Ruh=21 Gr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FreNzA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Deneysel olarak bakıldığında mantıklı  geliyor;ama ruhun ağırlığının ölçülebileceğine inanmıyorum.
Paylaşım için teşekkürler...

bnce de cok sacma ama bn daha cok asıl maddenın ruh oldugunu  yanı sadece ruhun agırlığı olabılecegını  dıger seylerın hepsının bır sımulasyon harıkası olduğunu dusunuyorum

oracle_55' Alıntı:
bnce de cok sacma ama bn daha cok asıl maddenın ruh oldugunu  yanı sadece ruhun agırlığı olabılecegını  dıger seylerın hepsının bır sımulasyon harıkası olduğunu dusunuyorum
    katılmıyorum ruh gozle gorunur bısey degıl buyuzden sadece maddeler olculecegıne gore boyle bır agırlık oldugunu dusunmuyorum

Seneler sonra yapılan bir deneyde, ruh çağırma deneyine katılan 5 kişi tartı görevi gören bir odaya alınmış ve seansa başlanmıştır. Sonuçta görülmüştür ki gelen ruh sayısına bağlı olarak odadaki ağırlık değişimi her zaman 21 gram ve katları halinde olmuştur.
;)

M e l i k e' Alıntı:
Seneler sonra yapılan bir deneyde, ruh çağırma deneyine katılan 5 kişi tartı görevi gören bir odaya alınmış ve seansa başlanmıştır. Sonuçta görülmüştür ki gelen ruh sayısına bağlı olarak odadaki ağırlık değişimi her zaman 21 gram ve katları halinde olmuştur.
;)

itiraf et saçmalıosun dımı?

bunlar sadece uydurma arkadaşlar dediğiniz gibi ruh elle görülemez ve hissedilemez gerçi böyle hikayeler anlatanlar var kendi bedenime yukardan baktım falan diyorlar ama bu kanıtlanamaz ve inandırıcı gelmiyor

Geri