sehladan resimler (karışık)

• Konbuyu başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde sehla tarafından oluşturulan sehladan resimler (karışık) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 40,018 kez görüntülenmiş, 206 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı sehladan resimler (karışık)
Konbuyu başlatan sehla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan R@ZİYE
S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
hayal_12' Alıntı:
Paylaşımların çok hoş 'sehla'.. Yalnız ben, sendne bir istekte bulunacağım.. Hayır seni sınamak için değil; sadece kendim bilmediğim ve görmediğim için senden istiyorum.. Bana mutluluk ve çaresizliğin aynı aynı göründüğü bir kare gösterebilir misin?? Merakla bekliyorum, saygılarımla...

H

hayal_12

sehla' Alıntı:
hayal_12' Alıntı:
Paylaşımların çok hoş 'sehla'.. Yalnız ben, sendne bir istekte bulunacağım.. Hayır seni sınamak için değil; sadece kendim bilmediğim ve görmediğim için senden istiyorum.. Bana mutluluk ve çaresizliğin aynı aynı göründüğü bir kare gösterebilir misin?? Merakla bekliyorum, saygılarımla...

Evet buydu isatediğim..  :) Teşekkürler 'sehla'.. Bu aralar uzaklaştırılmış olsan da, güzel resimlerini beklediğimizi bilmeni isterim.. Ya da ben kendi adıma öyle söylemiş olayım  :-X

S

sazende

Kullanıcı
27 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
hiç bitmesin istedim. ne hissettim değil, neler hissetmedim ki. zaten de canım sıkkın ağlayacam şimdi. devamını bekliyorum

:'( ::)

S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
hayal_12' Alıntı:
sehla' Alıntı:
hayal_12' Alıntı:

Evet buydu isatediğim..  :) Teşekkürler 'sehla'.. Bu aralar uzaklaştırılmış olsan da, güzel resimlerini beklediğimizi bilmeni isterim.. Ya da ben kendi adıma öyle söylemiş olayım  :-X
tşk hayal ilgine

A

altyy

Kullanıcı
31 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
harika resimler emeğine sağlık. banada özlemi, terk edilişi, yalnızlığı, bekleyişi, gözyaşını,bu resimlerde bizamna önceki halimi gördüm yani resimlere bakarken hissettim gerçekten harikaa teşkrler  :-\

A

altyy

Kullanıcı
31 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
yaa dönüp birkez daha baktım resimlere gerçek harika yaa resimlerde çokk güzel ifade biçimi oluyomuş bunuda öğrendimm. hani sözlerin bitti yer varya belki ozamn anlatmak istediğim anlatamazsam resimlere baş vuracam tekrar tşkrlr :)

K

Kristal

doğanın saf güzelliği mistik bir havası var.çook teşekkürler :)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
sehla'nın zevkine hayranım..
her seferinde teşekkür etmekten bıktım :)

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
oleyy :) :) :)....SEHLA SENİ TEKRAR BURDA GÖRMEK BENİ ÇOOOK MUTLU ETTİ..:)  :-*   :)  :) :) :)
zaten niye uzaklaştırma aldığına bi anlam verememiştim :(  :-[   ama neyyse burda tekrar olman çook güzelll  :) :) :)  :)

çok saol cnm paylaşımların için,, yine güzell resimler  :)