ŞAKANIN BÖYLESİ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkdad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darkdad

Kullanıcı
BOMBA İMHA TİMİNİN YARDIMLAŞMASI ;D

bombayv7.jpg

Eğer gerçekten bu şaka yapılmışsa yuh olsun! Bu düpedüz eş.. şakasıdır.. Ben olsam kalpten kesin giderdim.. Dolayısıyla şakayı yapanı tepelemeden gözüm arkada kalırdı   :)

hayal_12' Alıntı:
Eğer gerçekten bu şaka yapılmışsa yuh olsun! Bu düpedüz eş.. şakasıdır.. Ben olsam kalpten kesin giderdim.. Dolayısıyla şakayı yapanı tepelemeden gözüm arkada kalırdı   :)

yani...

dideM' Alıntı:
Ya adamda belki kalp var şeker var tansiyon var.. Oracıkta bişey olsa nolacak!!!  >:(
o mesleği yapan kişilerde bu saydıklarının zaten olmaması gerekiyor  :)
hayal_12' Alıntı:
katılıyorum

.gözde.' Alıntı:
Tu Navy' Alıntı:
hayal_12' Alıntı:
Bence kalpten gitmezsem hata yapar ve patlayarak ölürdüm
yani sonu kaçınılmaz şşşşa...ka
e yani ...

Bu kare galiba "O Anlar" ın komedi versiyonunda yer almıştı? Tam anımsayamadım epey oldu.
Ama bu tip şakalara ne kadar "şaka" denebilir ki? YouTube'de izliyorum bazen, soyunma odalarında banyoya girenlere yapılan şakalar var, tam anlamıyla dediğiniz gibi "eşek şakası"!
Düşünün bir plajın duşundasınız ve elbette çıplak, kapının altından bir yılan giriyor içeri! Ya da üst boşluktan bir canlı yılan srkıtılıyor ve banyo yapan kişi o halde dışarı fırlıyor ve bu görüntüleri filme çekiliyor.
Ve bunun adına da "kamera şakası" diyor bazı insanlar!
Ayıp yaf!

bencede insanlar şaka adına bazen saçmalamaya başlıyrlar eskiden ne güzel kamera şakaları vardı!Tebessüm edebiliyorduk!:::...

aslına bana göre şaka yapabilmekte bir sanat beyni çalıştırıyor ve bütün sanatlar kalite'dir ve öyle kalabilmeli bayan zeynep!

Geri