Söylemek isteyipte söyleyemediklerimiz!Yapmak isteyipte engel olmamasına........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aysu86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayben' Alıntı:
yyaaa ben aslında çok şey istedim ama çoğu olmadı hep ya ailemden ya da o anki olanaklarımdan ötürü olmadı ilk başta lisedeyken boksa başlamak istedim olmadı bi kız nasıl boksör olurmuş dediler soğuttular beni ama hep içimde kaldı :( sonra astronom olmak çok istiyorum hala istiyorum bir teleskobum olsa neler yapıcam kim bilir hemen terasımızı kendime göre ayarlardım tabi ama bir teleskobum yok ama alıcammm bunu yapıcammm
lisedeyken geometri hocam vardı onunla hep atışırdık hiç unutmam soruları sorardı ama kendi bile cevap vermezdi ben çözüncede sinir olurdu bana elinde imkan olsa sınıfta bırakırdı beni ama işte referansım iiyiydi okulda kimse bişi demiodu ama sadece saygımdan o hocaya kendisi için bişiler yapıp dersi geometriyi ezberlememesini ve anlamasını söylemek isterdim ;)
:)

AKLIM KARISIK EVLENSEM YENİ HAYATAMI BASLASAM YOKSA HAYALLERİMİN PEŞİNDEN KOSUP ABD GİTMEK İÇİN SAVASMALIMIYIM. EVLENİRSEM HAYAT ZORLASACAK SORUMLULUKLARIM ARTACAK ABD GİDERSEM GESMİŞİMDEN KACMIŞ OLCAM UNUTACAM HERSEYİ HERKESİ DÜŞİNMİCEM KİMSEYİ YENİ Bİ DÜNYAA KURCAM OFFF OFFF HANGİSİ ACABA KACIRMAMAM GEREKEN FIRSAT YOKSA Bİ FIRSAT YOKMU ::) :-\ :-\ :'( :'(

efsane_18' Alıntı:
AKLIM KARISIK EVLENSEM YENİ HAYATAMI BASLASAM YOKSA HAYALLERİMİN PEŞİNDEN KOSUP ABD GİTMEK İÇİN SAVASMALIMIYIM. EVLENİRSEM HAYAT ZORLASACAK SORUMLULUKLARIM ARTACAK ABD GİDERSEM GESMİŞİMDEN KACMIŞ OLCAM UNUTACAM HERSEYİ HERKESİ DÜŞİNMİCEM KİMSEYİ YENİ Bİ DÜNYAA KURCAM OFFF OFFF HANGİSİ ACABA KACIRMAMAM GEREKEN FIRSAT YOKSA Bİ FIRSAT YOKMU ::) :-\ :-\ :'( :'(
daha erken değil mi bu düşünceler? ABD'ye gitme isteği neden bu kadar baskın anlayamadım doğrusu..

Safari' Alıntı:
efsane_18' Alıntı:
daha erken değil mi bu düşünceler? ABD'ye gitme isteği neden bu kadar baskın anlayamadım doğrusu..
evlenirsem intikam alcam ??? abd gidersem intikam almak istedigimden kacacagım düşünerek gecmicek hayatım :o belkide zor günler yasıyorum atlatırım cok fazla degişimler yasadım... hayat zor ve ben gecmişi özleyenlerdenim :( :(

Kim geçmişi özlemez kii.. bende isterdim şimdi kundaklık bebek olmayı.. öfkeyle amacına ulaşmak (olumlu manada) pek de mümkün değil bence..

aslında dost dediğin iyi gündede kötü gündede yanında olmalı insanın onun sorunlarını bir bir paylaşmalı.
okadar cok şey yaşadık ki onla sanki hayatımın yarısı onun adına kurulmuştu.bu zamana kadarda hayatımda cok zor durumda kaldığımda sölenemez ama dün zor bir durum yaşadım ve bügün bilmesine rahmen bir gecmiş olsunu bile cok gördü bana okadar koydu ki bana şu anda ağlamak istiyorum gercekten büyüklerim hep derdi oğlum "kötü bir zamanda yanında olacak insanlarla dostluk kur" şimdi anlaya biliyorum şimdi ise o insanadan nefret ediyorumm   :'( :'(

teşekkürler bu konuyu actığın icin insan anlatdıkca rahatlıyor

:) Emeğinize sağlık, söylemek isteyip söyleyemediğim şey, tek bir tane. Geçmişte dersaneye gittiğim sıralarda sınıf arkadaşım benden çok hoşlanıyordu ama ben ben de senden hoşlanıyorum diyemedim, güvenemedim yani dersane ortamı sonuçta bittiği zaman herkez biryerlere dağılacak ve ciddi olabileceğini düşünemedim, ben sıcak bir kelime söyleyemediğim için de bana sormadı yani sorsaydı belki söyleyebilrdim,şüphelerimi paylaşırdım ondan keşke beklemeseydim de düşüncelerimi onu beklemek yerine ben söyleseydim,diye düşündüğüm çok oldu ama hayırlı olan bir şey değilmiş.
Yapmak isteyip yapamadığım sınav heyecanımı yenemedim hiçbir zaman sınavlarda diğerlerinin kaçıncı sayfada olduğuna bakmadan edemiyorum.Bakamasam da geride olduğumu düşünmesem sınavım süper geçecek ve heyecandan kan şekerim düşmeyecek, sınavım süper olacaktı.Bu da artık kısmet değilmiş başka bir şey diyemiyorum. :'( Sadece se- sa acıı :'(

Keşke rehberlik uzmanından yardım alsaydım bu da ikinci yapamadığım şey.Belik heyecanımı yener ve sınavımı başarıp Emelime kavuşurdum, şuan hala üni  mezunu işsizim. :'( ve mutsuzum, hatta depresyondayım. :'(

yaa bu insanları anamıyorum hem bana sitem ediyorlar nie arayıp sormuysun die sonra arıyorum mesaj atıyorum bi cvp bile vermiyolar ne biçim iş bu yaa anlamıyorum artık kimseyi suc bendemi  >:(

gerçekten güzel bir konu açmışınız teşekkürler...ben mutlu olmak isterdim başarılı olmak isterdim,çevremde gerçekten beni seven insanların olmasını isterdim aslında isteyipte yapamadığım okadar çok şey var ki... :-[

Belirledğiniz konu çok güzel..Ben açıkçası mersinde yaşamak istemezdim.Hani bir laf vardır:"İnsanın doğduğu yer değil doyduğu yerdir" tam doğru yazmış olmayabilirim.Kusuruma bakmayınız.Ben bu söze pek iyi bakmıyorum.Doğduğun yer sana hayatla tanışmanda bir vesile olmuş.Çok güzel anılara kucak açar.insan her yerde gücüne göre doyabilir,elip geçicidir..Tıpkı yaşadığımız hayat gibi..

evet haklısın ama elimizde olmayan nedenlerden dolayı başka yerlerde yaşamak zorunda kalabiliriz insan rızkını nerden kazanır Allah bilir yani seçimlerimizde önemlidir tabi ama bunlarda göz ardı edilmemeli. bilmem anlatabildim mi?

gözyaşı' Alıntı:
gerçekten güzel bir konu açmışınız teşekkürler...ben mutlu olmak isterdim başarılı olmak isterdim,çevremde gerçekten beni seven insanların olmasını isterdim aslında isteyipte yapamadığım okadar çok şey var ki... :-[

herşey senin elinde gözyaşı, eğer sitedeki güsel anlam dolu, duygu yüklü metinleri okumanı tavsiye ederim, unutma mutluluk ve sevgi cok zor şeyler değil... ::)

esranur' Alıntı:
gözyaşı' Alıntı:

herşey senin elinde gözyaşı, eğer sitedeki güsel anlam dolu, duygu yüklü metinleri okumanı tavsiye ederim, unutma mutluluk ve sevgi cok zor şeyler değil... ::)
evet katılıyorum bed-nde hem unutma MUTLU OLMAK İÇİN GÜLMEYİ BEKLEME, BELKİ MUTLULUK GÜLÜŞÜNDE SAKLIDIR !!! ;) ;)

ayben' Alıntı:
evet haklısın ama elimizde olmayan nedenlerden dolayı başka yerlerde yaşamak zorunda kalabiliriz insan rızkını nerden kazanır Allah bilir yani seçimlerimizde önemlidir tabi ama bunlarda göz ardı edilmemeli. bilmem anlatabildim mi?

gayet açık bir şekilde anlasıldı.Tskkrler :)

tabi ki tabi ki sanal kimliğimizin arkasına saklanmak demek .
ne kadar doğru demişsin .

ben bunu gerçek hayatımda da yaşıyorum .
şu an kanunlarla ve nizamlarla sıkıştırılmış bir hayatım olmasına rağmen
şu an yağtığım işten ayrılmak istiyorum ve umarım olacak ...

herkes biraz düşüneyim diye yazmış gerisi yok çok güzel diye yazmış bune varsa yazmalı insan herkesin söyleyemediği neler var biliyorum ama neden yazmazalar ki....
  ben başlayım hele yazamaya
ben şunada eskiden sevsemde şimdi sevmediğii bir işte çalışıyorum maddi nedenlerden dolayı bana ne derlerse he diyorum ama dedim ya maddi nedenler elimi kolumu bağlıyor ve başlarım işinizie deyipte basamıyorum istifamı sevmiyorumya işimi yaptığım herşeyde hata çıkmaya başladı amirlerimden yediğim fırça bini aştı onlarda koymadılar beni dışarıya ama işin içinden çıkamıyorum böle sürerse midemdemden olacam gibime geliyor.buarada midemden rahatsızlandım ve neredeyse ayda 2 defa hasteye gitmek zorunda kalıyorum mesela dün hiç uyumadım .. ne bilim işte böle bir durum

belki çoğumuz yapmak istediğimizin ne olduğunu bilmiyoruzdur? Dünya'da çoğu insan düşünmek istemiyor. Hayatı bir robottan farksız geçiyor. Benim en çok yakındığım şeylerden biri bu...        >:( >:(

Açıkcası ben en çok şunu söylemek isterdim ama henüz söyleyemedim;

Çevremde olan bir kaç kişiye zamanlarını ne kadar boşa harcadıklarını ve cahillikleirnden,boş yaşamalarından nefret ettiğimi,ama adlarına da üzüldüğümü söylemek isterdim.  :) :) :)

Geri