hayal_12' Alıntı:Eğer gerçekten bu şaka yapılmışsa yuh olsun! Bu düpedüz eş.. şakasıdır.. Ben olsam kalpten kesin giderdim.. Dolayısıyla şakayı yapanı tepelemeden gözüm arkada kalırdı![]()
yaratici_idea' Alıntı:Yaratıcı bir fikir...
Ama ya diğeri panikle yanlış kabloyu çekerse ;D
e yani ...Tu Navy' Alıntı:hayal_12' Alıntı:Eğer gerçekten bu şaka yapılmışsa yuh olsun! Bu düpedüz eş.. şakasıdır.. Ben olsam kalpten kesin giderdim.. Dolayısıyla şakayı yapanı tepelemeden gözüm arkada kalırdı![]()
yani...
o mesleği yapan kişilerde bu saydıklarının zaten olmaması gerekiyordideM' Alıntı:Ya adamda belki kalp var şeker var tansiyon var.. Oracıkta bişey olsa nolacak!!!![]()
katılıyorumhayal_12' Alıntı:Eğer gerçekten bu şaka yapılmışsa yuh olsun! Bu düpedüz eş.. şakasıdır.. Ben olsam kalpten kesin giderdim.. Dolayısıyla şakayı yapanı tepelemeden gözüm arkada kalırdı![]()
gülsümaltındiş' Alıntı:o mesleği yapan kişilerde bu saydıklarının zaten olmaması gerekiyor
Olsun belki o anda çıkacak işte..![]()
.gözde.' Alıntı:e yani ...Tu Navy' Alıntı:Bence kalpten gitmezsem hata yapar ve patlayarak ölürdümhayal_12' Alıntı:Eğer gerçekten bu şaka yapılmışsa yuh olsun! Bu düpedüz eş.. şakasıdır.. Ben olsam kalpten kesin giderdim.. Dolayısıyla şakayı yapanı tepelemeden gözüm arkada kalırdı![]()
yani sonu kaçınılmaz şşşşa...ka
cooldeath' Alıntı:bencede insanlar şaka adına bazen saçmalamaya başlıyrlar eskiden ne güzel kamera şakaları vardı!Tebessüm edebiliyorduk!:::...
cooldeath' Alıntı:aslına bana göre şaka yapabilmekte bir sanat beyni çalıştırıyor ve bütün sanatlar kalite'dir ve öyle kalabilmeli bayan zeynep!
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.