sehladan resimler (karışık)

• Konbuyu başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde sehla tarafından oluşturulan sehladan resimler (karışık) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 40,022 kez görüntülenmiş, 206 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı sehladan resimler (karışık)
Konbuyu başlatan sehla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan R@ZİYE
R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
son eklenenleri de beğendim doğrusu...resimlerdeki matlık hüznü ve yalnızlığı daha çok hissettiriyo...teşekkürler sehla

A

ayben

yaa harika bu resimler ben iyice merak etmeye başladım nasıl hazırlıyorsunuz bunları acaba biraz anlatır mısınız? sihri bozulur gerçi ama merağımı giderirseniz sevinirim :)

S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
eklediğim bütün resimler pc imde kayıtlı. ekleme yapıyorum. nasıl ekleniyor diyorsan yardımcı olurum  ;)

A

ayben

oldum olası manzara resimlerine bayılmışımdır hele ki doğa girince işin içine ayrı bir güsel olurlar emeğine sağlık çok güseller :)

A

ayben

Sehlacım ne diyeyim gene döktğrmüşsün :)
Ellerine sağlık, ya ben bu resimleri sayfaya ekleme konusunda sorun yaşıyorum biraz nasıl yapılıyor anlatırsan sevinirim :)

E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sehla ne yaptın yahuu, bayılırım sonbaharın solmus yapraklarına, yanlızlıga, ormanlara..en güsell doğa resimleriini koydun, ve bizim gözlerimizi doldurdun wallaa..cokk teşkkrler..daha warsa ekleyeblrsnn cok begendıkk haniiiii :D ;)

fethiye

fethiye

Kullanıcı
13 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
ıstanbul
RESIMLERDE YALNIZLIK VAR FAKAT HÜZÜNLÜ  BİR BEKLİYİŞ :'( :'( :'(

VAR

G

greta

sehla Allah inandırsın koydugun tüm resimlerini çok begenerek takip ediorum.
yalnıs bigün bu resimlere bakmaktan tecrit odasına kapatcaklar beni  :D

S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
ayben' Alıntı:
Sehlacım ne diyeyim gene döktğrmüşsün :)
Ellerine sağlık, ya ben bu resimleri sayfaya ekleme konusunda sorun yaşıyorum biraz nasıl yapılıyor anlatırsan sevinirim :)
;)

esranur' Alıntı:
Sehla ne yaptın yahuu, bayılırım sonbaharın solmus yapraklarına, yanlızlıga, ormanlara..en güsell doğa resimleriini koydun, ve bizim gözlerimizi doldurdun wallaa..cokk teşkkrler..daha warsa ekleyeblrsnn cok begendıkk haniiiii :D ;)
tabiki siz takip etmeye devam edin  :)  ;)

greta' Alıntı:
sehla Allah inandırsın koydugun tüm resimlerini çok begenerek takip ediorum.
yalnıs bigün bu resimlere bakmaktan tecrit odasına kapatcaklar beni  :D
;D :D

S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
gecemidir insanı hüzünlendiren yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen ?