sizce aşk neden vardır??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nehir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aşk var mıdır? Evet vardır. Aşk bir kimyadır. Onu gördüğün zaman kalbinin küt küt atması, yüzünün kızarması, ellerinin titremesi, ya da onu düşünmek. Aşk=Huzursuzluk. Eğer acı çekmek istiyorsarız aşık olun ;)

ben aşka hiç inanmazdım taki aşık oluncaya kadar ama genelde okuduğumda hep aşk acısından bahsedilmiş oysaki aşk çok güzel bir duygu yada benim için öyle ben hala aşık olduğum kişiyle buluştuğumda ilk yarım saat ona bakıyor ve onu dinliyorum bu yüzden aşk acısı yok bence  :-[

Aşk iyi bir şey olmasaydı, insan kadın ve erkek olarak yaratılmazdı ve yine tüm canlılar çift. Biz sadece birçok şeyde olduğu gibi onu da dejenere ettik.

Aşk, biz varız diye var... Aşk, O var diye var.. Aşk, kalbimiz var diye var...

Bence aşk=sevgi değildir.İnsan herşeyi sevebilir. Bir çiceği, kuşu, köpeği, arkadaşlarını, ailesini, dünyayı... Aşkla sevgi çook farklı kavramlardır. İnsan hayatında çok az gerçekten aşık olabilir ama sayılalamayacak kadar sever. Aşk insanın gözünü karartır sevgi karatmaz ;)

Aşk vardır evet...
Ferhat'la Şirin'de
Aslı ile Kerem de ve nicesinde...
Ama aşk maddede değil manadadır...Kara kaşta,kara gözde değil yürektedir...
:)

Ya aşk... Kalp sağlığına yararlı olduğu söyleniyor...

Çok ünlü bir kalp cerrahı ülkemize geldi şunu söyledi: 'cinsellik kalbe yararlıdır.' Kalbe iyi gelen cinsellik değildir. Kalbe iyi gelen âşık olmaktır. Çünkü insanlar âşık olunca endorfin hormonu salgılar. Endorfin vücut için yararlı bir hormondur. Kalbi rahatlatır. Ama kime âşık olacaksın... Önce eşine, sonra çocuklarına sonra mesleğinize sonra ülkenize bunlar kalbinize iyi gelir.
Aşk ı tadan bilir :)

Aşk ulaşılamayan şeylere karşı duyulan özlemdir.Ona ulaştığınızda aşk biter yerine sevgi kalır.Kişi bir şeye sürekli aşıksa hiç elde edememiş demektir. En büyük aşklar tek kişilik olanlar ve imkansız aşklardır. Aşk bir saniyelik te olabilir bir ömürlükte. Şöyle bir örnek verecek olursak aşk "big-bang" gibidir.Sevgi ise "big-bang" sonucu oluşan uzay.Aşk çok küçük bir hacimde sıkışmış kalmış büyük bir enerjidir.Patladığında sonsuz bir sevgi açığa çıkar.Ama aşk kaybolur.Bu sevgi sonsuza kadar genişler.

Ama aşk maddede değil manadadır...Kara kaşta,kara gözde değil yürektedir...
[/quote]

çok güzel bir cümle bence..

aşk solumaktır yaşamak için solunum yapmak gerekir solunumun olmdığı bir hayat düşünemiyorum (tabi bakteriler başka onlar anaeorop aşk yaşıyorlar  :))bu yüzdendir ki aşk olmazsa yaşanmaz

ben pek aşkın olduğuna inananlardan değilim
çünkü etrafıma bakıyorum
bazı eski okuldan kızarkadaşlarım bazen dert yanıyorlar aşığım diye
sonra bir bakıyorum
başkasıyla çıkıyorlar
yada bu tarz  sitelerde rastlamıştım bu kişilere
ben aşığım diyorlar
ama şimdiye kadar 20 yaşında olmasına rağmen beşkişiyle çıkmışlar
ilginç
eğer aşk buysa benim lügatımda öyle bir şey yok

sergen bence kız arkadaşlarının aşk dediği şey aşk değil yani onların lugatındaki aşk terimi anlamsız eğer sen o kızların yaşadığının aşk olmadığını düşünüyorsan zaten tam manasıyla aşkı lugatına sığdıranlardansın bence

belkide sen haklısın
benim anlatmak istediğim yaşım daha 20 ama maalesef günümüz gençliğineuyum sağlayamıyorum
benim karakterim daha eski yıllara daha çok uyuyor
ben hala gerçekten sevdiği bir insanın yüzüne bakarken utananlardanım
yada onu uzaktan görürken bile heyecanlananlardanım
neyse
boşver :)

sergen ya ben senin gibilerinin soyu tükendi sanıyordum hala böyle harika düşünen insanların olması umut verici tebrik ediyorum

aslında tükenmedik bende kendimi sizlerden sayıyorum
bende sergen gibi hala sevdiği kızın yüzüne bakarken utananlardanım
aslında bu çok güzel birşey
böyle onu uzaktan görünce kulaklarında kalbinin atışını duymak
ama işte bu zamanda aşık olmak zor

bence aşk insana acı vermek için vardır:((( ben daha aşkın tatlı yönüyle karşılaşamadım acı verdi hep:((( inşallahh bigün o tatlı yönünüde gösteririr ne diyim......

karaböcük' Alıntı:
bence aşk insana acı vermek için vardır:((( ben daha aşkın tatlı yönüyle karşılaşamadım acı verdi hep:((( inşallahh bigün o tatlı yönünüde gösteririr ne diyim......
aşk karşılıklıdır.ve karşılıklı aşk asla senin istediğin anda gelmez.onu ararsın amao senden kaçar.sen zaman bırak her şeyi varsa tek tarflı aş maceralarını yaşa.eğer yoksa zamn onu sana çooook uzaklardan rüzgar gibi estiripi geitrecekitr

Geri