sen ne istersin?

• Konbuyu başlatan ömürr
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde ömürr tarafından oluşturulan sen ne istersin? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,066 kez görüntülenmiş, 83 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı sen ne istersin?
Konbuyu başlatan ömürr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ömürr
Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ömürr' Alıntı:
istesen olurdun çaba sarfetmedinmi hiç çabalamadınmı bu hedefe ulaşmak için....

çaba gösteriorum..daha lisede oldugum için...

P

Paradoks

SAGLIK! YANIMDA OLDUGU MÜDDETCE İSTEDİGİMİ GERCEKLESTİRMENİN İMKANLARI ÖNÜME SERİLECEKTİR ELBET.

Y

yaratici_idea

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Çok zor bir soru:
Ne istersin?
Dilediklerimizin gerçekleşmesi bazen hiç umulmadık durumlara sebep olabiliyor.
Bu yüzden ne istediğimiz çok önemli ve üzerinde düşünülmesi gereken bir konu.
Ben şimdilik bir şey istemeyeyim  ;)

M

mybest__

Kullanıcı
16 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
ne isterdim arkadaşlar biliyormusunuz cocuk olmakk o tertemiz insan olmak dertsiz tasasıs hiç bişeyin umrunda olmayan cocuklar gibi olmak isterdimm

S

selda

arkadaşlar bende ne dilerdim biliyormusunuz?
şimdiye kadar yaptığım,ve bundan sonrada yapacağım düaların kabulünü dilerdim :D :D

B

bıldırcın

selda' Alıntı:
şimdiye kadar yaptığım,ve bundan sonrada yapacağım düaların kabulünü dilerdim :D :D
Hadi eşine çok kızdın ağzından yanlış bir söz yada beddua çıktı o zaman durum ne olur düşünsene

U

UğurOnur

Kullanıcı
1 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
bıldırcın' Alıntı:
selda' Alıntı:
Hadi eşine çok kızdın ağzından yanlış bir söz yada beddua çıktı o zaman durum ne olur düşünsene
Çok güzel bir yaklaşım  ;)

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
ne çok dileğiniz varmış arkadaşlar
dört sayfa olmuş şaşırdımm  :eek:

C

cooldeath

Kullanıcı
20 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
isteklerimizanlık değişir ya bu konu ömür boyu sürebilir bence :)

Ö

ömürr

Kullanıcı
19 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
ne 4 üde ne 5 i bence bu konu uzar gider hayattan beklentilerimiz çok keşke istediklerini yapabilsem bende bunu isterdim..... :(

R

roze

Bence en önemli şey sağlık.Sağlığın bozulduktan sonra hiç birşeyi gözün görmez. Sağlıklı olduktan sonra çalışıp emek harcarsan istediklerini elde edersin. O yüzden kimsenin sağlığı bozulmaz inş ;)

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
ömürr' Alıntı:
öyle bir zaman olsun ki  ömrün boyunca sadece 1 kere sana verilebilecek bi şans bi seçenek olsa idi eger hayattan ne isterdin?ama unutma sadece 1 şey isteme hakkın ömründe 1 kere olucak bi şansın var şimdi dile benden ne dilersen......

ölmemeyi dilerdim.

S

SUNFLOWERS

maxMESA' Alıntı:
ömürr' Alıntı:
öyle bir zaman olsun ki  ömrün boyunca sadece 1 kere sana verilebilecek bi şans bi seçenek olsa idi eger hayattan ne isterdin?ama unutma sadece 1 şey isteme hakkın ömründe 1 kere olucak bi şansın var şimdi dile benden ne dilersen......

ölmemeyi dilerdim.
Bunu isteyemezsin!!!
Bundan başka?? :D

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ölümün olmamasını....Sevdiğim insanların ölmemesini,ölmüş olan sevdiklerimin geri dönmesini :'(

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
SUNFLOWERS' Alıntı:
maxMESA' Alıntı:
ömürr' Alıntı:

o zaman ölene kadar adana kebap  :D ;D

ölmemeyi dilerdim.
Bunu isteyemezsin!!!
Bundan başka?? :D