sen ne istersin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ömürr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SAGLIK! YANIMDA OLDUGU MÜDDETCE İSTEDİGİMİ GERCEKLESTİRMENİN İMKANLARI ÖNÜME SERİLECEKTİR ELBET.

Çok zor bir soru:
Ne istersin?
Dilediklerimizin gerçekleşmesi bazen hiç umulmadık durumlara sebep olabiliyor.
Bu yüzden ne istediğimiz çok önemli ve üzerinde düşünülmesi gereken bir konu.
Ben şimdilik bir şey istemeyeyim  ;)

ne isterdim arkadaşlar biliyormusunuz cocuk olmakk o tertemiz insan olmak dertsiz tasasıs hiç bişeyin umrunda olmayan cocuklar gibi olmak isterdimm

arkadaşlar bende ne dilerdim biliyormusunuz?
şimdiye kadar yaptığım,ve bundan sonrada yapacağım düaların kabulünü dilerdim :D :D

selda' Alıntı:
arkadaşlar bende ne dilerdim biliyormusunuz?
şimdiye kadar yaptığım,ve bundan sonrada yapacağım düaların kabulünü dilerdim :D :D
Hadi eşine çok kızdın ağzından yanlış bir söz yada beddua çıktı o zaman durum ne olur düşünsene

ne 4 üde ne 5 i bence bu konu uzar gider hayattan beklentilerimiz çok keşke istediklerini yapabilsem bende bunu isterdim..... :(

Bence en önemli şey sağlık.Sağlığın bozulduktan sonra hiç birşeyi gözün görmez. Sağlıklı olduktan sonra çalışıp emek harcarsan istediklerini elde edersin. O yüzden kimsenin sağlığı bozulmaz inş ;)

maxMESA' Alıntı:
ömürr' Alıntı:
öyle bir zaman olsun ki  ömrün boyunca sadece 1 kere sana verilebilecek bi şans bi seçenek olsa idi eger hayattan ne isterdin?ama unutma sadece 1 şey isteme hakkın ömründe 1 kere olucak bi şansın var şimdi dile benden ne dilersen......

ölmemeyi dilerdim.

Bunu isteyemezsin!!!
Bundan başka?? :D

Ölümün olmamasını....Sevdiğim insanların ölmemesini,ölmüş olan sevdiklerimin geri dönmesini :'(

SUNFLOWERS' Alıntı:
maxMESA' Alıntı:
ömürr' Alıntı:
öyle bir zaman olsun ki  ömrün boyunca sadece 1 kere sana verilebilecek bi şans bi seçenek olsa idi eger hayattan ne isterdin?ama unutma sadece 1 şey isteme hakkın ömründe 1 kere olucak bi şansın var şimdi dile benden ne dilersen......

o zaman ölene kadar adana kebap  :D ;D

ölmemeyi dilerdim.

Bunu isteyemezsin!!!
Bundan başka?? :D

Geri