sen ne istersin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ömürr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cok ilginc ve güsel cevaplar gelmiş...insan neler istemez ki... ama benim hayatta cok önem verdiğim ama her zaman yapamadığım birşey; yani her zaman doğru kararlar alabilmek isterdim... ::)

dileğim
sevdiklerimle, sağlıklı,mutlu,güzel,zevkli,hevesli,heyecanlı,öğrenerek,her gün daha ileriye giden,sevilip-seven bir ömür geçirmek...
güzel bir dilek oldu herhalde
adam gibi 1 tane oldu :)

bende uçmak isterdim rüyalarımda uçarım karışık duygularmış ama hoş bazen uyanınca bile etkisi zor geçiyor!

evet bende çok uçarım rüya larımda hatta annem derki ''kızım anlatma kimseye ''güzel bişeymiş uçmak......ama ben yinede anlatırım :) :)

uğur sanırım sene 2004 aksarayda güzel anıların geçmiş yaşamışsın YAŞAMIŞSIN en azından o anı duyguyu zamanı degerini billll....güzel bir anın kalmış geriye kalan

ömürr' Alıntı:
uğur sanırım sene 2004 aksarayda güzel anıların geçmiş yaşamışsın YAŞAMIŞSIN en azından o anı duyguyu zamanı degerini billll....güzel bir anın kalmış geriye kalan

Keşke demeyeceğim...elhamdulillah mevla öyle yazdı ise boynumuz kıldan ince...
Eğer o tarihte orda istediğim yerde ve zamanda olabilseydim demek istedim...ama değildim. :(
Hak teala nasip etmemiş...

Şükürler olsun hayatımdan gayet memnunum... Ama yine de bir şeyler istemem gerekirse; bende uçmak isterdim, ya da bir kuş olmak... Günümüz dizilerinde olduğu gibi; istediğim anda istediğim yere gidebilmek(cismen) isterdim... Güzel bir konu olmuş Ömür, insanı hayallere daldırıyor...  :)

UğurOnur' Alıntı:
Sene 2004 yer Aksaray... :'(
bence uğur bugun buradada o andan daha güzelleri var etrafında sen sadece çaba göster ve yakala yanıbaşında ve önünde duranlar daha cazip!...aksarayda takılı kalırsan yakınındakılerı göremezsin gibi geliyor bana!!!

bunu anlamamız için uğur bize bu unutamadıgı aklına geldigi zaman bile düşünmesini hüzünlenmesini sağlayan olayı anlatması lazım yorum yapabilmemiz için ne dersiniz?

Geri