yani...hayal_12' Alıntı:Eğer gerçekten bu şaka yapılmışsa yuh olsun! Bu düpedüz eş.. şakasıdır.. Ben olsam kalpten kesin giderdim.. Dolayısıyla şakayı yapanı tepelemeden gözüm arkada kalırdı
o zaman ikisi birden boooooooom... ;D ;D ;Dyaratici_idea' Alıntı:Yaratıcı bir fikir...
Ama ya diğeri panikle yanlış kabloyu çekerse ;D
e yani ...Tu Navy' Alıntı:yani...hayal_12' Alıntı:Eğer gerçekten bu şaka yapılmışsa yuh olsun! Bu düpedüz eş.. şakasıdır.. Ben olsam kalpten kesin giderdim.. Dolayısıyla şakayı yapanı tepelemeden gözüm arkada kalırdı
o mesleği yapan kişilerde bu saydıklarının zaten olmaması gerekiyordideM' Alıntı:Ya adamda belki kalp var şeker var tansiyon var.. Oracıkta bişey olsa nolacak!!!
katılıyorumhayal_12' Alıntı:Eğer gerçekten bu şaka yapılmışsa yuh olsun! Bu düpedüz eş.. şakasıdır.. Ben olsam kalpten kesin giderdim.. Dolayısıyla şakayı yapanı tepelemeden gözüm arkada kalırdı
gülsümaltındiş' Alıntı:o mesleği yapan kişilerde bu saydıklarının zaten olmaması gerekiyor
Olsun belki o anda çıkacak işte..
.gözde.' Alıntı:e yani ...Tu Navy' Alıntı:Bence kalpten gitmezsem hata yapar ve patlayarak ölürdümhayal_12' Alıntı:Eğer gerçekten bu şaka yapılmışsa yuh olsun! Bu düpedüz eş.. şakasıdır.. Ben olsam kalpten kesin giderdim.. Dolayısıyla şakayı yapanı tepelemeden gözüm arkada kalırdı
yani sonu kaçınılmaz şşşşa...ka
Uygulardık bilecooldeath' Alıntı:bencede insanlar şaka adına bazen saçmalamaya başlıyrlar eskiden ne güzel kamera şakaları vardı!Tebessüm edebiliyorduk!:::...
Doğru söze ancak "haklısın" denebilircooldeath' Alıntı:aslına bana göre şaka yapabilmekte bir sanat beyni çalıştırıyor ve bütün sanatlar kalite'dir ve öyle kalabilmeli bayan zeynep!