sen ne istersin?

• Konbuyu başlatan ömürr
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde ömürr tarafından oluşturulan sen ne istersin? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,066 kez görüntülenmiş, 83 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı sen ne istersin?
Konbuyu başlatan ömürr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ömürr
E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
cok ilginc ve güsel cevaplar gelmiş...insan neler istemez ki... ama benim hayatta cok önem verdiğim ama her zaman yapamadığım birşey; yani her zaman doğru kararlar alabilmek isterdim... ::)

K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
dileğim
sevdiklerimle, sağlıklı,mutlu,güzel,zevkli,hevesli,heyecanlı,öğrenerek,her gün daha ileriye giden,sevilip-seven bir ömür geçirmek...
güzel bir dilek oldu herhalde
adam gibi 1 tane oldu :)

S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
1984 yılına dönmeyi o kadar çok isterdim ki  :'(  :(

Ö

ömürr

Kullanıcı
19 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
ben ne isterdim biliyormusunuz ben uçmak isterdim.....

C

cooldeath

Kullanıcı
20 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
bende uçmak isterdim rüyalarımda uçarım karışık duygularmış ama hoş bazen uyanınca bile etkisi zor geçiyor!

Ö

ömürr

Kullanıcı
19 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
evet bende çok uçarım rüya larımda hatta annem derki ''kızım anlatma kimseye ''güzel bişeymiş uçmak......ama ben yinede anlatırım :) :)

Ö

ömürr

Kullanıcı
19 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
uğur sanırım sene 2004 aksarayda güzel anıların geçmiş yaşamışsın YAŞAMIŞSIN en azından o anı duyguyu zamanı degerini billll....güzel bir anın kalmış geriye kalan

U

UğurOnur

Kullanıcı
1 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
ömürr' Alıntı:
uğur sanırım sene 2004 aksarayda güzel anıların geçmiş yaşamışsın YAŞAMIŞSIN en azından o anı duyguyu zamanı degerini billll....güzel bir anın kalmış geriye kalan
Keşke demeyeceğim...elhamdulillah mevla öyle yazdı ise boynumuz kıldan ince...
Eğer o tarihte orda istediğim yerde ve zamanda olabilseydim demek istedim...ama değildim. :(
Hak teala nasip etmemiş...

F

fıstık

Şükürler olsun hayatımdan gayet memnunum... Ama yine de bir şeyler istemem gerekirse; bende uçmak isterdim, ya da bir kuş olmak... Günümüz dizilerinde olduğu gibi; istediğim anda istediğim yere gidebilmek(cismen) isterdim... Güzel bir konu olmuş Ömür, insanı hayallere daldırıyor...  :)

C

cooldeath

Kullanıcı
20 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
UğurOnur' Alıntı:
Sene 2004 yer Aksaray... :'(
bence uğur bugun buradada o andan daha güzelleri var etrafında sen sadece çaba göster ve yakala yanıbaşında ve önünde duranlar daha cazip!...aksarayda takılı kalırsan yakınındakılerı göremezsin gibi geliyor bana!!!

Ö

ömürr

Kullanıcı
19 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
bunu anlamamız için uğur bize bu unutamadıgı aklına geldigi zaman bile düşünmesini hüzünlenmesini sağlayan olayı anlatması lazım yorum yapabilmemiz için ne dersiniz?