senin vazgeçilmezin ne?

• Konbuyu başlatan ceylan2221984
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde ceylan2221984 tarafından oluşturulan senin vazgeçilmezin ne? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,940 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı senin vazgeçilmezin ne?
Konbuyu başlatan ceylan2221984
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Kristal' Alıntı:
Kendisine aşk doktoru ünvanı vererek ilişkiler üzerine yorum yapmasını tasvip etmiyorum.
Kitaplarını bende okudum.Sürekli birbirini tekrarlayan yazılar.
Yazılarında romantik görünme çabası içinde ki edebiyat kırıntıları hiç hoş değil.
Kendi adıma seni tebrik ederim Kristal.
Kimseyi kınamak, beğenmemezlik etmek asla istemem ancak bir kişi hakkında yorum yapacaksam, onu tüm yönleri ile incelemeden asla yapmam.
Üstte de söylediğim gibi, ben kendisinin tüm kitaplarını okudum ve zaten birbirinin aynı olan TV programını bir kaç kez izledim.
Geçenlerde "emeğe saygı" diyerek, kitaplara ödenen paranın boşa olmayacağını tartışmıştık ve ben o zamanda karşı çıkmıştım, tüm meslekler bir emek sarfedilerek yapılıyor sonuçta. Emeğini doğru olarak kullanmayan, ya da kendini geliştiremeyen, aşamayan kişiler nasıl iş hayatında ödüllendirilmiyorsa bence bu tarz tekrar yazanlarda satın alarak ödüllendirilmesin.

K

kamuran

Zynep' Alıntı:
...
Aslına bakarsanız, ben gerçekten "işin uzmanı" olmadan, uzmanlık yapan herkese kızıyorum.
Tv programlarında sömürülen o kadar çok insanımız var ki farkında olmadan!
Mahkemeler kuruluyor, insanlar yargılanıyor, insafsız davranışlara hedef oluyorlar ve programı yöneten kişiye bakıyorsunuz; filanca diziden filanca oyuncu!
Gerçekten öyle. Ben de aynı fikirdeyim. İnsanlar kendisine bunu yaptırmamalı fakat "farkında olmadan" ifadeniz de geçerli halkımızdan bazı kişiler için. Herkes uzman olduğu işi yapmalı, ancak günümüzde biraz konuşabilen ve Tv programında yer alabilen kişiler, uzmanmış gibi çıkıp bilgisel yönden yanıltıcı ve ruhsal yönden yaralayıcı olabiliyorlar.

K

Kardelen

Zynep' Alıntı:
Kristal' Alıntı:
Kendisine aşk doktoru ünvanı vererek ilişkiler üzerine yorum yapmasını tasvip etmiyorum.
Kitaplarını bende okudum.Sürekli birbirini tekrarlayan yazılar.
Yazılarında romantik görünme çabası içinde ki edebiyat kırıntıları hiç hoş değil.
Kendi adıma seni tebrik ederim Kristal.
Kimseyi kınamak, beğenmemezlik etmek asla istemem ancak bir kişi hakkında yorum yapacaksam, onu tüm yönleri ile incelemeden asla yapmam.
Üstte de söylediğim gibi, ben kendisinin tüm kitaplarını okudum ve zaten birbirinin aynı olan TV programını bir kaç kez izledim.
Geçenlerde "emeğe saygı" diyerek, kitaplara ödenen paranın boşa olmayacağını tartışmıştık ve ben o zamanda karşı çıkmıştım, tüm meslekler bir emek sarfedilerek yapılıyor sonuçta. Emeğini doğru olarak kullanmayan, ya da kendini geliştiremeyen, aşamayan kişiler nasıl iş hayatında ödüllendirilmiyorsa bence bu tarz tekrar yazanlarda satın alarak ödüllendirilmesin.

bu konuda size katılıyorum daha detaylı düşünüldüğünde siiznle aynı fiikirde oluyorum zeynepcim gerçekten geniş açılı düşününce fikir değişebiliyomuş...gerçi yazıları beğenmek le yazarı beğenmek birazda olsa farkli ama yinede söledikleriniz çok doğru şeyler...katılıyorum :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gerçi yazıları beğenmek le yazarı beğenmek birazda olsa farkli
Ben kimsenin kişiliğinden sözetmiyorum zaten. Çoşkundeniz'i tanımam:)
Çok harika bir insan da olabilir.
Ancak benim kriterlerime göre, işin "uzmanı" olmayan kişilerin, "rating" uğruna kendilerini lanse ediş tarzları yanlış.

K

Kardelen

Zynep' Alıntı:
gerçi yazıları beğenmek le yazarı beğenmek birazda olsa farkli
Ben kimsenin kişiliğinden sözetmiyorum zaten. Çoşkundeniz'i tanımam:)
Çok harika bir insan da olabilir.
Ancak benim kriterlerime göre, işin "uzmanı" olmayan kişilerin, "rating" uğruna kendilerini lanse ediş tarzları yanlış.

evet zeynepçim buna katılıyorum :) bende

C

crazy

Kullanıcı
21 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
lysteel' Alıntı:
evet yaa mükemmel bir yazı...
insanın vazgeçilmezinin olması çok güzel bir duygu; am bir de o vazgeçilmezi ulaşılmazıysa işte o an tüm bu düşünceler değişiyor :'( :'( :'(

B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Hayattaki herşeyi heran tekedecekmiş gibi gözden çıkarıcı asla kaybetmeyecek gibi vazgeçilmez ile yaşamalı bence somut vazgeçilmezler sadece zorlar insanı

B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
hiçkimse ya da hiçbirşey vazgeçilmez değildir bence ;)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Hem herşeye sahibim hem hiç bir şeye...
Bu yüzden "hiç bir şey vazgeçilmez değildir" sözüne bende katılıyorum.

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
ahhhh nerde öyle aşk. ben oluyorum da karşımdan alamayınca pek te iyi olmuyor