Yine tam olamadım günlük be yine olmadı. Tamamlama yani olmayan parçayı bulmaya çalışırken denediğim yanlış parçalarda dert oldu başıma. Ne yapayım dostum ben seni? Ben aslında hiç acımasız değilim günlük be. Valla bak. Sadece çok acı çekiyorum o kadar. Ben merhametsiz değilim. Güvenmesini bilmiyormuşum birde iyimi. Ne güvenmesini bilicem ki ben ne bilicem ne ne? Bu kadarını bilmek bile aşmışken neye kasıt çözemedim? Canamı? Canana mı? İsyan neye ya sonra? Bile bile ateşe yürümek ya? Açıklayabilecek misin bana bunları?
Sevgimi yitirdim en basitinden. Sevdiğim insana üzülememek nedir ki? İsteyip üzülememek. Sap gibi bakakalmak yüzüne?
Ya varsın ya yoksun ya hani hünlük ben yok olamamak için yok oluyorum. Çırpınışlarım var etmek yerine sanki daha derine indirmek için yapıyormuşum gibi ... neyse be günlük.
Sıradan çözümlerle bir de kapıma gelmeleri. Çıldırmamak elde değil inan. Neyi kanacağım ben senin çözümünün anne? neyine? Sen bile inanmazken.
Göksel birde Farid olmasa inanıyorum ki daha zor dayanabilirdim. Nebileyim imkanım olsa o ellerini öpmek isterdim onların.
Hani imkansız aşkta 05:00 varya "vardın da niye yok olmayı seçtin?"
Günlük bayram geliyo birde. Hırka aldım. Lacivert.
Sevgili günlük; Çok heyecanlıyım,mutluyum ama mutluluğumu gölgede bırakan büyük korkularım var N'olur korktuğum gibi olmasın herşey çok güzel olsun. Hayat bana bu defa gülsün,bu defa şansım dönsün de bu bayramı BAYRAM gibi geçirelim. :-\ Bu defa zehir olmasın.... Neyse bayramdan sonra görüşürüz günlük.
Sevgili Günlük .. Öyle çok şey yazmak istiyorum ki..! Ama bunlar ne benim nede toplum açısından çokta içacıcı konular değil.. Hiç olmazsa şu üç günlük bayram sevincimize gölge düşsün istemedim.. "Baharı görmedik süründük güzde, Resmedin bayramı gülmeyen yüzde,." Acı ve hüzne inat bu güller yinede bizim hepimizindir..
Birde hersey alt üst diye üzülüyorum günlük her serde bir hayır vardır düsturunu kulak ardı etmeme kızdım bu sabah acının beni buyutebbilecegine ihtimal vermediğime pis eda kaka eda üstüme üstüme gelmelirinin beni bertaraf edeceğini sırf onlara inat diye-kendimce elbette- gidip en kötü yolu seçeceğimi intikamla falan ugrasacagimi -yok yaa- asil gayemi unutacagimi sanmalarına gülüyorum şimdi.
Bu sabah imzadan sonra aralarından sıyrıldım sanki günlük be. Böyle pis bişeyin çamur gibi bişeyin arasından çırılçıplak çıplak sıyrıldım sanki. Nebileyim değdi be herseye. Belki günlerce uyuyamadim belki saatlerce ağladım belki anlımda olsa herseyden vazgeçmelerim oldu ama yaptım en sonunda. Yazarken bile ağlıyorum ya anlayamicam ben bu sulu gozlulugumu
Ya da bosver. Odun gelip odun gitmek vardır belki. Yani nereden bilebilirim ki? Mesela hersey olabilirdi ama bu aksam böyle olmazdı.hayatın ters kose etmesi daha bı hissedilir oldu be.
Ama yine unutucam belki tek lütuf budur su gerzek ömrüme
Günlük Arkadaş... Ruhum sıkılıyo.. Şu an çok yorgunum uyumak istiyorum ama uyandıktan sonra sıkıntılar tekrar başlıyo.. İnşallah başıma sardığım küçük belayı halledebilirim.. Rüyalarıma girmesin artık Bi daha bilmediğim bi işe kalkışmıycam :'( Belki beni tecrübe sahibi yapıyo ama yoruyo da.. İyi geceler günlük arkadaş. Sorunumu hallettiğimde tekrar yazıcam sana
Sevgili Günlük.. Kerim'in derdi neymiş çok merak ettim sormayacağım .. Biliyorum ki o çok cesur ve başarılı bir genç bu sorununu biran önce çözecek ve burada yine güzel haberler verecek..
Dert de değil aslında. Burda bahsedip gülünç duruma düşmek istemedim. Bunca kişinin o kadar derdi varken.. Hani şarkı da var ya.. Senin derdin dert midir benim derdim yanında Umarım halletcem.. Şu anda uykusuzluktan ve yorgunluktan ölüyom ama halletmem lazım
Günlük kardeş.. Bugün büyük gün.. İnşallah başarıcam bu akşama.. Bu ümitle dolaşıyorum.. Akşam 8 e inşalah hallederim. Maçlarımı da izler rahat bi şekilde uyurum
Hallettim arkadaş Günler sonra rahat bi uyku çekicem.. Daha böle bilmediğim işlere bulaşmıcam. Gerçi çok ders aldım bu işten.. Dünyada sadece kötü insanlardan bahsediyoruz ama çok iyi insanlar var.. Karşılıksız iyilik yapmayı seven insanlar.. İnsanın yakınının yapmıycağı iyiliği hiç tanımadığın biri yapabilio bazen.. Allah hepimizin karşısına böle karşılıksız iyilik yapmayı seven insanlar çıkarır inşallah.. Kötülerden de en hafif darbeleri alarak kurtulmayı nasip etsin bize.. Teşekkürr ederim ıssız adam Saygılar..
çok muhterem günlüğümün en temiz sayfalarından biri, kalemime izin ver iz bıraksın ; sen doldukça içim boşalsın. gözümden sana yaşlar tek tek süzülsün kalemimin bıraktığı kara lekeleri akıtsın.. kalbimin en ücra köşelerine saklanmış hayattan arta kalan kırıntıları temizlesin. izin ver ey duruluğumun simgesi gösteremediğim sevgimin temsili, kimselere anlatamadıklarımın tek kabullenicisi..dinle beni duy beni bırakma beni ...
Sevgili günlük.. Artık özel yaşam diye pek bi'şey kalmadı nasıl olsa dinleniyoruz..! Bir de yazılı olarak ifade etmeye gerek var mı diye bir soruya takılıp kaldım hane
parasal sıkıntım yok çünkü param yok aşk acısı çekmiyorum çünkü aşık değilim gelecekle ilgili kaygım yok çünkü zincirlerimi kırdım insanlarla ilgili bir derdim yok hepsini seviyorum ( patronum hariç ) yani yani senin anlayacağın günlük hiç derdim yok günübirlik üzüldüğüm şeyler var o kadar mutluyum
SEvgili günlük; Yeni bi hayata başladım, daha büyük bi sorumluluk daha daha daha...... Şimdilik herşey iyi umarım hep böyle devam eder. Neyse günlük şimdilik hoşçakal
bnm için ilk olsun istiyorum. herşeyiyle.. en güzel gülüşünü bna ayırsın kimse için kullanmadığı en tatlı kelimeleri ilk defa bnm için kullansın istiyorum.. ve bnde onun için ilk olcam. ilklerimi hep ona saklıcam vee o gün geldiğinde yüzündeki o anlamlı gülümsemeye bakıp kendimi kaybettiğimde " işte" dicem bna herzaman hayal ettiğim gibi bakan biri ve "işte" dicem " iyiki beklemişim seni; iyiki sevmişim.." ve bnm sadece bnm.. o kadar saf ve masum hisleri .. ama sadece bnm .. çünkü bn onu bekliyordum... kimbilir o da bni ...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.