Ruh=21 Gr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FreNzA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FreNzA

Kullanıcı
21 Gram

1907 yılında; Massachusetts, Haverhill'de Dr. Duncan Mcdougall tarafından "insan ruhu var mıdır, var ise ağırlığı ne kadardır?" araştırması yapılıyor. Sonuçları American Medicine Magazine'de yayınlanıyor. Doktor Duncan, eks olan vücudun ağırlığının azaldığını ve 4-5 saat sonunda değişimin durduğunu gözlüyor. Don nefesin verildiği anda büyük bir miktar ağırlık kaybı görülüyor ve ilerleyen birkaç saat içerisinde ağırlık daha küçük miktarlarda azalmaya devam ediyor. Ölmek üzere olan hastaları tartı işlevi gören bir yatağa yatırarak bu test yapılıyor. Sonuçta 21 gramlık bir eksilme görülüyor.
Seneler sonra yapılan bir deneyde, ruh çağırma deneyine katılan 5 kişi tartı görevi gören bir odaya alınmış ve seansa başlanmıştır. Sonuçta görülmüştür ki gelen ruh sayısına bağlı olarak odadaki ağırlık değişimi her zaman 21 gram ve katları halinde olmuştur.
Bir teoriye göre;
e=mc^2
Yani 21 gramlık kütlemiz enerjiiye dönüşüyor ve o enerjide bize yaşamı veren enerji!

ilginç  ....

ilginç değil bana göre saçma.. insan bedeni ex olduğunda vucut kanı çekiyor ruh elle tutulan gözle görülen birşey değil çünkü bu sadece benim görüşürüm.

ruhun bellı bı agırlıgı olduguu hıc dusunmuyorum bununda kanıtlanmıs oldugunu zannetmıyorum

ruhun ağırlığı hesaplanamaz kanımca...
biraz zor gibi gözüküyor yada gözükmüyor desem yeridir değilmi ;)

21 gr die bir korku filmi vardı :) o aklıma geldi aslında bende pek anlayamadım ilginç geldi ve sizlerle paylaşmak istedim hepsi bu :)

Safari' Alıntı:
ilginç değil bana göre saçma.. insan bedeni ex olduğunda vucut kanı çekiyor ruh elle tutulan gözle görülen birşey değil çünkü bu sadece benim görüşürüm.
DOGRUU katılıyorumm tamamenn...

yani safariye katılıyorum ruh elle tutulur gözle görülür bişey değilki nasıl ağırlığını ölçmüşler....
filmmiş bu öyle mi:?:? hmmmm

hatta; sadece aklı bulandıran birşey diye düşünüyorum
ve hatta bi web sitesinde trafik kazası sonrasında ölen adamı cep telefonuyla çekmişler ruh uçuyormuş bana saçma geliyor.
ruh uçması ağırlığı filmlerde kalsın :)

??? insan ölünce sanki daha çok ağırlaşır .. Ama yapılan deney de mantıklı .

cyda insan ölünce boydan ve kilodan çekilir tam tersini söyleyecektiniz herhalde..
kan kendini çeker

ya aslında söyledğin doğru sadece ağırlaşma meselesini cenaze,  tabut falan ordan atladım. söylediğm gibi deney mantıklı

;D ;D ;D ;D ;D

deney mi mantıklı
tabut mu
ruh 21 grammı
nasl bi cevap verdiğinizi anlayamadım.

>:(  ben zaten benim söylediğim mantıklı demiyorum niçin böle bi atışma ortamı yaratıyorsunuz  ki

Geri