sehladan resimler (karışık)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
son eklenenleri de beğendim doğrusu...resimlerdeki matlık hüznü ve yalnızlığı daha çok hissettiriyo...teşekkürler sehla

3880087-lg.jpg

3827014-lg.jpg

6617908-lg.jpg

4557710-lg.jpg

5174604-lg.jpg

5939658-md.jpg

5868920-lg.jpg

5232464-lg.jpg

6467347-lg.jpg

yaa harika bu resimler ben iyice merak etmeye başladım nasıl hazırlıyorsunuz bunları acaba biraz anlatır mısınız? sihri bozulur gerçi ama merağımı giderirseniz sevinirim :)

eklediğim bütün resimler pc imde kayıtlı. ekleme yapıyorum. nasıl ekleniyor diyorsan yardımcı olurum  ;)

oldum olası manzara resimlerine bayılmışımdır hele ki doğa girince işin içine ayrı bir güsel olurlar emeğine sağlık çok güseller :)

Sehlacım ne diyeyim gene döktğrmüşsün :)
Ellerine sağlık, ya ben bu resimleri sayfaya ekleme konusunda sorun yaşıyorum biraz nasıl yapılıyor anlatırsan sevinirim :)

Sehla ne yaptın yahuu, bayılırım sonbaharın solmus yapraklarına, yanlızlıga, ormanlara..en güsell doğa resimleriini koydun, ve bizim gözlerimizi doldurdun wallaa..cokk teşkkrler..daha warsa ekleyeblrsnn cok begendıkk haniiiii :D ;)

sehla Allah inandırsın koydugun tüm resimlerini çok begenerek takip ediorum.
yalnıs bigün bu resimlere bakmaktan tecrit odasına kapatcaklar beni  :D

ayben' Alıntı:
Sehlacım ne diyeyim gene döktğrmüşsün :)
Ellerine sağlık, ya ben bu resimleri sayfaya ekleme konusunda sorun yaşıyorum biraz nasıl yapılıyor anlatırsan sevinirim :)

;)

esranur' Alıntı:
Sehla ne yaptın yahuu, bayılırım sonbaharın solmus yapraklarına, yanlızlıga, ormanlara..en güsell doğa resimleriini koydun, ve bizim gözlerimizi doldurdun wallaa..cokk teşkkrler..daha warsa ekleyeblrsnn cok begendıkk haniiiii :D ;)

tabiki siz takip etmeye devam edin  :)  ;)

greta' Alıntı:
sehla Allah inandırsın koydugun tüm resimlerini çok begenerek takip ediorum.
yalnıs bigün bu resimlere bakmaktan tecrit odasına kapatcaklar beni  :D
;D :D

gecemidir insanı hüzünlendiren yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen ?

1vp1.jpg

2qh6.jpg

3pz3.jpg

4zd4.jpg

5vd9.jpg

6tb0.jpg

7em6.jpg

Geri