sehladan resimler (karışık)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayal_12' Alıntı:
Paylaşımların çok hoş 'sehla'.. Yalnız ben, sendne bir istekte bulunacağım.. Hayır seni sınamak için değil; sadece kendim bilmediğim ve görmediğim için senden istiyorum.. Bana mutluluk ve çaresizliğin aynı aynı göründüğü bir kare gösterebilir misin?? Merakla bekliyorum, saygılarımla...

mutluluk5sy1ez7.jpg

sehla' Alıntı:
hayal_12' Alıntı:
Paylaşımların çok hoş 'sehla'.. Yalnız ben, sendne bir istekte bulunacağım.. Hayır seni sınamak için değil; sadece kendim bilmediğim ve görmediğim için senden istiyorum.. Bana mutluluk ve çaresizliğin aynı aynı göründüğü bir kare gösterebilir misin?? Merakla bekliyorum, saygılarımla...

mutluluk5sy1ez7.jpg

Evet buydu isatediğim..  :) Teşekkürler 'sehla'.. Bu aralar uzaklaştırılmış olsan da, güzel resimlerini beklediğimizi bilmeni isterim.. Ya da ben kendi adıma öyle söylemiş olayım  :-X

hiç bitmesin istedim. ne hissettim değil, neler hissetmedim ki. zaten de canım sıkkın ağlayacam şimdi. devamını bekliyorum

:'( ::)

hayal_12' Alıntı:
sehla' Alıntı:
hayal_12' Alıntı:

mutluluk5sy1ez7.jpg

Evet buydu isatediğim..  :) Teşekkürler 'sehla'.. Bu aralar uzaklaştırılmış olsan da, güzel resimlerini beklediğimizi bilmeni isterim.. Ya da ben kendi adıma öyle söylemiş olayım  :-X

tşk hayal ilgine

harika resimler emeğine sağlık. banada özlemi, terk edilişi, yalnızlığı, bekleyişi, gözyaşını,bu resimlerde bizamna önceki halimi gördüm yani resimlere bakarken hissettim gerçekten harikaa teşkrler  :-\

yaa dönüp birkez daha baktım resimlere gerçek harika yaa resimlerde çokk güzel ifade biçimi oluyomuş bunuda öğrendimm. hani sözlerin bitti yer varya belki ozamn anlatmak istediğim anlatamazsam resimlere baş vuracam tekrar tşkrlr :)

oleyy (: (: (:....SEHLA SENİ TEKRAR BURDA GÖRMEK BENİ ÇOOOK MUTLU ETTİ..:)  :-*   (:  (: (: (:
zaten niye uzaklaştırma aldığına bi anlam verememiştim :(  :-[   ama neyyse burda tekrar olman çook güzelll  :) (: (:  :)

çok saol cnm paylaşımların için,, yine güzell resimler  :)

Geri