E
esranur
Kullanıcı
- 19 Mar 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
cok ilginc ve güsel cevaplar gelmiş...insan neler istemez ki... ama benim hayatta cok önem verdiğim ama her zaman yapamadığım birşey; yani her zaman doğru kararlar alabilmek isterdim... :
Evet dilediğim günden sonrasındaki dileklerimin kabulubıldırcın' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;DLier22 bugün ikinci kez güldürdün beni sağol...özür dilerim... ;D
Benim ne isteyeceğim belli o günden sonra dileyeceğim bütün dileklerin kabul olması
GalibaLier22' Alıntı:aşıksın galiba...ben hiç aşık olmamayı isterdim...
evet aşık olmak çok güzel birşey ama maalesef ben acısını yaşıyorum ve halimden memnunum...dideM' Alıntı:GalibaLier22' Alıntı:aşıksın galiba...ben hiç aşık olmamayı isterdim...
Ama bunu dileme mesut. Aşık olmak çok güzel bişey..Acısı da..
Keşke demeyeceğim...elhamdulillah mevla öyle yazdı ise boynumuz kıldan ince...ömürr' Alıntı:uğur sanırım sene 2004 aksarayda güzel anıların geçmiş yaşamışsın YAŞAMIŞSIN en azından o anı duyguyu zamanı degerini billll....güzel bir anın kalmış geriye kalan
bence uğur bugun buradada o andan daha güzelleri var etrafında sen sadece çaba göster ve yakala yanıbaşında ve önünde duranlar daha cazip!...aksarayda takılı kalırsan yakınındakılerı göremezsin gibi geliyor bana!!!UğurOnur' Alıntı:Sene 2004 yer Aksaray... :'(