K
Kardelen
Ayben' Alıntı:Mesut sana katılıyorum benim içinde öyle oldunuz hepiniz
İyi ki varsınız... İyi ki tanıdım sizi... :-[
bende sitemizdeki bütün üyeleri çok seviyorum
Ayben' Alıntı:Mesut sana katılıyorum benim içinde öyle oldunuz hepiniz
İyi ki varsınız... İyi ki tanıdım sizi... :-[
Tu Navy' Alıntı:Mehmet Coşkundeniz'i bende çok severim bütün kitaplarını okudum içlerinde en güzeli
"Sen Git Aşk Bana Kalsın"
Tu Navy' Alıntı:Mehmet Coşkundeniz'i bende çok severim bütün kitaplarını okudum içlerinde en güzeli
Zynep' Alıntı:Tu Navy' Alıntı:Mehmet Coşkundeniz'i bende çok severim bütün kitaplarını okudum içlerinde en güzeli
Çoşkundeniz hakkında yazdığım yazıyı bulabilsem, belki biraz daha farklı düşüneceksiniz gibi geliyor bana![]()
Zynep' Alıntı:Tu Navy' Alıntı:Mehmet Coşkundeniz'i bende çok severim bütün kitaplarını okudum içlerinde en güzeli
Çoşkundeniz hakkında yazdığım yazıyı bulabilsem, belki biraz daha farklı düşüneceksiniz gibi geliyor bana![]()
Zynep' Alıntı:Bilgisayarımı sürekli boşaltıyorum ve Cd'ye kaydediyorum herşeyi ama binlere yaklaşan belki de geçen bir Cd arşivim var, işim zor gibi gibi![]()
Biz sabırla bekleriz. Gerçekten merak ettim. Burada yahut başka başlıkta okumak isterim doğrusu.Zynep' Alıntı:Bilgisayarımı sürekli boşaltıyorum ve Cd'ye kaydediyorum herşeyi ama binlere yaklaşan belki de geçen bir Cd arşivim var, işim zor gibi gibi![]()
kamuran' Alıntı:Biz sabırla bekleriz. Gerçekten merak ettim. Burada yahut başka başlıkta okumak isterim doğrusu.Zynep' Alıntı:Bilgisayarımı sürekli boşaltıyorum ve Cd'ye kaydediyorum herşeyi ama binlere yaklaşan belki de geçen bir Cd arşivim var, işim zor gibi gibi![]()
Bu arada site benim için de vazgeçilmez oldu, hepinize teşekkürler burada olduğunuz ve burada olduğumuz için.![]()
Zynep' Alıntı:kamuran' Alıntı:Zynep' Alıntı:Bilgisayarımı sürekli boşaltıyorum ve Cd'ye kaydediyorum herşeyi ama binlere yaklaşan belki de geçen bir Cd arşivim var, işim zor gibi gibi![]()
Biz sabırla bekleriz. Gerçekten merak ettim. Burada yahut başka başlıkta okumak isterim doğrusu.
Bu arada site benim için de vazgeçilmez oldu, hepinize teşekkürler burada olduğunuz ve burada olduğumuz için.![]()
İlginize teşekkür ederim.
Biraz kızarak yazdığım bir yazıydıBir kaç programını izledikten sonra ve de kitaplarının tümünü okuduktan sonra yazmıştım.
Aslına bakarsanız, ben gerçekten "işin uzmanı" olmadan, uzmanlık yapan herkese kızıyorum.
Tv programlarında sömürülen o kadar çok insanımız var ki farkında olmadan!
Mahkemeler kuruluyor, insanlar yargılanıyor, insafsız davranışlara hedef oluyorlar ve programı yöneten kişiye bakıyorsunuz; filanca diziden filanca oyuncu!

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.