Safari
Kullanıcı
benim kaybım somut bir varlık değildi ama inceliğin için teşekkür ederim.yaratici_idea' Alıntı:Sevgili safari kaybın için üzgünüm :'( :'( :'(Safari' Alıntı:Kendi hayatımla kıyasladım da.. :'(
benim kaybım somut bir varlık değildi ama inceliğin için teşekkür ederim.yaratici_idea' Alıntı:Sevgili safari kaybın için üzgünüm :'( :'( :'(Safari' Alıntı:Kendi hayatımla kıyasladım da.. :'(
işin kötü tarafı o zaman...Somut varlıkların acısı geçiyor ama soyut anlamdaSafari' Alıntı:benim kaybım somut bir varlık değildi ama inceliğin için teşekkür ederim.yaratici_idea' Alıntı:Sevgili safari kaybın için üzgünüm :'( :'( :'(Safari' Alıntı:Kendi hayatımla kıyasladım da.. :'(
bende söylediklerinizi ima etmeye çalışmıştım.. Teşekkürler..UğurOnur' Alıntı:işin kötü tarafı o zaman...Somut varlıkların acısı geçiyor ama soyut anlamdaSafari' Alıntı:benim kaybım somut bir varlık değildi ama inceliğin için teşekkür ederim.yaratici_idea' Alıntı:Sevgili safari kaybın için üzgünüm :'( :'( :'(Safari' Alıntı:Kendi hayatımla kıyasladım da.. :'(
içine işlemiş birşeyi kaybetmiş olmak insanı yavaş yavaş öldürüyorr... :'(
Safari' Alıntı:bende söylediklerinizi ima etmeye çalışmıştım.. Teşekkürler..UğurOnur' Alıntı:işin kötü tarafı o zaman...Somut varlıkların acısı geçiyor ama soyut anlamdaSafari' Alıntı:benim kaybım somut bir varlık değildi ama inceliğin için teşekkür ederim.yaratici_idea' Alıntı:Sevgili safari kaybın için üzgünüm :'( :'( :'(Safari' Alıntı:Kendi hayatımla kıyasladım da.. :'(
O zaman söyleyebileceim tek bir cümle var....Allah sabır versin....Safari' Alıntı:bende söylediklerinizi ima etmeye çalışmıştım.. Teşekkürler..UğurOnur' Alıntı:işin kötü tarafı o zaman...Somut varlıkların acısı geçiyor ama soyut anlamdaSafari' Alıntı:benim kaybım somut bir varlık değildi ama inceliğin için teşekkür ederim.yaratici_idea' Alıntı:Sevgili safari kaybın için üzgünüm :'( :'( :'(Safari' Alıntı:Kendi hayatımla kıyasladım da.. :'(
BİR SORU ?§edef' Alıntı:Safari' Alıntı:bende söylediklerinizi ima etmeye çalışmıştım.. Teşekkürler..UğurOnur' Alıntı:işin kötü tarafı o zaman...Somut varlıkların acısı geçiyor ama soyut anlamdaSafari' Alıntı:benim kaybım somut bir varlık değildi ama inceliğin için teşekkür ederim.yaratici_idea' Alıntı:Sevgili safari kaybın için üzgünüm :'( :'( :'(Safari' Alıntı:Kendi hayatımla kıyasladım da.. :'(
hiçbir seye değmez sıkma canını
orası kişiden kişiye değişir ;DUğurOnur' Alıntı:BİR SORU ?§edef' Alıntı:Safari' Alıntı:bende söylediklerinizi ima etmeye çalışmıştım.. Teşekkürler..UğurOnur' Alıntı:işin kötü tarafı o zaman...Somut varlıkların acısı geçiyor ama soyut anlamdaSafari' Alıntı:benim kaybım somut bir varlık değildi ama inceliğin için teşekkür ederim.yaratici_idea' Alıntı:Sevgili safari kaybın için üzgünüm :'( :'( :'(Safari' Alıntı:Kendi hayatımla kıyasladım da.. :'(
hiçbir seye değmez sıkma canını
HAYATTA HİÇBİRŞEYE DEĞMEZSE HAYAT NEYE DEĞER ???
:-XCσ∂єx' Alıntı:İçim sızladı ya.
Bazen, birini öldürmek için tutup\vurman gerekmez!
Tek kelime bile insanı öldürür.
Hayatın tam bu noktasında iki hayvan bile olamıyorken, bunları görmek canımı o kadar acıttı ki...
Teşekkür ediyorum.
aslında sana hem katılıp hem katılmıyorum.Korsan' Alıntı:Bu sahneler aşka delil olmaz abi kusura bahma ben ne odönemim istanbuldan bahsediyorum ne de belli bir elit kesimden.Aşk aşk aşk diye diye ne denli büyük erdemlerim dejenerasyonunu sagladı bu dediklerim.
Ben halk gözü ile bakıyorum en dogru bakış açısıdır vesselam.
Fazlada yazmayam en iyisi
Konuyu açan elbette benim ama anlatmak istediğim yada bana göre anlatılan kaybedilmişlikler bu resme bakan bana göre normal herkesin anlayacagı gibi.Zynep' Alıntı:Konuyu açan sensin Korsan.
Ben de aşk meşk gözüyle bakmadım zaten ama yazışmaları izleyip yaşadıklarımı yazdım.
Bu arada, konuyla ilgisiz ama, aşk kimseye mal edilmez ki?
Senin savına göre sanırım küçük burjuva işi bu aşk dedikleri meret Korsan?
Yok! Hiç kusura kalma, aşk insan işi! Ne küçük ne orta ne büyük falan filan! İnsan işi!
Neyse konu açma amacından sapmayalım.
Hüzünlüydü...