Ç
çiçek
Kullanıcı
- 4 Eyl 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
ömürr' Alıntı:istesen olurdun çaba sarfetmedinmi hiç çabalamadınmı bu hedefe ulaşmak için....
çaba gösteriorum..daha lisede oldugum için...
ömürr' Alıntı:istesen olurdun çaba sarfetmedinmi hiç çabalamadınmı bu hedefe ulaşmak için....
Hadi eşine çok kızdın ağzından yanlış bir söz yada beddua çıktı o zaman durum ne olur düşünseneselda' Alıntı:arkadaşlar bende ne dilerdim biliyormusunuz?
şimdiye kadar yaptığım,ve bundan sonrada yapacağım düaların kabulünü dilerdim
Çok güzel bir yaklaşımbıldırcın' Alıntı:Hadi eşine çok kızdın ağzından yanlış bir söz yada beddua çıktı o zaman durum ne olur düşünseneselda' Alıntı:arkadaşlar bende ne dilerdim biliyormusunuz?
şimdiye kadar yaptığım,ve bundan sonrada yapacağım düaların kabulünü dilerdim
ömürr' Alıntı:öyle bir zaman olsun ki ömrün boyunca sadece 1 kere sana verilebilecek bi şans bi seçenek olsa idi eger hayattan ne isterdin?ama unutma sadece 1 şey isteme hakkın ömründe 1 kere olucak bi şansın var şimdi dile benden ne dilersen......
Bunu isteyemezsin!!!maxMESA' Alıntı:ömürr' Alıntı:öyle bir zaman olsun ki ömrün boyunca sadece 1 kere sana verilebilecek bi şans bi seçenek olsa idi eger hayattan ne isterdin?ama unutma sadece 1 şey isteme hakkın ömründe 1 kere olucak bi şansın var şimdi dile benden ne dilersen......
ölmemeyi dilerdim.
SUNFLOWERS' Alıntı:Bunu isteyemezsin!!!maxMESA' Alıntı:ömürr' Alıntı:öyle bir zaman olsun ki ömrün boyunca sadece 1 kere sana verilebilecek bi şans bi seçenek olsa idi eger hayattan ne isterdin?ama unutma sadece 1 şey isteme hakkın ömründe 1 kere olucak bi şansın var şimdi dile benden ne dilersen......
o zaman ölene kadar adana kebap ;D
ölmemeyi dilerdim.
Bundan başka??