirsin.

arada bir net olmakta lazım tabi .
nereye kadar karmaşık cümleler :)
neyse bi önemi yok ...

O kadar çok şey kaldı ki içimde söyleyemediğim!
Gün olur...
En azından söylemeden ölmeyeceğimi biliyorum.

ölümü düşündüğüm günden
kaldı bu hüzün
geç kalmışlığın telaşı

koca yalanlarım
hatalarım
yollarım ve yıllarım
eksik olmayın
bir başka sefere yine beklerim

umutlandıklarım
amut dağıttıklarım
akıl verdiklerim
akıllı sandıklarım
eksik olmayın

ölümün yüzünü gördüğüm gün
kimin elini tutup göçmek isterim
bir sevip bin söz ettiklerim
bin sevip hiç söz etmediklerim
söz verdiklerim yapamadıklarım
eksik olmayın

vedat sakman - cennet

harika bir konu!!!
aa insanız işte ağzımızdan çıkan bazı şeyler yeri gelip canımızı yaktığı için böyle söyleyemiyoruz. şimdi burda bile yazarken acaba birisi beni tanırmı diye rumuzlara sakalnıyoruz. evdekilere dolaylı yoldan anlatıyoruz. şimdi benim sevdiğim biri var. ben bunu evdekilere söylesem olay çıkar hadi gelde söyle aslında normal birşey ama yaşam tarzı işte kabullenemiyorlar ;D ;D ;D

Geri