Ruh=21 Gr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FreNzA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ruh ve madde diye bir dergi vardı bu dergide ruhun bir ağırlığı olduğu hesaplanmıştı.kişi uyurken vucuttaki nefesin ağırlığınıda ölçerek yapılan deneylerle ruhun bir ağırlığı olduğu ıspatlandı.ayrıca ölü bedenler üzerinde yapılan deneylerle bu bilgi doğrulandı.konuya saçma diyerek yaklaşmak biraz önyargılı evet anlatılışı ruhçağırma seansı olduğunda kulağa saçma geliyor.fakat kanıtlanmış bir bilimsel deneydir.

ölen kişinin vücut agırlıgının degiştiğini söylüyorlar. ve bu eksiliş her seferinde 21 gram olarak tespit edilmiş. dikkatli okuyun sacma olabilir ama tartılan vücut agırlıgıdır. eksilişi de ruh ile alakalandırmışlar . inanıp inanmamak bize kalmış  :P

kardelen5_9' Alıntı:
yani safariye katılıyorum ruh elle tutulur gözle görülür bişey değilki nasıl ağırlığını ölçmüşler....
filmmiş bu öyle mi:?:? hmmmm

Efendim dogada bir çok seyi elle tutup gözle göremiyoruz ama hacmini ölçebiliriz. Yukarıdaki tesbit yanlış.

KOnuya gelince ben 63 gr biliyordum burada 21 gram denilmiş 41 gram gibi bi yanlışlık var benim bildiğimle burada yazan arasında

Konuyu sacma niteleyenler için kendi görüşleridir saygu duymak gerekiyor. galile de dünya yuvarlaktır dediğinde saçma demişlerdi
Sadece bir örnek

hiç de inandırıcı değil ruh nasıl  tartılabilir ki bence o kişi ölünce vücudunda bir şeyi azalmasından dolayı kaynaklanıyordur yoksa nasıl ruh 21 gram azalsın ki hem insanlarda hata yapabilir...

Ben ölünce ruhumun hacmini alsınlar,konuya bizimde bir katkımız olsun..
her şey bilim için :)

Geri