Sevgili Günlük..... :) .... :(

• Konbuyu başlatan GulsahToptas
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde GulsahToptas tarafından oluşturulan Sevgili Günlük..... :) .... :( başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 41,239 kez görüntülenmiş, 145 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Sevgili Günlük..... :) .... :(
Konbuyu başlatan GulsahToptas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan prenses35
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mor-Menekşe' Alıntı:
Ben sevmiyorum hayatı.
Hayattan hiç bi'şey istemiyorum, artık kimseden de bişey istemiyorum.
Rahat bırakılmak istiyorum sadece.
Sevgili Menekşe : )
Hayat kimseye güzelliklerini kolay kolay sunmaz ama acısı sıkıtısı anında hazırdır..
Sen zor olanı seç ve  al istediğmi..İnan bana işte o zaman yaşam anlamlı olcaktır..
Gecenin bir yarısı günlük yazmak harbi zormuş ..
Kanlı cumartesinin ateşi ile sarsıldık yine ..
Ateş düştü anaların ciğrine şehidim aslanım kırılsın sana kıyan eller..
Ne söylesem boşunadır gelmezki giden canlar..
Hani diyorum sabah güneşiyle beraber ülkeme  barış güneşi doğmuş ahh diyorum ahh nerede o günler..
Hayali bile dünyalara değer ..
Anaların çığlıkları çınlıyor kulaklarımda uyuyamıyorum..
Neyse siz uyumaya devam edin ..
  İyi geceler ülkemin güzel  insanları ..

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:
Mor-Menekşe' Alıntı:
Ben sevmiyorum hayatı.
Hayattan hiç bi'şey istemiyorum, artık kimseden de bişey istemiyorum.
Rahat bırakılmak istiyorum sadece.
Sevgili Menekşe : )
Hayat kimseye güzelliklerini kolay kolay sunmaz ama acısı sıkıtısı anında hazırdır..
Sen zor olanı seç ve  al istediğmi..İnan bana işte o zaman yaşam anlamlı olcaktır..
Umarım,hayat çok zor ya. :(

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Menekşe: ) Bu gün bende pek iyi değilim ..
Hayat hakında (umut,sevgi hoş görü vs.)pekte iç açıcı şeyler söyleyemeyeceğim ..
Batsın bu dünya demekte bencillik olur neyse sustum:)

K

kahvekeyfi

Kullanıcı
11 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
karmakarışık mutlu mutsuz :) :( ama inadına mutluluk diyeceğim :D

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Sevgili Günlük;
Hayat neden istediğimiz gibi değil.
İstedin şeylerin yapamamak o kadar acı ki...
Keşke çalışsam kendi paramı kazansaydım,kimseye muhtaç olmadan,minnet duymadan yaşasaydım  :(
O kadar zor ki... off off...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili günlük ..Biliyormusun  Temmuz gelince tatil başlar ..
İnsanın içi huzur dolarmış..
Oysa  peş peşe
2 Temmuz da Sıvas'ta 3-4 Temmuz da Çorum da,5 Temmuz da Başbaşlar  'da yaşadığımız insanlık dışı olaylardan sonra .
Hani sormak istiyorum ..
Cehennem ateşi sarmışken bu dünyayı ahireti beklemeye gerek var mı ?
Barış ve  kardeşlik içerisinde yaşamak insan olmak bu kadar zormudur?
Neyse fazla cansıkıcı olmanın anlamı yoktur..
Herkese şimdiden hurzur dolu güzel bir tatil diliyorum:)

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sevgili Günlük,
Çok zor günler geçiriyorum.Sanırım delireceğim sonunda...
Dert Bir Perva,Felek Bi Rahm,Dert Çok Hem Dert Yok...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Aslı: )
Deliler, onurlu ve ilkeli bir yaşam sürer önce delirir sonra delirtilmiş..
Tabii ki bunun bedeli doğal olarak ağır olcaktır ama olsun ne kadar çok delirirsem o kadar iyi diyorum ..
Artık ben de deliye deliliğe vurdum kendimi :)
Şaka bir yana  sağlıklı güzel bir yaşam  hepimizin olsun ..

T

TopraKanA

Kullanıcı
20 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Günlük ben geldim. :) Aslında hep buralardayım da son zamanlarda hiç kafanı şişiresim yoktu. Ama kaçamadın yine geldim.

Yapmam gereken çok büyük birşey var. Olmuyo günlük yapamıyorum herşeyin üzerine onunla tekrar olamıyorum. Yani içimde bitmiş ben zorladıkça... olmuyo yapamıyorum artık. Sınavları vardı, iyi hazırlanabilsin diye farkettirmemeye çalıştım ama ben eskisi gibi onu sevemiyorum. Kendime eziyetten başka bişey değil. Sana anlatırken o kadar kolay ki, ona böyle anlatamıyorum. Kahretsin yapamıyorum. Tavrımı ortaya koyamıyorum. İnsanları kıracak şeyler yapmayı bir türlü benmseyemedim. Ama konu kendim oldummu, deyme usta su dökemez elime...

Sıkıldım inan. Böyle olmayacak şeylerin peşine umutlarımı harcıyorum ya.
Bak yine içimdekileri dışa vuramıyorum,yapamıyorum. Yani olduğu gibi değil. Tam olmuyo.

Çok berbat bi durumdayım.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
ToprakAna: )Off off bu ne karamsarlık böyle?  Toparlan artık:)
Müdahaleden hoşlanmam ama umarım kızmadın? 
Bak ben bile o kadar isyankar olmakla beraber ehh fena sayılmam idare ediyorum diyebiliyorum ..
Sevgili günlük memleketimi özlemi ağır bastı işte gidiyorum..
Tekrardan görüşmek umuduyla ..

T

TopraKanA

Kullanıcı
20 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Haklısın crt, artık toparlanmalıyım.

Yani hep böyle gidecek değil ya.
Aslında düşündüm de bende olayları büyütme kompleksi var. Haddinden fazla büyütüyorum. Cık! hiç güzel birşey değil. Işığı söndürüp karanlıkla idare etmek niye? Işık varken hemde. Kısıtlı zamanımı karanlıkta elimi ayağımı bulmak için harcayacaksam ne anlamı kaldı?
Birde karanlığa deyse gam yemem. Kendime acı çektirmeye son verdim artık. Evet, valla.

Kolumda önce böcek ısırığı gibi olan sonra yuvarlak daire eklini alan yara gibi bişey çıktı günlük.
Nazardan olduğunu söyledi ninem. Gözleri çıksın, çok kaşınıyo. :(

E

emrex

Kullanıcı
27 Nis 2010
En iyi cevaplar
0
0
Karaman
İşimi seviyorum
fakat epey sogudum sadece günü gecirmek icin cabalıyorum.
Oysaki çok çalışmam lazım işim icin değilsede kendim için.
İşimi seviyorum, işyerimi patronumu(x5) hayır. Değişiklik yeni bir işyeri fikri ise sıkıcı, zor geliyor. Rahata çok alıştım sanırım.

Ç

çocuk

Kullanıcı
2 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Nevşehir
Günlük;
İnsanlar ne kadar karamsar isyankar yılgın mutsuz ve bezmişler hayatlarından.. şükredecek o kadar çok şey varken üstelik,sanki tüm hayatın yükü omuzlarımızdaymış gibi davranıyoruz.. diğer insanları hiç düşünmüyoruz..halbuki başka insanların bizden daha büyük sıkıntıları yok mu?
ne demişler : "derdimi dinledim derdimden iğrendim onun derdini dinledim derdime imrendim.."
işte bu yüzden her zamn ŞÜKRETMEK gerek.. zamanın anın yaşamın kıymetini bilmek.. öyle veya böyle herşey olacağına varır..
ve aslında tüm sıkıntılar geçecidir..
"Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür. Selviyi hür bir halde yücelten, kederi de sevinç haline sokabilir."
...
nasıl bi insan her zamn mutlu olmazsa her zamn mutsuz da olmaz,işte bu yüzden sıkıntılarla yakınmak isyana başvurmak çok doğru olmasa gerek..!

aklında bulunsun bu dediklerim günlük.. çünkü bilmem farkında mısın ama hayatta yaşadığımız olumsuz şeylere kafa yormaktan anı yaşıyamıyoruz.. o yüzden yakınmak yerine,
Şükretsen daha mutlu olursun.. :)

Benden bu"günlük"  bu kadar  sonra görüşürüz..

Şükür ile...  ;)

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
çok doğru yazmış valla

"derdimi dinledim derdimden iğrendim onun derdini dinledim derdime imrendim.."

Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür. Selviyi hür bir halde yücelten, kederi de sevinç haline sokabilir."

bunlarda süpermiş :)

Ç

çocuk

Kullanıcı
2 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Nevşehir
M' Alıntı:
Sen mı yazdın??
onu bana mı sordunuz bilmiyorum ama anladığım kadarıyla sorunun muhattabı benim..  ::)

eğer öyleyse cevap vereyim ;
evet ben yazdım

=)

nil_92' Alıntı:
çok doğru yazmış valla

"derdimi dinledim derdimden iğrendim onun derdini dinledim derdime imrendim.."

Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür. Selviyi hür bir halde yücelten, kederi de sevinç haline sokabilir."

bunlarda süpermiş :)
tşk ederim.. =) **buarada koyu renkle yazdığım ="Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür. Selviyi hür bir halde yücelten, kederi de sevinç haline sokabilir." bu söz Mevlana ya ait bir sözdür.. belirtmek istedim..

...
Aslında herşey bizle alakalı bizle olup bitiyor.. günümüzde özellikle gençlerde pessimistlik o kadar yoğun ki.. insanlar kaçırdıklarına bakıp üzülmekten ellerindekini kıymetini bilmiyorlar..
hep en iyiye sahip olalım hiç sıkıntı çekmeyelim.. bişeyleri elde ederken fedakarlık etmeyelim düşüncesi o kadar yoğun ki..
yada şöyle diyim olumsuz şeylere o kadar yoğunlaşıyoruz ki...

velhasıl anlatmak isteğim biz şükretmeyi bilmiyoruz.. sahip olduklarımızla mutlu olmayı bilmiyoruz..
halbuki yaşamak bir şükür..nefes almak bir şükür nefes vermek bile ayrı bir şükür vesilesi değil midir?
bize verilen bunca nimete şükretmek yerine elde edemediklerimize isyan etmek ne kadar akıl kârı ki..

ben en azından kendi adıma şunu söylemek istiyorum..
Bugün yaşadığım tüm olumsuzluklara rağmen karşılaştığım tüm durumlara rağmen bunca sahip olduğum şey için ŞÜKREDİYORUM...
çünkü biliyorum ki ben den daha kötü durumda olanlarda var..

sadece düşüncemi paylaşmak istedim şu anki yazdıklarımı vaktinizi ayırıp okuduğunuz için tşk ederim.. :)

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
rica ederim :) yazdıklarında o kadar haklısın ki belki herşeyimiz tam değil ama bir eksiğimiz var oda şükretmek...